היי.. חדשה בפורום

היי.. חדשה בפורום

לא יודעת אם כך זה מתנהל פה בפורום אבל פרסתי על פי פריסה ושאלה שבחרתי.
קראתי את פירושי הקלפים ואני חושבת שהבנתי פחות או יותר מה יצא לי. הייתי שמחה לעזרה בפרשנות.
השאלה שנשאלה - מה יקרה לי מבחינת זוגיות ב3 חודשים הקרובים ?
תוצאות פריסת מציאת אהבה:
מקום נוכחי: מלכת המטבעות, עשר המטבעות
פעילות מומלצת: חמש החרבות
מה להמנע: גלגל המזל
השפעת המזל / נסיבות: מלך המטבעות
פוטנציאל: כוהן גדול, שש הגביעים

תודה :))

אוRנה

New member
היי מאוהבת

הפורום שלנו לימודי ועלייך לפרש מעט בעצמך
אם תרצי לקבל תשובות נטו, פני לפורום ״שואלים את הקלפים״

השאלה לא כל כך מתאימה לקלפים, לא מדויקת, מנסה לנבא עתידות
בקיצור... לא ״נכונה״

המשך

היי אורנה,
פירשתי קצת - יש טעם להביא את מה שפירשתי לפה או שאין טעם כי השאלה לא תקינה?

אוRנה

New member
זה קצת בעייתי, אבל אם כבר שאלת כך

הביאי את הפירוש שלך
ורשמי רקע-מתי היתה לך זוגיות? האם יש מישהו מסויים שמועדף עלייך? וכדומה

תשובה

רקע - לצערי עדיין לא הייתה לי זוגיות רצינית. (בת 27) לפני כשנה יצאתי עם מישהו חודש וזה היה הקשר הכי רציני/ארוך שהיה לי. לפני 3 חודשים חזרנו לקשר ואפילו נפגשנו לאחרונה אבל זה לא מוגדר כקשר רציני או קשר עם מחויבות. למעשה זה אפילו לא קשר.
זה מישהו שמאוד רציתי בזמנו ועכשיו אני לא יודעת בכלל אם אני מעוניינת לחזור לזוגיות איתו או אם הוא מעוניין.
הפירוש שלי - אני נמצאת כרגע במקום שבו אני לא פועלת יותר מדי בשביל לקדם את נושא הזוגיות בחיי אלא נהנית מהמצב הקיים. והקלפים מייעצים כן לעשות משהו ע"מ ליהנות מתוצאות.
אע"פ שאני חוששת מה יקרה, עליי לקבל החלטה לפה או לפה. יש לי גם סתירה בפירוש כי לפי מה שהבנתי - מצד אחד אם אקבל החלטה לא נכונה אוכל לתקן אותה( חמש החרבות) מצד שני עליי ללכת עם האמת שלי ולא אני אכשל (הכהן הגדול).

זה פחות או יותר מה שהבנתי מהפירוש של הקלפים. אשמח לתיקון/הרחבה

תודה!!

אוRנה

New member
לא ננסה לצפות עתיד

אלא יותר לקבל תמונה או מסר מתוך הפריסה
נתחיל מהסוף: פוטנציאל, הכהן +6 גביעים
את יודעת היטב בתוכך אם יש טעם בהמשך הקשר עם הבחור מהעבר

ממה להמנע: גלגל המזל
חשוב שלא תכנעי למציאות. אל תרשי לגורל להכניע אותך

פעילות מומלצת: 5 חרבות
תחושת ההפסד ממש משבשת את יכולתך לצאת ולפעול למען מציאת זוגיות. היא ״מרדימה״ אותך, מנטרלת אותך מכוחותיך

במידה ואכן תתעוררי ותתקוממי נגד המצב, תשחררי מחייך את מה שראוי לשחרור (5 החרבות), עשוי להיכנס לחייך בחודשים הבאים מישהו חדש ובעל ממון (השילוב של 3 קלפי המטבעות)
את מאוד שמרנית ונוטה להתמקד בעבודתך, מה שמאפשר מרחב קטן מידיי של זמן ונגישות להתפתחות זוגית.

