היי חבר'סס

Prince Yoni

New member
היי חבר'סס../images/Emo140.gif

השבוע הזה עבר מהרררר וטוב שכךךך היו שלושה מבחנים, הלכו בסדר נקווה לתוצאות טובות
אז מה היה לנו השבוע
אליעזר שקדי בא - מפקד ח"א הבא, פיי חבר'ה הייתם צריכים לראות את הרס"ר הוא פשוט עבד מסביב לשעון, ובחדר אוכל החליפו לנו את הכסאות לכסאות נורמאלייייםםם הייתם מאמינים?! וואלה הלוואי ויבוא כל שבוע... ביום ראשון ב"ה טקס הענקת כותפות לחניכים יועצים וחת"פים למינהם, מועצת תלמידים,
לכולםםם ענאן - תעלה תמונות!! סופ"ש מהננההה לכולללםםםם!

אני למדתי רק יומיים... האחרונים ../images/Emo13.gif

אתמול והיום.... כי הייתי חולה
ככה שהשבוע שלי עבר די מהר, וכמו שאמרת: טוב שכך
אני מתה כבר שתבוא המסיבה (משיבת חנוכה
) אני אומרת לכם, המסיבה הזאת היא באמת אם של כווול המסיבות
אני בטוח שיהיה שם!!!!! אני מקווה שכולם בריאים ושלמים וכבר בבית, אוכלים אוכל נורמלי של אמא (או ג'נק-פוד טעים
) או מתחת לשמיכת פוך עם איזה כוס שוקו חם
שיהיה לכוווווווולם סופ"ש נעים... תתפנקו..

Prince Yoni

New member
../images/Emo26.gif

החלמה מהירה!! נקווה לראותך שם! את במועצת תלמידיים? סופ"ש נעים גם לך

Flash Button

New member
חבורת סתומים

שמתיימרים לעזור לחניכים חדשים בטכני..אבל מה שהם רוצים זה להכנס לחדר אוכל בלי תור.

Prince Yoni

New member
../images/Emo88.gif

חניכים יועצים אלו חניכים שעוזרים לקורס שלהם בלימודים ובכל דבר אחר, כלומר לכל קורס יש בין 2 ל3 חניכים(שוחרים) שהם כמו כלי עזר לקורס, בעזרה בלימודים, שיעורי בית, סכסוכים, עזרה למק"ס, וכו'. הם נבחרים על ידי היועצת וכפופים לה. ההטבות שלהם זה כניסה לחדר אוכל ללא תור, אפטרים חופשי חודשי - בד"כ, וציון משמעת 100 אם הם לא עושים בעיות רציניות. נ.ב - יש להם גם כותפת עם פס צהוב... אבל זה לא ממש עקרוני.. מקווה שהבנת

2המדריך

New member
חניכים יועצים

עקב מספרם הגבוהה כנראה שחניכים אלו לא יוכלו להכנס לחדר אוכל בלי תור לכן תוריד את ההטבה הזאת מהרשימה.

2המדריך

New member
למעשה לא...

לפי החוקים הבנות נכנסות בתור נפרד ולא ללא תור. זה שהמדריכים נחמדים ומכניסים אותכם קודם זה משהו אחר.

בדרך כלל כשפותחים חד"א אז...

כולם כבר מסודרים, כולל את הבנות! לכן מכניסים את הבנות לפני הבנים (ות'אמת, אין שם איפה לעמוד, שלא לדבר לעמוד בתור!
) ובכלל, בנות בסכנת השמדה בטכני
לכן אסור לסכן את חייהן בדחיסה למוות בתורים לחד"א או בכל מקום שיש בו המון בנים
וקצת בנות

2המדריך

New member
כולם מסודרים?????

אני לא חושב אנחנו צריכים לסדר אותכם בערך 10 דקות כדי שלא תמחצו אחד את השני!

כן, כולם מסודרים בזמן../images/Emo70.gif

אבל כשאתם פותחים את חדר אוכל רבע שעה אחרי כמובן שיהיו דחיפות
כי יש המון אנשים שבאים ומצטרפים בזמן הזה לתורים, וגם יש בנים ש-נ-ו-ר-א משעמם להם (כי לא מכניסים אותם בזמן) לכן הם מתחילים לדחוף. ומי יוצא מזה מוכה
הבנות
(ששוב אני מזכירה: הן נכס מאוווד יקר לטכני
)

Flash Button

New member
לא ממש

אני לא מכליל את כול הבנות בטכני, כמובן לא את אלה שאני לא מכיר אבל מי שאני כן מכיר - היה עדיף בלעדיהן.

למעלה