היי חברים....

natla

New member
היי חברים....

זה אני אייל... eyalush001, הרבה זמן לא הייתי פה ואני בטוח שהפסדתי המון. היתגעגעתי לפורום רק שבחודש האחרון הייתי קצת אאוט לא יצא לי להיכנס לפורום. אני אמשיך להישתמש בכינוי הזה- natla זה הכינוי של אחי.... כבל אופן, טוב להיות בבית

Fever2002

New member
היי אייל

ברוך שובך! מה שלומך? אז ככה... דניאל בחו"ל לכמה ימים, רן התגייס בשבוע שעבר, לקיילי יצא ה-DVD החדש להופעה של BL והוא מאוד יפה ולבסוף,ביום שישי יש בתל-אביב מפגש (עם סרט) של הפורום. הכל מפוזר פה באשכולות אבל זה הסיכום לעיקר... תהנה. אור של
(היום ומחר בערב מטאורים למי שרוצה לראות).

p i n g o

New member
באמת היו מטאורים??

הלילה במטוס אני בטוח שראיתי "כוכב נופל" בשמים! וגם ראיתי את הזריחה מהמטוס וזה כזה מאגניב! חצי שמיים בהירים וחצי שחורים...

Fever2002

New member
אכן היו

ביום רביעי בלילה וביום חמישי בלילה השיא. אפשר היה לצפות בהם גם מאזורים עירוניים שנחשבים "מוארים" יחסית ומהווים תנאים קשים לצפיה. כמובן שאם היית הולך למדבר היית רואה יותר
אבל היו גם היו.

natla

New member
תודה רבה ...

עכשיו יש לי שאלה ברשותכם. מה עם סיבוב ההופעות שהיו שמועות לגביו? ומה איתה ועם אוליבר הם נפרדו?

לא הם לא נפרדו../images/Emo9.gif

רגע בעצם-מה נסגר עם זה
וסיבוב ההופעות-המממ אני אחפש בעמודים הקודמים נראה לי שזה גם היו סתם שמועות.....אני לא כ''כ הייתי פה לאחרונה-אולי מישהוז וכר
נדב
לירן

Nadav נדב

New member
אז ככה...

הפרידה של קיילי ואוליבייר היא סתם שמועה חסרת בסיס. ואין כרגע שום סימן למסע הופעות חדש.....וחבל.

למעלה