שלום לשתיכן

עוד שאלות אם אפשר....
קודם כל wait for it, כיף לשמוע שיש עוד סטודנטיות שמתמודדות עם הלחץ של הלימודים בנוסף לכל... כמה הזרעות /טיפולים כבר עשית?
שאלה לגבי מה שאמרת שהרופא אמר לך- זה קצת מוזר שהוא אמר שמורפולוגיה זה לא חשוב, כי מקריאה באתרים רבים אני מבינה שמורפולוגיה זה כן מדד מאוד חשוב?
כמו כן, לאחר שציינת את הנתונים שלכם, שמתי לב שבבדיקת רע שלנו לא צוין ספירה כללית, אלא רק ריכוז (13 מיליון) ו total motile count (36 מיליון) . למה לא ציינו לנו את הספירה הכללית?? עשינו במכון שיפרה את הבדיקה.
ולשתיכן (ולכל מי שיודעת): כמו כן, שאלה כללית: הרופא פיריון שלנו הוא בעצם גניקולוג . ונראה (לפחות לבינתיים) שהבעיה לא אצלי, אלא אצל הבן זוג. האם כדאי לפנות במקביל לבירור אצל אורולוג מומחה לפיריון הגבר? לבן זוגי יש וריקוצלה (דרגה 1 נכון ללפני שנה וחצי שהיינו אצל אורולוג), והבנתי שזה משהו שמידרדר עם הזמן. האם כדאי ללכת שוב לאורולוג ולדרוש סידרת בדיקות??? לאחר קריאה בהרבה אתרים, הבנתי שוריקוצלה לא מטופלת יכולה להידרדר, ושנרצה עוד ילד בעתיד, הנתוני זרע יכולים להיות עוד יותר גרועים?!!
שאלה מספר 2- אני קוראת פה שהרבה בנות גילו שיש להן גם בעיה, אולם אצלי הנתונים "הראשוניים" תקינים (בדיקות דם כלליות, פרופיל הורמונלי, מחזור סדיר, ערכות ביוץ מזהות ביוץ בתאריכים קבועים, אולטרא סאונד תקין ובדיקה גופנית תקינה) והרופאת נשים אמרה שאין צורך כרגע לעשות עוד בדיקות. אבל קראתי פה שבנות סיפרו על נוזל בחצוצרות וחסימות וכל מיני דברים שגילו פתאום. אנחנו כמעט בני 33 ולא בא ל"בזבז" זמן אלא לבדוק במקביל...אולי גם לי יש? איך אפשר לדעת?? האם אני סתם היסטרית? האם לדרוש מהרופא פיריון שישלח אותי, לאור הסירוב של הגניקולוגית כרגע לשלוח אותי??
אוף אני מרגישה המומה כמו עליסה שנפלה למחילה בשילוב עם טירון שוקיסט בגולני...
תודה לכן על ההקשבה אתן נהדרות, זה כלכ עוזר לשמוע מאנשים במצבי!!! כי גם אני לא משתפת אף אחד....