היי! חדשדשה =]

dairy milk

New member
היי! חדשדשה =]

אז, אמ, אני חדשה ואני מאוד אוהבת רומח =] אני מניחה שהרבה אנשושים שאלו את זה לפניי, אבל אם אפשר לשאול - כמה ספרים יש, איזה, ואילו מהם תורגמו לעברית? אה, וגם אם הספרים באנגלית מאוד קשים לקריאה, או רק קצת.

TheBursar

New member
ברוכה הבאה!!!

אומנם הרבה זמן לא כתבתי פה אבל יש פה הרגשה של בית חם (ממש פונדק...) בכל מקרה, כמה ספרים יש? הרבה! למעלה מ-130 בספירה האחרונה אם אני לא טועה. כמה תורגמו לעברית? לא הרבה. כ-18 ספרים ויש שמועות שמתרגמים עוד אחד עכשיו. הספרים באנגלית לא קשים במיוחד לקריאה. השפה לא גבוהה ופשוטה להבנה. עכשיו ספרי קצת על עצמך!

RoCKeR121

New member
מספר יותר קרוב...

יש יותר מ170(אני חושב שזה בסביבות 176) ספרים של רומח הדרקון, אבל יכול להיות שאני טועה וזה עבר כבר את ה180. פשוט לא עקבתי אחרי ספרים חדשים שיוצאים בזמן האחרון. ויאללה ספרח על עצמך קצת

TheBursar

New member
מקבל את התיקון

גם אני לא ממש עקבתי אחרי הפרסומים החדשים.

dairy milk

New member
על עצמי? ../images/Emo3.gif

טוב.. אני הילע, אני בת 12 :] אני אוהבת הארי פוטר, רומח, ולהקות כמו גוד שארלוט ושייגעצ.. אני אוהבת לכתוב :]

TheBursar

New member
לכתוב זה טוב

הרשי לי להציע לך בנוסף (לא במקום!!!) לקרוא קצת טרי פראצ'ט, אדאמס, לארי ניבן, רוברט ג'ורדן, אסימוב.... לא הכל באותו הסגנון של הארי ורומח הדרקון אבל מומלצים בחום. (לטרי יש אפילו פורום פה בתפוז!). מבחינת מוזיקה - את מתחילה ברגל ימין למרות שמוזיקה היא יותר אישית. אבל המשיכי כך! תני לנו איזה דוגמה למה שכתבת!

dairy milk

New member
הו,

אני לא מכירה את הסופרים, אבל תודה :] אמ.. דוגמה למה שכתבתי, אין לי ממש במחשב.. אבל אני יכולה לכתוב עכשיו.. נו, שיהיה לי מצברוח יצירתי :]

AAAgency

New member
גיל 12

זה הגיל בו אני התחלתי לקרוא את רומח הדרקון, אח זיכרונות.....

MadManII

New member
היה נעים להכיר. ולהתראות.

Cause lets face it. אנחנו לעולם לא נראה אותך. אז ביי.

NJS

New member
WTF

למה להיות כזה אנטי ?:S אנחנו מקבלים בברכה כל מצטרף [אהם עדיף מצטרפת אהם] חדש :] ברוכה הבאה לך :] ולגבי מוזיקה.. פריקאצה!!מוהאהאהא חיחי סתם אני שומע מוזיקת פקאצות אין לי זכות דיבור :p [אמרי סתום] שייגעצ שולטים :]

למעלה