גרוש בן 46 מחפש פרטנרית בת גילי ומטה לקשר זוגי. למעונינות נא לפנות לתיבת המסרים.
ל ליווינגסטון Member 5/6/22 #1 גרוש בן 46 מחפש פרטנרית בת גילי ומטה לקשר זוגי. למעונינות נא לפנות לתיבת המסרים.
dory30 Well-known member 5/6/22 #2 לא בטוח שיש פה נשים שמתאימות לך. עדיף שתלך לאתרי ואפליקציות הכרויות.
פ פתרונות לכל Active member 6/6/22 #3 נכתב ע"י dory30: לא בטוח שיש פה נשים שמתאימות לך. עדיף שתלך לאתרי ואפליקציות הכרויות. לחץ כדי להרחיב... דורי, אולי אתה מתאים לו, מה אכפת לך לנסות?
נכתב ע"י dory30: לא בטוח שיש פה נשים שמתאימות לך. עדיף שתלך לאתרי ואפליקציות הכרויות. לחץ כדי להרחיב... דורי, אולי אתה מתאים לו, מה אכפת לך לנסות?
ל ליווינגסטון Member 7/6/22 #5 נכתב ע"י dory30: לא בטוח שיש פה נשים שמתאימות לך. עדיף שתלך לאתרי ואפליקציות הכרויות. לחץ כדי להרחיב... תודה מקרב לב דורי. אני בכל זאת מפזר את המודעות שלי. אני בונה על אותן נשים סמויות שרק קוראות כאן.
נכתב ע"י dory30: לא בטוח שיש פה נשים שמתאימות לך. עדיף שתלך לאתרי ואפליקציות הכרויות. לחץ כדי להרחיב... תודה מקרב לב דורי. אני בכל זאת מפזר את המודעות שלי. אני בונה על אותן נשים סמויות שרק קוראות כאן.
dory30 Well-known member 6/6/22 #4 דורי, אולי אתה מתאים לו, מה אכפת לך לנסות? לחץ כדי להרחיב... תודה על התשובה המקורית. לא ניסיתי גברים ואני לא מתכוון לנסות. אם אתה רוצה, בבקשה- לא אפריע.
דורי, אולי אתה מתאים לו, מה אכפת לך לנסות? לחץ כדי להרחיב... תודה על התשובה המקורית. לא ניסיתי גברים ואני לא מתכוון לנסות. אם אתה רוצה, בבקשה- לא אפריע.
dory30 Well-known member 7/6/22 #6 תודה מקרב לב דורי. אני בכל זאת מפזר את המודעות שלי. אני בונה על אותן נשים סמויות שרק קוראות כאן. לחץ כדי להרחיב... אין בעד מה. ממש לא התכוונתי להצר את צעדיך. אני פשוט רוצה לחסוך ממך את עוגמת הנפש הנלווית.
תודה מקרב לב דורי. אני בכל זאת מפזר את המודעות שלי. אני בונה על אותן נשים סמויות שרק קוראות כאן. לחץ כדי להרחיב... אין בעד מה. ממש לא התכוונתי להצר את צעדיך. אני פשוט רוצה לחסוך ממך את עוגמת הנפש הנלווית.
ל ליווינגסטון Member 7/6/22 #7 נכתב ע"י dory30: אין בעד מה. ממש לא התכוונתי להצר את צעדיך. אני פשוט רוצה לחסוך ממך את עוגמת הנפש הנלווית. לחץ כדי להרחיב... תודה יקירי. איזו עוגמת נפש כבר יכולה להיות לי? אני נוהג כמו דייג המטיל חכה, אם יעלה משהו, אקפוץ משמחה, אם לא יעלה, גם אקפוץ משמחה.
נכתב ע"י dory30: אין בעד מה. ממש לא התכוונתי להצר את צעדיך. אני פשוט רוצה לחסוך ממך את עוגמת הנפש הנלווית. לחץ כדי להרחיב... תודה יקירי. איזו עוגמת נפש כבר יכולה להיות לי? אני נוהג כמו דייג המטיל חכה, אם יעלה משהו, אקפוץ משמחה, אם לא יעלה, גם אקפוץ משמחה.