היי חברים =)

היי חברים =)

גם אני מעריץ את רוני :) קוראים לי אורן ואני חדש פה!!!! כששמעתי את השיר סופרסטאר ישר התחברתי. הרגשתי כאילו רוני שרה אליי!!! באמת אנשים רק מדברים על עצמם ולא על אחרים! וגם אני אומר להם שיכתבו לי על זה בדף נייר ונפגש מחר!!! שיווווווווווווווווווווו רוני גם נראית רוסייה וגם אני- רוסי!בשירים שלה אפשר למצוא קריצה לשירה הרוסית של צ'כוב. למשל בשורה "בוא עכשיו ונתאחד".... אם מנתחים את השורה הזו מבינים שבעצם רוני מדברת על רוסיה שהייתה פעם ברית המועצות! היא מתגעגעת לימים של רוסיה כמעצמה... היא רוצה איחוד מחדש של מזרח אירופה! בואו נתאחד! לרוני גם שיער בלונדיני גולש כשל סוס. ואני, אני פעם רכבתי על סוסים, וכל פעם שאני רוכב על סוס.. אני מדמיין שאני רוכב על רוני. אז ברוך הבא לי לפורום ושמח להיות כאןןןן :)))))

yoooni

New member
למרות שאתה צוחק עליה כאן

בצורתך המיוחדת, אהבתי :) ברוך הבא

לא צחקתי עליה!!!

לא צחקתי על רוני... אני אוהב אותה בדיוק כמוך. פשוט, מעצבן אותי שלא רואים אותה בתור היוצרת/מבצעת שהיא.. חושבים תמיד "שירים קלילים למסיבות".. וגם היא אומרת את זה לעיתונות, אבל ברור שיש מסר חבוי מאחורי הדברים, היא פשוט רוצה שהאלבום שלה יימכר כמובן.. אבל מאחורי המילים, מאחורי האותיות, אפשר לראות את הכוונה שלה במילותיה..... במילים פשוטות ושפה יומיומית היא אומרת כל כך הרבה וכל כך נכון.. דווקא אתם בפורום אמורים להבין אותי :(

yoooni

New member
כשרשמת על רצון לאיחוד באירופה

וההשוואה לסוס... זה מה שנראה לי כאילו אתה לועג.

perrinat

New member
../images/Emo6.gifברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

ניתוח יפה של השיר

למעלה