היי, חדשדשה!!!

Tooolip

New member
היי, חדשדשה!!!

שלום, אני שקד ואני שרופה על ספרי הארי פוטר (כמה לא צפוי) והאמת אני רוצה להצטרף כדי לדון אתכם בתאוריה שפיתחתי (אבל מן הסתם מישהו כבר פיתח אותה פה לפני)- האם יש סיכוי שהארי הוא ההורקרוקס השביעי? זתומרת, שהוא יהרוס את כל ההורקרוקסים, יהרוג את הגוף של וולדמורט ואז יתאבד כדי שוולדמורט לא יחזור?

InBaR 85

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

כן הרבה העלו את התאוריה הזאת, הנה קישור של דיון שהיה בפורום למה הארי כן ההורקרוקס: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=160&msgid=71623837 והנה קישור למה היא לא ההורקרוקס: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=160&msgid=69529211 אני חושבת שלא בגלל שאיך תסבירי את זה שהוא כל הזמן מנסה להרוג אותו?

נתת לי לחשוב...

איך זה ייתכן שיש לו כל הזמן מזל טוב שמופיע לצידו צריך להוריד את דמבלדור בקטעים הבאים: [*}ספר שני זה בהחלט היה מהלך מתוכנן מראש. פוקס ששוגר דרך דמבלדור בא להציל אותו והציל אותו דרך דמעות {*]ספר שישי שהוא שיתק אותו וכעת למקומות שדמבלדור לא קשור אלא המזל הטוב... [!]ספר ראשון אחרי שדמבלדור מגיע הארי "מפרפר" בין חיים למוות ואיכשהוא יצא בחיים [!]ספר שלישי איך הצליח לצאת בחיים מהסוהרנים ובנוסף הרמיוני שבאה להציל את המצב בעזרת משכית הזמן [!]ספר רביעי ההדים מהשרביט שייצרו כלוב הגנה בינו לבין וולדמורט והרוחות באו להציל אותו ומילמלו משהו מעניין מה זה... [!]ספר חמישי איך הוא הצליח לצאת בחיים מהדיבוק שגרם וולדמורט וכמובן כל מיני מצבי הצלה פתאומים קטנים כמו בספר השלישי עם מפת הקונדסאים שסנייפ גילה ואיך בדיוק בזמן בא רון והציל את המצב מאיפה המזל הטוב שבא אליו כל הזמן?

נו ברור [סגידה] עללק

יש סיבה מסוימת שהוא מקבל את המזל הטוב ממשהו אחר.... נו.. טוב נדע הכל בספר השביעי

Tooolip

New member
אמממ... לא חשבתי על זה...

אבל אולי הוא מעדיף להשמיד חלק מהנשמה שלו כי הוא יודע שזה או הוא או הארי, אז עדיף ששביעית מהנשמה תלך במקום הכל, לא? חוצמיזה, כל הזמן דמבלדור אומר שלדעתו וולדמורט העביר בקללה חלק ממנו אל הארי, כמו הלחשננות, אז יכול להיות ששניה אחרי שהרג בן אדם, שזה תנאי ליצירת הורקרוקס, ובמקרה הזה לילי וג'יימס, הוא העביר בטעות חלק מהנשמה שלו אל הארי, לא?

L i O r K u S h

New member
ברוכה../images/Emo24.gif../images/Emo189.gif../images/Emo34.gif

תהני פה
אני חושבת שנחכה לספר הבא
ושלא כדאי שהוא ימות כי אני רוצחת את רולינג

Fairywitch

New member
שקד - איזה שם יפה../images/Emo99.gif

ברוכה הבאה, אני חנה. התיאוריה כבר נחרשה, ואני לא מאמינה בה, אבל קבלי חיבוק בלי קשר, ותהני בפורום

ברוחה הבעה. ../images/Emo140.gif

אבי, 15, יהוד. מותיק הפורומיסטים פה.
[email protected] [כל יום יש איזה 15 הודעות של אני חדש בפורום הזה. פיששש, אנחנו גדלים.
אני בקושי מספיק לעקוב אחרי השרשורים.
]

למעלה