היי חדשה בפורום
שאלה והערה

היי חדשה בפורום
שאלה והערה

קודם כל חייב לציין שיחסית לפורום סקס יש כאן המון המון ציניות ובעניי היא מיותרת .. אתה חוסמים אנשים מלשתף סיפורים, פנטזיות ולפני "אגדות" זו הערה מסיבוב קצר בפורום .

עכשיו שאלה למבינות (ואולי למבינים) לאחרונה ממש ממש מתחקש לי לקנות צעצוע אולי וויברטור (הסקס הקבוע שלי טס לכמה חודשים - מקווה להכיר מישהו רציני עד שיחזור) בקיצור העניין הוא שאני גומרת מגירוי הדגדגן בלבד ולא מחדירה אז חשבתי שלא בטוח אהנה בכלל מבייוורטור , רוקט פוקט אמרו לי שמאוד חלש ומתאים נערות יותר .. אז .. מה לקנות???
בלי משהו בשביל להנוותתת

dare devil ית

New member
רוקט זה מצוין ויחסית זול

לא תאהבי את זה, תקני משהו אחר.
ויברטור יכול לשמש אותך גם לגירוי הדגדגן אם הוא בנוי טוב, הראשון שלי היה אחד כזה ועדיין אני חושבת שהוא אחד היותר טובים (דינקי דיגר - תעשי גוגל)
חוץ מיזה, גם אני לא גומרת מחדירה, אבל מאד נהנת ממנה. למה שלא תהני מחדירה על ידי ויברטור ותגמרי ע"י אוננות רגילה?

דבר ראשון

ממליצה לך לקנות ויברטור איכותי ולא זול עם כמה מהירויות של ויברציה. ככה תוכלי לכוון את המהירות שמתאימה לך ולשחק איתו גם על הדגדגן וגם פנימה.
דבר שני, צעצועים זה כיף גם כשיש בן זוג!
אל תחסכי על עצמך- כי זה תמיד מבאס בסוף..
&nbsp
ב"סיסטרס" יש מבחר גדול של ויברטורים וצעצועים וגם אוירה נורא נעימה ומכרות חמודות.

אז ככה

קודם כל, למיטב זכרוני לא היתי צריכה פחות גירויי בתור נערה ממה שאני היום אז אני לא מבינה את המושג 'ויברטור לנערות'.
יש אפילו מצב שהיום אני זקוקה לגירוי פחות ממוקד ואינטנסיבי.
&nbsp
רוקט פוקט הוא מעולה וכמו שכתבה devil, אפשר לשלב יד עם ויברטור.
לי אישית יש בעיה עם ויברטורים שמשלבים חדירה ודגדגן, כנראה שמשהו במבנה שלי לא משתלב עם המבנה של הבחורה הממוצאת. אצלי המרחק בין נקודת הג'י לדגדגן קטן יותר (מסתבר!) אני בטוחה שיש גם כאלו שהמרחק אצלהן גדול יותר.. בקיצור. אין ברירה וצריך לנסות.
&nbsp
ולגבי הציניות - אנחנו יכולים להיות מאוד נחמדים ומאוד צינים. תלוי בכותב. ילד משועמם בחופשת בית ספר שמספר על שלילשיה עם חרדית.. לא מצפה לקבל תשובה רצינית נכון?
&nbsp

dare devil ית

New member
גם אני לא אוהבת את המשולבים

ממש לא בא לי כל פעם חדירה עמוקה (ועבה) בשביל לגרות את הדגדגן.

חופ שיה

New member
אני אתך:)

בדיוק מאותה סיבה שאמרת.
וגם לא הסתדרתי עם העובדה שכאשר אני רוצה להכניס ולהוציא את החלק שמיועד לחדירה, החלק שאמור לגרות את הדגדגן מתנתק ממנו בגלל הפעולה הזאת וזה לא אפקטיבי בשבילי בכלל.

ממליצה פוקט רוקט על סוגיו. הרטט הזה יכול להיות משולב עם עוד הרבה נקודות גירוי בגוף בעיקר בנקבים
התחתונים.:)

מצטרף להמלצה על הרוקט, ממש מענג וממש לא רק לנערות

לא מעט נשים נהנו, נהנות וייהנו מהרטט החזק והממוקד שלו על הדגדגן, לבד או עם אצבע או חדירה של בן הזוג, והסיכון קטן כי רוקט נורמלי עולה לא יותר מ 100 ש"ח.

ככה קראתי באחת הכתבות , יש לי משהו קטן שמתלבש על האצבע

מיותר להגיד שהוא כל כך גרוע ולא מורגש שאני אפילו לא סופרת אותו כצעצוע ..

seymore butts

New member
על באט פלאג רוטט שמעת ?

מכניסים אותו לתחת ומפעילים את הרטט, שמתפשט ומגיע לאיזור הדגדגן.
לא כל אחת גומרת מזה, אבל שווה לנסות בלי קשר לרוקט פוקט שכבודו במקומו מונח.

למעלה