היי חדשה כאן

עייינת

New member
היי חדשה כאן ../images/Emo13.gif

אז אתמול, במקרה יצא לי לראות פרק מהעונה הראשונה [פרק רביעי]. שמעתי על הסדרה הזאת פעם אבל רק אתמול יצא לי לראות, ודיי נדלקתי. אז יש לי כמה שאלות.. מאיפה קייל הגיע? איך יש לו אייקיו גבוה אבל הוא בעצם לא יודע כלום? למה המשפחה של לורי אימצה אותו בעצם? אשמח אם תענו לי.. יום טוב

קיטיקט1

New member
היי עיינת אז דבר ראשון ברוכה הבאה

מקווה שתשתלבי טוב ... אז בקשר לשאלות קייל בעצם שיבוט של אדם ביילין(עוד שחקן את תביני אם תמשיכי לראות השידוקים החוזרים) קייל בעצם בן כמה חודשים אבל בגלל שהוא היה במן תא שסיפק לו את כל הצרכים שהוא זקוק (כמו עובר) אבל מה ששונה אצל קייל שהוא היה במתקן הזה במשך 16 שנה אז ההתפתחות המוחית שלו כל כך גבוהה ויש לו אייקיו מאוד גבוה ולא אנושי כל כך...וכמו כל תינוק קייל מגלה דברים חדשים לתינוק זה לוקח כמה שנים להבין איך לדבר וללכת אבל אצל קייל זה מאוד מהיר כי המוח שלו הרבה יותר מפותח מזה של אדם רגיל ... אמא של לורי (ניקול) היא עובדת סוציאלית והיא והיא קיבלה את קייל כמטופל שלה ולכן הוא איתם בבית ... אני מקווה שעניתי לך על כל השאלות אני יודעת שאת בטח עדיין לא מבינה מה הולך אבל אני מבטיחה לך שתוך כמה פרקים הכל יתבהר ואת תביני שזו הסדרה הכי מהממת בעולם .... ואם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענות...

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifהיי../images/Emo9.gifברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אני זהר בת 15 מר"ג השתלבות נעימה

למעלה