היי..חג ומועד שמח..

עינת37

New member
היי..חג ומועד שמח..

ביקרתי פה פעם..והתחילו לנתח ת'מפה.. אז אם בא למישהו להוסיף או לנתח..אשמח.. אני פותחת הודעה חדשה כי אין לי מושג אם בפורום הזה "מותר"
.. למקרה שצריך שוב פרטים: ת.לידה: 20/02/69 שעת לידה:21:30 נולדתי בבאר שבע.. המשך יום מקסים לכולנו.

ניתוח מפה

אני חדשה אומנם, אבל אני אעשה ניסיון לניתוח בכל מקרה.. את מזל דגים וככזאת את מאוד רגישה, חביבה, יצירתית, עם דמיון פעיל. האופק שלך במאזניים, ואנשים רואים אותך כמישהי חביבה, סימפטית, דיפלומטית, שכייף לדבר איתה. הירח שלך בטלה, מוסיף לך אסרטיביות, את נדיבה באהבה שלך וגם ויש לך צורך גדול מאוד בלקבל אהבה וחום מהאנשים הקרובים אלייך. יכול להיות שהאבא שלך דיבר הרבה או נסע הרבה לפי המרקורי שבבית 4. יש לך דחף יצירתי גדול מאוד. וגם את תשימי את האהבה במקום הראשון לפי השמש בבית 5. יש לך נטיה לעבוד הרבה אבל יכול להיות שאת לא מקבלת כסף בהתאם למה שאת משקיעה בעבודה? (ירח בבית 6) את נוטה להתאהב בבן זוג עם הרבה מצבי רוח. הוא ירצה לטפל בך, ואת תצטרכי גם לטפל בו. (ירח בבית 7) יש לך חברים מעטים אבל הם חברים ממש טובים שתמיד יבואו לעזרתך. יש לך נטיה לדכא כעסים. יש לך נטיה לעבוד בתחומים של ריפוי – רפואה, פסיכולוגיה, פסיכותראפיה.. (פלוטו בבית 12) את מסתירה לעתים את הצד השמח שבך, האופטימי שבך וגם את מסתירה מקוריות, ,מוזרויות ואפילו גאוניות מהסביבה מחשש שלא יבינו אותך. (אורנוס בבית 12) יש לך לעתים התנהגות אסרטיבית ואימפולסיבית. לעתים תהיי חסרת סבלנות כלפי אחרים. (שמש בריבוע למרס) את מרגישה שאת צריכה הרבה פעמים להתגונן ולהצטדק בפני אחרים על רעיונותייך והאידיאלים שלך. יש לך הרבה דמיון ואת מעדיפה אותו הרבה פעמים מאשר את המציאות. את רגישה מאוד לסבל של אחרים ולכן את עוזרת הרבה. את אוהבת חיות. (שמש בריבוע לנפטון) יכול להיות שהניתוח שלי לא עזר בכלל, אבל לפחות ניסיתי..

עינת37

New member
../images/Emo51.gif

היי...את קולעת.. בואי נתחיל.. רגישה יצירתית ובעלת דמיון מפותח שעובד שעות נוספות.. כן..גם אני מאלה שלא מתבישים להודות שיש להם צורך בלקבל חום ואהבה וגם לתת ולהעניק משלי להם. אין לי אבא..נסע למקום שממנו כבר לא חוזרים..הוא איננו כבר 30 שנה בערך.. לגבי העבודה בול קליעה..עשירה אני לא אצא משם.. אגב...אני עובדת במרפאה.. יש שחושבים שאני עוף מוזר..שיחשבו.. כן..לפעמים חסרת סבלנות וביחד עם זאת רגישה באמת לחלש ולמסכן..לוקחת ללב צרות של אחרים.. מה יש לומר..קלעת בול. אם יש עוד דברים אשמח לקרוא. תודה והמשך יום נפלא לכולנו

המשך הניתוח..