המשך

אז כמו שהבנתי יש קצת סתירות בפריסה?
בתוכי אני יודעת את הדבר הנכון - אין טעם להמשיך את הקשר הזה כמו שהוא.. ולהפוך לזוגיות אני לא יודעת אם זה באמת יקרה.. אז כאילו הנכון לעשות זה לגמור את זה ומצד שני את רושמת לא לתת לגורל להכניע אותי אז אולי כן לתת לזה צאנס?
אני כן פוחדת לסיים את זה למרות שזה לא קשר אמיתי כי בפעם שעברה שסיימתי את זה התחרטתי על כך אז איפשהו תחושת ההפסד באמת משפיעה עליי.
כשאת רושמת לשחרר את מה שראוי לשחרור - הכוונה אליו?
בקיצור מה שאני מנסה להגיד פירוש חזק ונראה לי כל כך נכון, אבל אני עדיין לא מצליחה להבין איך הפריסה הגיעה אליו ומה אני צריכה לעשות?
אני כאילו רוצה שזה יצליח אבל לא מאמינה בזה..

מצטערת אם חפרתי ותודה על העזרה!

אוRנה

New member
לא חפרת

לדעתי 5 החרבות מורים לשחרר
אם הוא שלך, הוא ימצא את דרכו חזרה

השאלה שלך היתה פאסיבית : "מה יקרה לי...", וקיבלת תשובה בהתאם
לא שאלת מה עליך לעשות וכד'. אבל עם זאת קלף גלגל המזל מבקש לא להיכנע ולקחת את הגורל בידים, או בפירוש חופשי - לפעול

זה מה שאני לא מבינה

מצד אחד שש הגביעים אומר הזדמנות שנייה יכולה להצליח אם אני אהיה זו שתשתנה.. ובעבר הייתי פאסיבית.. נותנת לו להוביל.. אז חשבתי שהפעם אני אמורה להתנהג אחרת אם אני רוצה שזה יצליח.. זה לא אופציה?
בנוסף, מצד אחד אני לא מאמינה שהוא הגורל שלי מצד שני אני לא רוצה לשחרר עדיין (גם לא בטוחה בדיוק איך כי הוא זה שיוזם את רוב הקשר) וגם לפי קלף גלגל המזל, כפי שאמרת,אני לא צריכה להיכנע לגורל..

ולהבא אני לא אפרוס על דעת עצמי אלא אתייעץ פה!!

אוRנה

New member
לא שאלת עליו ספציפית

הוא נמצא שם ברקע
כשראיתי את הפריסה מיד זיהיתי שיש ברקע גבר שצריך לוותר עליו ולהרפות ממנו, לפי קלף 5 החרבות בעמדת הפעילות המומלצת. לכן גם שאלתי אם יש מישהו ברקע.
מצד שני, סיכום הפריסה הכוהן ו 6 גביעים אומרים שזה לא בהכרח הסוף
העיניין הוא שאינני רוצה להיכנס לנבואה עתידית, אלא יותר לתת לך מסר.
אם אינך רוצה לוותר עליו אל תעשי זאת. את קובעת ולא הקלפים. עשי מה שטוב ונכון בשבילך

איך לשחרר מישהו שהוא לא שלך מלכתחילה...

אז הפירוש שלי ל5 החרבות לא היה נכון - אני ראיתי בקלף בעצם שעליי לקבל החלטה לסיים את זה או להיות פעילה ולקדם את זה - 2 האפשרויות אומנם לא נראות לי אבל הדגש הוא על לקבל החלטה. לא ראיתי בזה קלף שמציע שההחלטה שעליי לקבל היא לשחרר אותו...
אבל אני לא אובייקטיבית ובטח לא מקצועית...

רק עוד משהו קטן... תודה רבה על העזרה!!!

אוRנה

New member
אל תסתכלי על עצמך כעל "לא מקצועית"

אין בעולם הרוח חוקים מדויקים כמו במתמטיקה
והפירוש שלך לקלף הגיוני ומצוין. רק שיש פירושים רבים לכל קלף. 5 החרבות יכול להעיד למשל על שיפוט לא נכון של המצב ועוד.
שימי לב שאף קלף לא עומד בפני עצמו ועלייך לשלב אותו עם הפריסה בכללותה

ובנוסף, לפעמים את מסתכלת על פריסה ומיד רואה משהו, אינטואיטיבית. וזה מה שקרה לי פה

למרות זאת, אין ממש סתירה בין הפירושים של שתינו
פשוט קבלי החלטה ותראי לאן זה יקח אותך

למעלה