היי חבר`ה!

היי חבר`ה!

מה המצב אנשים? שנים שלא נכנסתי! [מישהו עוד זוכר אותי בכלל, או שאני יכול ללכת למוזיאון כבר כפריט ארכיאולוגי?]

מאיפה מגיעים האפסים האלה?

אי-אפשר לעזוב את הפורום לחודש בלי לדאוג בקשר לצעירים הנועזים ובעלי ביצים של סוס שמגיעים ושוכחים שהם "חדשים" וחייבים כבוד לאנשים??? אחי... רד מזה. אם אתה מתחיל איתי, אתה מתחיל עם השכונה!

yuria

New member
../images/Emo45.gif

מחר ב"עיגול".. שיביא חברים..

חחחחחחחחחחחחחחח "בעיגול"!! גדול!!!

הרגת אותי אחי! מהמצב איתך גבררררררררררררררררררררר?

yuria

New member
הכל טוב אח שילו...

הרבה זמן לא שמענו ממך.... מה קורה??

אל תשאל...

טוב! תשאל! אם אתה מתעקש... אני בים המלח בלימודים. אני גולש מפלאפון אחי... זה סיוט. עדיף למלאות מבחן במתמתיקה כדי שהידיים יכאבו פחות... חח. גוט אמורגין!

Cobe Anan

New member
מי מתעסק עם דוד?!

שיבוא פה יראה זה פרצוף שלו נעשה לו עיצוב מחדש סטייל פיקאסו!

קובי יקירי!

מה שלומך גבר גבר? אני מקווה שהכל טוב, כך שלפחות אחד מאיתנו לא סובל. אני תקוע בחום של ים המלח והפלאפון שממנו אני גולש עומד להמס... המשך יומטוב אחי!

../images/Emo45.gif ../images/Emo41.gif

כאפה מהמרוקאית בהכחשה והוא נרגע. דון דון! חחח התגעגעתי לפורום הזה.. יותר נכון - למה שהוא היה פעם.

לון לון מותק שילי!!!

אני דווקה התגעגעתי אלייך י`כפרעלייך! מה אפשר לעשות? נחזיר את הפורום לקדמותו לאט לאט. יש לנו עדיין את החבר`ה המצחיקים של פעם ועדיין יש פוטנציאל. יאללה מונדיאל!!! [סתם! אני בכלל שונא כדורגל!]

כן.

אני מאמין שהמונדיאל היא תקופה של חודש שבה כל הגברים בורחים מאחריות! לכל דבר שיבקשו ממך להרים את הטוסיק ולעשות-"המונדיאל עכשיו, מה את דפוקה?!?"... זה טירוץ עלוב. כל הכדורגל הוא סתם ספורט שכיף לשחק אותו אבל להעריץ שחקנים ולעקוב אחרי תוצאות זה פרש של ג`וינט ג`רס ערבי! כוסאמאק זה ממש מעפן. לא יודע מה יש לאנשים מכדורגל. אלוהים גדול!

חחח יאללה נשמה! ../images/Emo41.gif

לון לון ודון דון יוצאים למשימה ומחזירים את פורום הומור לקדמותו! חחח. וד"א למי שעדיין לא יודע... אני בסוף לא אנהל את הפורום לצערי. מקווה שהמנהל שיהיה פה יממש את הפוטנציאל של הפורום הזה =/ ובקשר למונדיאל.. סופסוף מישהו נורמאלי! כולם שקועים בדבר המעצבן הזה (לאוהבי המונדיאל - לא לעשות לי לינץ' בבקשה)!

נשמע אחלה!

אני מהפלא` עכשיו אז אני לא יכול לפתוח קבצים אבל מה שאני כן יכול-`איט איז מיי פלז`ר`. [בקשר למונדיאל, אף אחד לא יעשה לך לינץ` אחרי מה שכתבתי על המונדיאל בשרשור הזה. כל מי שרוצה אקשן שיעשה לי לינץ`!] יומטוב כפרא!

כל דבר אפשרי

בעולם המטורף הזה שלנו. יש לי עכשיו איזה ציפי ליצ`י על הראש... גם לינץ` זה אופציה לטרור נגד הקשוח... אוף! [פחח] {יומטוב כפוררררעעע}

למעלה