היי חברים

היי חברים

מצטערת שלא הייתי כאן מלא זמן. בחודשיים האחרונים הפסקתי קצת את העבודה ואת הפעילות השוטפת שלי כדי לארגן הרבה דברים בחיים שלי מחדש. אני מסדרת את הכל החל מחשבונות חדשים וישנים, כאלה שמסתכמים בכמה שקלים וכאלה שמסתכמים בהתקפי לב. הארונות שלי והחפצים שלי עוברים שינויים, חלק נתרמים לצדקה, חלק נזרקים לאשפה, חלק אני מחדשת ומנסה לתת להם עוד הזדמנות על אף שהם אכזבו אותי מאוד בעבר. הסידור הזה היה מאוד לא קל עבורי, היו שעות שבכיתי, היו שעות שכעסתי היו שעות שלא יכולתי להפסיק לצחוק מרוב אושר. במשך החדשיים האחרונים הצלחתי שוב להרגיש כמו ילדה קטנה, כל הנאה או סבל מקטן ועד גדול. אין לכם מושג ירוק על מה אני מדברת. אבל מה שרציתי להגיד לכם בשורה התחתונה זה שאל תפחדו להתמודד עם הארגזים הישנים שתקועים אצלכם בבוידעם. לפעמים כדאי לפתוח אותם, תמיד תמצאו בהם משהו שימושי. גם אם נכותם בעבר גם אם הרגשתם שלעולם לא תצליחו תעמדו מול הפחד שלכם ותנצחו אותו, כי אין הרגשה דומה להרגשת הניצחון מול הפחד. אוהבת את כולכם, ובמיוחד אותך סי שהשירים שלך תמיד מחזקים אותי ומשפרים לי תמיד את מצב הרוח. טיפ טיפ

actress

New member
טיפ טיפ ../images/Emo24.gif

אני רוצה לתת לך חיבוק, את לא יודעת כמה ריגשת אותי בכלל הכתיבה שלך הנוסח שבו את מתנסחת, החדות, הרגש הכל מזל דגים מזדהה אם הכל אני חשה, אני רואה, בכתיבה ניסיתי להכנס לחוש אני אומנם לא את אבל אני מזדהה אם כל מילה. ישנם כמה סוגי אנשים וכל אחד והכאב הפרטי שלו: יש אנשים שכואב להם הם צריכים את השקט שלהם יש אנשים שכואב להם הם הולכים לים להביט על הגלים יש אנשים שכואב להם הם נמצאים בסביבת חברים טובים יש אנשים שכואב להם הם יוצאים לבלות ומסתירים את הרגשות יש אנשים שכואב להם הם בורחים לעולם הנט עולם שבו העולם האמיתי לא רודף אחריהם. יש אנשים שכואב להם הם כותבים וכותבים עד שהרגש נמצא על הכתיבה. אני יכולה להגיד לך שלי כואב או משהו מפריע אני שמה דיסק של סי במערכת וזורמת עם המילים ביומולדת שלי האחרון נסעתי לת"א לים הייתי חייבת לראות את הגלים כי אחרי הגל אני דגיגה לחזור למקורות שלי שמתי (וכתבתי כאן) את הדיסק "תחלמי בגדול" התיישבו לי על החול 4 יונים ..."יפתחו בפנייך דלתות שחיכו לך מזמן"... הדיסק ששינה לי את החיים מהקצה לקצה פעם אולי הייתי שמה מסכה אומרים שכל ליצן שצוחק הוא ליצן עצוב אבל אני כבר לא משתמשת במסכה אני משתמשת בקרם
אבל אני יכולה להעיד וסיסקה עברה איתי בלב את הכל ואני חייבת להודות לה פה אם אנחנו ברגע של וידויים שעברתי המון בחיים שלי כל מה שאני אומר עליה יתגמד היא פשוט מלאך שירד מהשמיים בשירה שלה היא מרגשת בדיבור שלה היא מרגשת בכתיבה בהכל הנוכחות שלה פה ואני רואה את זה גורמת לכל אחד ואחד לכתוב מעצמו היא בנאדם היא משלנו היא לא מתנשאת ובנימה אופטימית זאת אני חייבת להגיד תודה וטיפ טיפ אני איתך מזדהה ותודה שחלקת איתנו "הטוב מנצח את הרע" אוהבת את כולם ומחבקת אותך טיפטיפ מזדהה וכולנו משפחה

skito

New member
כמו שכתבתי

לסי הפורום הנו כתחביב ראשית הנושאים האישיים אחר כך התחביבים מצאת איזה פריט עתיק שאפשר להכלילו באוספים שלי? גם שמח שאת כאן

למעלה