היי,חדשה בפורום
R roa66 New member 23/1/06 #7 חחחח,,,טוב אני חוזרת והפעם זה סופי, אני כאן , זהו. לא הולכת לישון לא קפה לא תה רק עם פיג'מה מה מה... ומתעניינת בכתוב.. נעים מאד נודניקית
חחחח,,,טוב אני חוזרת והפעם זה סופי, אני כאן , זהו. לא הולכת לישון לא קפה לא תה רק עם פיג'מה מה מה... ומתעניינת בכתוב.. נעים מאד נודניקית
ה הנודניקית עם הקוקו New member 23/1/06 #8 תראי... פם אחרונה שאת עושה לי את זה מגיעה בשעה כזו... ובונה על ליבי הרחום שלא אתן לך לצאת בחושך לבד... פם אחרונה עכשיו... דסטני תשאיל לך נמנמה פירחונית... אני אכין לך ... תתחממי קיצת...וכנסי למיטה ספייר שהכנו לך. נדבר על השאר בבוקר!
תראי... פם אחרונה שאת עושה לי את זה מגיעה בשעה כזו... ובונה על ליבי הרחום שלא אתן לך לצאת בחושך לבד... פם אחרונה עכשיו... דסטני תשאיל לך נמנמה פירחונית... אני אכין לך ... תתחממי קיצת...וכנסי למיטה ספייר שהכנו לך. נדבר על השאר בבוקר!
ה הנודניקית עם הקוקו New member 23/1/06 #11 ../images/Emo123.gif אני עם המטבח אמרתי תביאי לה נמנמה...קר לה...הרגע הגיעה מבחוצה. קיצת התחשבות פליז! אמרתי לה שזו פם אחרונה.
../images/Emo123.gif אני עם המטבח אמרתי תביאי לה נמנמה...קר לה...הרגע הגיעה מבחוצה. קיצת התחשבות פליז! אמרתי לה שזו פם אחרונה.
D destiny36 New member 23/1/06 #13 ../images/Emo6.gif טוב. אבל שזה לא יחזור על עצמו עכשו צריכה לחטט במזבה. זה לא לשעות כאלה. זהו נגמרה הסיגריה. מחר יום חדש ושהשמש תזרח עלינו.
../images/Emo6.gif טוב. אבל שזה לא יחזור על עצמו עכשו צריכה לחטט במזבה. זה לא לשעות כאלה. זהו נגמרה הסיגריה. מחר יום חדש ושהשמש תזרח עלינו.
ה הנודניקית עם הקוקו New member 23/1/06 #14 זה לא יחזור... היא הפנימה מחר בבוקר...תדאגי שהיא תסדר ת'מיטה! לילטובבבבבבבבבב
D destiny36 New member 23/1/06 #4 מצטערת אני כבר בפיג'מה ../images/Emo3.gif מי שרוצה שיכין לעצמו קפה תה וסוכר בארון בצד ימין הספוג החלבי בצד שמאל למעלה ויש עדין מים. לילה קטוב
מצטערת אני כבר בפיג'מה ../images/Emo3.gif מי שרוצה שיכין לעצמו קפה תה וסוכר בארון בצד ימין הספוג החלבי בצד שמאל למעלה ויש עדין מים. לילה קטוב
D destiny36 New member 23/1/06 #17 ורוד ../images/Emo9.gif על הצבע נאמר כמו נרות חנוכה. תביט תראה אבל אל תיגע זהו נרדמתי בישיבה
R ronelit New member 23/1/06 #15 לפחות יש לי פז"ם על מישהו . אני רק לפני שבוע , זהו אני יוצא מתורנות שמירה .
N n o g a1 New member 23/1/06 #18 אתה לא יוצא כל כך מהר מהתורנות לא כל מי שמגיע נשאר כאן, אתה יודע... אז אתה תורן עד להודעה חדשה.