ירח בצמידות לונוס - את מתחברת לאנשים בקלות. ירח בצמידות לסטורן - מבחינה רגשית את מתגוננת, זהירה ומרוסנת. את מפקפקת בערך העצמי שלך, ושואלת את עצמך אם את באמת משפיעה על אנשים. קשה לך ליצור קשרים רגשיים בגלל הגישה השלילית והמרוסנת שלך. דפוס זה כנראה נבע מחינוך חמור מדי או מחוויות אחרות בילדות. יש לך נטיה לחשוב תמיד על הגרוע מכל. יש לך כושר ניהול וגם כנות. מרקורי במשולש ליופיטר - יש לך פוטנציאל להשכלה טובה. יש לך ביטחון ביכולות המנטליות שלך. את אוהבת לחשוב בצורה פילוסופית ולחשוב בצורה רחבה. המוח שלך אוגר הרבה ידע כי את לומדת מהר ואת שומרת את מה שלמדת. יש לך הגינות. מרקורי במשולש לאורנוס – יש לך יכולת מנטלית הקשורה לאינטואיציה. יש לך הברקות של תובנות מדויקות. את מביעה את מחשבותייך בצורה מקורית ודרמטית ואת נואמת או כותבת טובה. ונוס בצמידות לסטורן - הרבה פעמים את צריכה לוותר כדי שמערכת היחסים תעבוד. הרבה ממערכות היחסים שלך הן בלתי מספקות או מגבילות בצורה מסוימת. את מרגישה שמנצלים אותך. את טובה בחיסכון של כסף. מרס בצמידות לנפטון - יש לך יכולת טובה לכל מה שקשור במיסטיקה. יש לך יכולת מנהיגות טובה כי אנשים יגיבו אלייך וילכו אחרייך באופן אינסטינקטיבי. הטבע שלך הוא רומנטי מדי ועלול להשפיע לרעה על מעשיות ופרקטיות. מרס במשושה לפלוטו – יש לך כוח רצון חזק. יש לך פוטנציאל להיות חוקרת או תחקירנית. את יכולה לפענח גם מקרים מורכבים. את "קוראת" אנשים ומבינה את המניעים שלהם היטב. יופיטר בצמידות לאורנוס – יש לך נטיה להיות חסרת מנוחה. את שונאת הגבלות ואוהבת להיות בשליטה. את אוהבת לתכנן ולארגן דברים וטובה בניהול פרוייקטים. את נושא השליטים לא כתבתי כי עדיין לא הבנתי הכל, אבל לפחות כתבתי על מה שהבנתי ..

עינת37

New member
במילה אחת..WOW

את מדהימה אותי..אני אלך איתך סעיף סעיף... אז כן..מתחברת לאנשים בקלות ויחד עם זה זהירה. גם אני גדלתי בבית שלא מדברים על הנושא הזה ויש גם כמה חוויות מהילדות שקצת השפיעו .. לגבי הניהול והכנות..אחד לאחד צדקת שלא נדבר על החשיבה הפילוסופית ומאגרי המידע..כשרוצים להקניט אותי משתמשים בזה.. אני קוראת אותך ואני בשוק כמה צודקת את..המקוריות והדרמטיות והכתיבה שהיא חלק נכבד ממני. מוותרת בשם האהבה לא שזה תמיד מוצדק..ומערכות היחסים שלי ברובן הוגבלו מסיבות אלו ואחרות..אמרו לי אנשים שיש בי משהו שגורם להם ללכת אחרי.. הרומנטיות שמשתלטת לי על כל חלקה פנויה..בגלל היכולת לפענח מצבים ולקרוא גם בלי מילים ..לחבר אחד לאחד..לקשור ולחבר קצוות..היו כאלה שפחדו ושאלו אם יש להם עסק עם חוקרת או שוטרת סמויה..יש בי המון חוסר שקט ושונאת שמגבילים אותי וצריכה להיות בשליטה עלי... אני קוראת אותך שוב ושוב אני נדהמת מהיכולת שלך לשרטט אותי בלי שתכירי אותי בכלל.. שיהיה לך המון

תודה רבה :)

שמחתי שהצלחתי לקלוע (זה בזכות אתרים שאני קוראת, אני עדיין לא מומחית גדולה ולא יודעת הכל בעל פה) אבל העיקר שזה קלע ונכון שזה מדהים?? גם אותי האסטרולוגיה מדהימה מיום ליומו וגם דברים שאני קוראת על עצמי, בכל פעם מחדש אני נדהמת - איך שזה קולע.. שיהיה גם לך המון
וחג שמח

למעלה