היי חברים...

ריקיקי

New member
היי חברים...

ימים קשים מאוד עוברים עליי, לא שכחתי אותכם, אבל הנסיבות לא נותנות לי להיות עמכם. אבי שוכב בבית החולים מזה כשבוע, עבר ניתוח קשה מאוד ברגל ובנוסף להכל גילו לו בעיות בלב וכנראה שהוא יצטרך לעבור צנטור בלב, הראש שלי כבר הפסיק לעבוד. יום שלישי 9/9 אני בבית החולים יושבת כבר כמה שעות לצד אבי, חברתי מתקשרת אליי ומציעה לי קצת "לנקות" את הראש ולבוא לשתות קפה, בקפה הקבוע שלנו, בבית הקפה שאני יושבת בו ב- 8 בבוקר ובערב. אחרי מסע שכנועים לא קטן החלטתי להכנע ולהצטרף אליהם. ב- 21:00 בערב הגעתי לקפה, עושה סיבוב של "שלום" עם כל הנוכחים, מנהלת שיחה קצרה עם המאבטח (שכבר הפכנו להיות חברם עקב הנוכחות הקבועה שלי בקפה), חולפים שעתיים, אנחנו לקראת סיבוב קפה נוסף, ואז חברתי מנהלת ויכוח עם החבר שלה, היא מחליטה לקום וללכת ולגרור אותי איתה, אני קצת בדילמה, נעים לי לשבת בחוץ ולשכוח קצת מכל הבעיות. אני מחליטה לקום וללכת ומפצירה בשאר החברים להשאר, הם מחליטים לעזוב איתנו. אני בדרך לחניה סמוך לבית הקפה, אנחנו קצת מתעכבים בחניה, לבסוף אני מחליטה להתניע אני מתחילה לנסוע ופתאום נשמע בום אחד גדול, פיגוע, פיגוע בבית הקפה הלל, בקפה שלי, בקפה שרק מלפני דקות ספורות ישבתי שם. הרגליים משתתקות, הדמעות זולגות, ואני כולי מפוחדת, יכולתי להיות שם, יכולתי להירג, במקום שישבתי נהרגו כולם, נהרגו כ האנשים אשר לחצנו ידיים ושאלתי לשלומם, נהרג המאבטח שתמיד צחקתי איתו. אני פה איתכם ואני עדין שרויה בהלם, עדין מפוחדת כולי. תשמרו על עצמכם יקירים שלי. אוהבת

mariana

New member
ריקי../images/Emo7.gif

לא יודעת אבל באותו יום שהיה את הפיגוע ידעתי שאת אוהבת לבלות שם. התקשרתי אלייך אבל הרשת היית תפוסה. התייאשתי והלכתי לישון, אחרי שהיו את שמות ההרוגים ידעתי שאיתך הכל בסדר, למרות שהיה לי עצוב על האחרים
מזל שחברה שלך רבה עם חבר שלה ככה ניצלת חברתי. אני מאחלת לאביך המון בריאות שישמור על עצמו ואת תשמרי עליו גם. אוהבת ומתגעגעת

תשמרי על עצמך יפה שלי

קודם כל החלמה מהירה וקלה שלימה וטובה לאבא שיהיה גדול וחזק ואת ... אין לי מילים העיקר שתשמרי על עצמך אל תפסיקי לבלות ולהנות למרות הדאגות ותדעי שתמיד יש עוד אנשים שלא רואים אותם והם וירטואלים וחושבים עליך אוהבת מאוד אורלי

ניקולי

New member
ריקי ../images/Emo12.gif

לאביך רפואה שלמה
וכן.. כמו שמרין אמרה.. גם אני חשבתי עלייך ביום שלישי לאחר הפיגוע.. ואם אני לא טועה סידי (אני חושבת שזה היה סידי) שאל אם מישהו יודע מה שלום הירושלמית שלנו.. שזאת את... את בטח כבר יודעת.. אני לא מאחלת לאף אחד מאיתנו להיות בסיטואציה מצממרת שכזאת.. ושוב אני מאחלת לאביך רפואה שלמה.. ואת..תמשיכי לעמוד ל הרגליים למרות שזה קשה.. היי חזקה.. אוהבת אותך ניקול*

sidi

New member
שלום חברה

תשמרי על עצמך ותקפצי לבקר לעתים קרובות יותר כי אם לא אני אשלח אלייך אבו-לה-לה שיחפש אותך

shiraz2

New member
ואוו,

זהו אחד מהדברים שקורים לנו וגומרים לנו שינוי כה דרסטי בחיים. אני יותר ממקווה ששלך יהיה לטובה. אני ממש מצטערת יקירה, ואני משתתפת בצערך על המאבטח וידידיך, מי ייתן ודברים כאלו לא יקרו לעולם יותר. (מאוד לא ריאליסטי אבל מותר לקוות). אין לי מילים אפילו להגיד עד כמה אני מזדהה איתך, ועד כמה אני מזועזעת. אני פה יושבת וכואבת יחד איתך. אין לי מילים פשוט. אני מתנצלת. אני מקווה שאביך יחלים בקרוב, ובכלל שלא תדעי עוד צער. אני איתך. תבואי לבקר לעיתים קרובות יותר.
ענק, שירז

ריקיקי

New member
תודה רבה חברים ../images/Emo24.gif

תודה מכל ה
, חברים כמוכם לא פוגשים כל יום. אבא שלי כבר מרגיש יותר טוב. ג'סוס את צודקת, צריך להמשיך הלאה ואני מתכוונת להמשיך
אוהבת אותכם יקירים שלי

למעלה