היי חבר"ה

לב ארית

New member
היי חבר"ה

לא התייחסתם אליי בפעם שעברה מקווה שתתייחסו אליי כעת. הסברתי לכם מקודם שאירוע אפילפסיה ראשון (וב"ה אחרון) קרה לי בזמן תפקיד בצה"ל לפני כחודשיים. לאור התקף זה נאסר עליי לנהוג(יומיים לפני סיום המלווה) שנה שלמה. עכשיו לא הודעתי למ.הרישוי על כך, כי אמרו לי משום-מה שכך עדיף.. איך הולך התהתליך לאחר השחרור לאחר קבלת האישור לנהוג שוב? אני לא מודעת כלל לתהליך... אשמחחחחחחחחחחחחח אם מישהו מכם יתייחס לשאלתי ויתייחס אליה ברצינות.! תודה רבה לב-אריתתתתתתתתת!!!!!!!!!

הי

אני חושב שאת צריכה להודיעה, כי בין כה וכה לא תעשי את זה. כעבור שנה, ללא התקף תוכלי להתחיל תהליך , שיכלול קצת ביוקרטיה, נירת ואישור מרופא וועדות. תגיעי לגשר ואז תעברי אותו. ניראה לי שחלק מהברור בועדה הוא שיקול של אמינות הדיווח של החולה, ולכן אני ממליץ לדווח, כבר עכשיו. לדעתי , צריך להעביר שנתים ללא התקף .

לב ארית

New member
זה לא נכון

צריך שנה, כל הפרופ" באיכילוב אמרו לי כך וכל האפילפטים שדיברתי איתם על כך, ק 90% מכל האנשים שדיברתי איתם אמרו לי שזה מיותר להודיע אני רוצה לדעת בדיוקקקקקקקקק מה כדאי לעשות במקרים אלו. בכל מקרה תודה רבה על ההתייחסות... מה שלומך?!

לא הייתי ברור

את לא הולכת לנהוג, אז מה הבעיה לדווח. כעבור שנה, הפקיד המאשר ירחוש לך יותר אמון, מאשר שהדיווח על המחלה ושחלפה שנה, ושאת רוצה חידוש יהיה ביחד. כן יש ענין של אמון. רק לדעתי, עדיף לעבור שנתיים, עם כל הצער. במיוחד בסוגים מסוימים של אפילפסיה, גם נעורים(JME ).

ruthty

New member
הי בוקר טוב

למצב הזה יש שני הבטים אם את מספיק אחראית ולא תנהגי עד שתהיא שנה ללא התקפים אזי אין צורך לדווח אבל וזה אבל גדול אם תנהגי ויהיה לך התקף חס וחלילה אזי אף אחד מהרשויות לא יכיר בך חשבי היטב לפני כל צעד לפי דעתי כרגע כנסי למעקב שלך אישי עם עיפרון ומחברת ותציני כל יום מה קורה איתך במשך שנה או שנתיים אל תמהרי אם לא יהיו לך התקפים בכלל תוכלי להרשות לעצמך לנהוג ולא לסכן אחרים מאחלת לך חיים אזרחים טוב שקטים ובראים

לב ארית

New member
קודם כל תודה עלהתגובה.

אבל עדייןלאהבנתי. אם בחרתי לאלהודיע עלכך למ.הרישויואניאחראית מספיק ולאנוהגת במהלך השנה, לאחר השחרור, הםמקבלים טפסים עלכך שהיה ליהתקף אפילפטי. אז: א- איךאוכיחלהםכיבאמת לאהיהליהתקף ב-- האם זהמןאקטשלחוסר אמינות בינילבין הרישוי?! ג-- מתי אוכללנהוג כרגיל. אבקש לדייק כי אנילאיודעת המ לעשות. תודה לך.!

היה כאן מישהו

שדיווח. אני לא יודעת איך למצוא את ההודעות שלו,הלכו לאיבוד במשרד הרישוי עם הדיווח הזה. יצא בלאגן נוראי שהוא כל-כך הצטער שהוא בכלל דיווח וכתב אח"כ שהוא יכל לא לנהוג שנה בלי לדווח לאף אחד. חיכה לו רכב חדש לא היו לו התקפים מעל שנה וחצי ומשרד הרישוי דרש ממנו דברים שהוא לא חלם עליהם. בקיצור.................. בלאגן להיות ישר במדינה שלנו. אל תנהגי שנה תתאזני קודם תשמרי על החיים שלך ועל החיים של אחרים וחלאס.

ruthty

New member
קודם כל לא כל כך הבנתי

מה כתבת שנית אני חושבת שמשרד הרישוי לא מקבל אינפורמציה על בריאותך היות וזה סודיות רק מה שאת מצהירה כך שאם את לא תציני הם לא ידעו שנית אם יש לך הרבה לבטים אז גשי לרופא הנרולוג להתיעצות בהצלחה

למעלה