היי חברים...

היי חברים...

מה קורה? אז ככה , עכשיו חזרתי מהעבודה וזה הצ'אנס הראשון שיש לי לכתוב על הפרק של את מול בלילה: איכככככככככככס
! אני פשוט ל-א מסוגלת לראות משהי אחרת עם הארם מלבד מאק. פשוט אי אפשר
. כל פעם שראיתי את ג'ורדון התעצבנתי . ובכלל כשהוא קרא לה ג'ורדי , רציתי לצרוח מעצבים ! מה זה ??!?! אין אין אין אחרת שיכולה להיות מתאימה להארם מלבד מאק , וזה מרגיז אותי לראת בכלל איך נותנים לכזה דבר לקרות . מזתומרת ? איפה כל הרגשות שלו למאק ? איפה הנאמנות ? איפה?
אבל להארם אני תמיד סולחת ... זו רק ג'ורדון שצריכה ללכת לעזאזל. זהו... אההה... הוצאתי את כל הכעס שלי. אוהבת את כולכם ובטח שאת הארם
. שלכם תמיד...

shipper heart

New member
אני יכולה לראות את הארם עם מישו אחר

...אממ אחרת ליתר דיוק...איתי!!!!!!!!!!1 האהאהאהאהאהאהא חחחחחח סוזי אני רוצה שאני אעביר לך אנימציית הזדהות??? חחחח

אהההההההההההההה../images/Emo99.gif

איזה פרק מקסים!!! אוקיי- shipers moment מטורף- הקטע שהארם ומאק יושבים ומדברים במשרד שלו והיא אומרת לו תודה וכל זה.. ואז הם פשוט מסתכלים אחד על השני וא היא אומרת לו its getting cold in here והא פשוט ממשיך לבהות בה בכזה מבט מאוהב לחלוטין ואומר is it? וממשיך לבהות בה עוד קצת... ואז הוא תופס את עצמו... ומנסה לצאת מזה באלגנטיות... ח-מ-ו-ד!!!אהההההההה!!!! איך נמסתי... זה היה פשוט מדהים!! לא יכלתי להתרכז בשאר הפרק אחרי זה.. יווו זה היה כל כך יפה!!!! טוב אני משערת שכולכם ראיתם את זה.. אבל פשוט היה לי צצורך עז לכתוב את זה בכל זאת... mac + harm=

מדובר על הפרק שהיה עכשיו...../images/Emo45.gif

אני יודעת שזה לא קשור לשרשור, אבל אל רציתי לפתוח הודעה חדשה.... :))

shipper heart

New member
היא לא אמרה it's getting dark in

here? נדמה לי שכן ואז זה שהוא לא שם לב זה בגלל הקטע שהוא עבר את הניתוח בעיניים....אבל יכול להיות שבגלל היותי עסוקה בלהנמס מכמה שהארם חמוד לא שמעתי נכון...*אני לא כל כך שמה
לתרגום* אה וכן המבט שלו שם היה כזה שיפרי ויפה...ואז הקטע עם ג'ורדן היה כזה תקוע...כאילו איתה אתה לא יכול ללכת אבל עם מאק כן?! WTF is wrong with you flyboy?!!! האהאהאהאהא מחר YEAH BABY!!!! יאייייייי חחחחחחחחחחחחחח פרק כזה שיפרי יא אלללההההה
חיחיחיחי איך שמאק בדירה שלה אחרי שהוא מספר לה שהוא אולי חוזר לאקטיב פלייט דיוטי היא כזה- but you can't! Harm- why? Mac- because if you leave it means fly is more important to you than Jordan *no kidding*, more important to you than JAG, more important to you than- רצתה להגיד me אבל בסוף לא אמרה את זה ואמרה- everything... ואחרי זה קלואי אומרת לה-now I understand why you can't marry my father- you're in love with Harm חחחחחחחחחחח דהההההההההההההההההההה ובסוף היא גם אומרת לה HARM AND MAC SITTING ON A TREE K-I-S-S-I-N-G חחחח אני זוכרת יותר מדי.... גאד...

כן את צודקת!!

בערך 10 דקות אחרי ששלחתי את ההודעה אני עושה לעצמי" רגע... היא לא אמרה שקר!!! היא אמרה שחשוך!!" אבל אל היה לי כוח לחזור לתקן את עצמי... סליח... :)) אבל נכוןו שזה היה קטע פשוט מקסים?!?

cjharm

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה היה קטע כל כך יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הפנים שלה היו מוארות והוא פשוט בהה בה!!!!! איזה מתוקים! גם אהבתי נורא את הפרצוף של מאק (גם של מאק) כשהיא נכנסת לחנייה עם הקורווט, היא נראתה כל כך מאושרת!!! ומשהו על הפרק עם אבא שלה, אני חושבת שהיה שם משחק ממש ממש טוב של קתרין.

אהאה!!!!

מה המצב גלו'ש ? אל תשאלי! לא ראיתי את הפרק של אתמול בערב.... הייתי כ"כ עייפה שנרדמתי . אבל... הקלטתי . ככה שהמצב אנדר קונטרול.... חוצמזה את חופשיה לשלוח מה שבא לך שבו רואים את ג'ורדן המעצבנת עפה לכל הרוחות !!!! איכס איכס איכס פחחחח
חוצמזה הכל סבבה. ואני מתה על הארם. ואני מרשה רק לך גם למות עליו. אבל רק לך...כי את יודעת ...את המלכה של הפורום...

shipper heart

New member
זה לא הולך את כל הזמן גורמת לי

להסמיק חחחחחחחחחח ותודה...חח ובקשר לאנימציה....זה מהפרק שהולך להיות היום...כזה הארם עם גופייה ומכנסים קצרים *האם ניים ניים
(זאת הסיבה העיקרית לזה שצילמתי את זה)* ואז ג'ורדן כזה מתקרבת לנשק אותו 8-( ואז ממש לפני שהיא מגיעה אליו כתוב צונזר עקב סיבות בטחוניות...חחח אבל כל עוד מתמקדים בהארם זה לא נורא....חח

למעלה