היי.. חדשה בנושא..

ori האחת

New member
היי.. חדשה בנושא..

היי לכולם.... קניתי פאזל חדש (שקיעה, 1000 חלקים) ואני לא יודעת איפה להרכיב אותו כדי שאחר כך אוכל לקחת אותו למסגור.. אני יכולה להרכיב על קרטון, ואז המסגר ידביק וירכיב אותו? אין לי את משטח העבודה לפאזלים, וגם אין לי דבק לפאזלים.... מה בכל זאת לעשות??? תודה!!!

לדעתי

את יכולה להרכיב על קרטון ביצוע ואז לקחת למסגר, ואם זה מסורבל מדיי את יכולה להרכיב על שולחן רגיל ובסוף להעביר לקרטון ביצוע. בכל מקרה, בהצלחה

ori האחת

New member
תודה, אבל...

מה זה קרטון ביצוע? זה משהו שמקבלים עם הפאזל? כי לא קיבלתי שום קרטון חוץ מהקופסא עצמה..

tamtal

New member
זה משהו שקונים

באופיס דיפו או בכל חנות אחרת לצרכי משרד זה עולה בערך 6 שקלים. בהצלחה

Puzzluna

New member
הדבקת פאזל... ../images/Emo50.gif

בד"כ המסגר מדביק את הפאזל. להוביל אותו כדאי בתוך "סנדביץ" של שני קרטוני ביצוע.

מנצל"ש

אני שלחתי את הפאזל למיסגור ונראה לי שהמוכרת חסרת הניסיון עבדה עליי. היא אמרה לי שלפאזל של 2000 חלקים אני לא יכולה לשים מסגרת באובי ששמתי ל1000 חלקים שלי כי היא לא תחזיק או משהו כזה היא המליצה על שתי מסגרות שאחת מהן (זו שבחרתי) עולה 80 שקל למטר יצא בסוף שהפאזל עלה לי כמעט 500 ש"ח. ראוי לציין של חברה של אחותי יש פאזל 2000 חלקים ומסגרת דקה. וראיתי גם כמה תמונות בפורום. אני לא יודעת מה לעשות 278 ש"ח למסגור נראה לי יותר מדי מה אתם חושבים ?

liors91

New member
תלוי בסוג המסגרת

ההבדל בין סוגי המסגרות יכול להגיע גם לפי 4 תלוי הורה והעובי כמו כן גם עובי הזכוכית 2 מ"מ או 3 מ"מ וזכוכית מט או מבריק (מומלץ מט)

למעלה