היי-חדשה כאן

AngelKrash

New member
היי-חדשה כאן../images/Emo13.gif

עקבתי אחרי הפורום כבר כמה זמן והיום החלטתי שהגיע הזמן להפוך לגלאמברטית רשמית (במיוחד אחרי שלחברים שלי כבר נמאס לשמוע עליו)
לא ראיתי אמריקן איידול אבל חברה שלי אמרה לי שיש מתמודד שאני חייבת לראות-וכמובן שהשאר היסטוריה. נ.ב. סוף סוף יש לי את הדיסק! זה היה בראש הרשימה שלי כשטסתי ללונדון לפני שבועיים

AngelKrash

New member
תודה לכולן :)

האובססיה לאדם התחילה אצלי אחרי שחברה שלי הראתה לי את ההופעה של Mad World (Top 8) וWLL. כמובן שאחרי זה התחלתי לראות את כל ההופעות..אני חושבת שזה היה שבועיים לפני הגמר והייתי בשוק כשקריס זכה. מאז הוא מתנגן בmp3 שלי בלי הפסקה. אני בת 26,אני גרה בת"א אבל במקור מהצפון ולחברות שלי כבר נמאס לשמוע על אדם כל הזמן (ואני אפילו לא מדברת על אנשים בעבודה...)
אני חייבת להגיד שאני דיי מופתעת מחוסר ההתייחסות לאדם בארץ..רק אני מרגישה כאילו הוא ה-דבר הבא בעולם המוזיקה (ובתרבות הפופ בכלל)?

InbarKiii

New member
למה חוסר התייחסות?

בהשוואה לאיידולים האחרים אדם מקבל המוןןןןןןןןןןןןןן התייחסות. זה שהוא נמצא בפלייליסט של 100FM זה כבר משהו ענק. חוץ מקלי,קארי ודוטהרי [אני חושבת..] אף אחד מהאיידולים לא באמת הגיע לכאן. חוץ מזה כותבים עליו בעיתונים,באתרים, בגיא פינס כל שנייה וחצי מזכירים אותו
. אני בטוחההההה שזה עוד יתגבר, שלא נפסיק לשמוע עליו פה! אבל המצב בנתיים הוא מעולה :)

AngelKrash

New member
לא עקבתי אחרי איידולים אחרים

אז אני פחות יודעת להשוות אותו אליהם. בעיני הוא כבר בליגה של גאגא, לילי אלן וקייטי פרי (או לפחות הוא יהיה)...

למעלה