ניתוח מפה
אני חדשה אומנם, אבל אני אעשה ניסיון לניתוח בכל מקרה.. את מזל דגים וככזאת את מאוד רגישה, חביבה, יצירתית, עם דמיון פעיל. האופק שלך במאזניים, ואנשים רואים אותך כמישהי חביבה, סימפטית, דיפלומטית, שכייף לדבר איתה. הירח שלך בטלה, מוסיף לך אסרטיביות, את נדיבה באהבה שלך וגם ויש לך צורך גדול מאוד בלקבל אהבה וחום מהאנשים הקרובים אלייך. יכול להיות שהאבא שלך דיבר הרבה או נסע הרבה לפי המרקורי שבבית 4. יש לך דחף יצירתי גדול מאוד. וגם את תשימי את האהבה במקום הראשון לפי השמש בבית 5. יש לך נטיה לעבוד הרבה אבל יכול להיות שאת לא מקבלת כסף בהתאם למה שאת משקיעה בעבודה? (ירח בבית 6) את נוטה להתאהב בבן זוג עם הרבה מצבי רוח. הוא ירצה לטפל בך, ואת תצטרכי גם לטפל בו. (ירח בבית 7) יש לך חברים מעטים אבל הם חברים ממש טובים שתמיד יבואו לעזרתך. יש לך נטיה לדכא כעסים. יש לך נטיה לעבוד בתחומים של ריפוי – רפואה, פסיכולוגיה, פסיכותראפיה.. (פלוטו בבית 12) את מסתירה לעתים את הצד השמח שבך, האופטימי שבך וגם את מסתירה מקוריות, ,מוזרויות ואפילו גאוניות מהסביבה מחשש שלא יבינו אותך. (אורנוס בבית 12) יש לך לעתים התנהגות אסרטיבית ואימפולסיבית. לעתים תהיי חסרת סבלנות כלפי אחרים. (שמש בריבוע למרס) את מרגישה שאת צריכה הרבה פעמים להתגונן ולהצטדק בפני אחרים על רעיונותייך והאידיאלים שלך. יש לך הרבה דמיון ואת מעדיפה אותו הרבה פעמים מאשר את המציאות. את רגישה מאוד לסבל של אחרים ולכן את עוזרת הרבה. את אוהבת חיות. (שמש בריבוע לנפטון) יכול להיות שהניתוח שלי לא עזר בכלל, אבל לפחות ניסיתי..