היי חברים!

DanaDuck

New member
היי חברים!

בזמן האחרון לא יצא לי לראות או להקליט דיג'ימון, חבל... היה לי שבוע ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש גרוע. אבל שבוע הבא אני נוסעת לצפון עם חברים ואחרי זה לספרד. מתישהו... אגב, מישהו יודע מה הכינוי של יובל סגל? אם הוא נמצא פה בכלל?

Digi Lista

New member
היי דנה ../images/Emo13.gif

למה היה לך שבוע ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש גרוע?אני מקווה שהוא השתפר וכמובן שאם עוד לא השתפר אז שישתפר אפילו לפני הטיול לצפון
את יובל קל לזהות-הוא בשם המקורי "יובל סגל",אבל כבר מזמן הוא לא כתב כאן... אם כבר יובל סגל יש לך מושג אם הוא מופיע בהצגה כולשהי שהשם שלה מכיל את המילה אהבה(אני לא זוכרת את השם המלא)?...

CoolBoy14

New member
היי דנה!

הכינוי של יובל הוא "יובל סגל" אבל בכל מקרה לא נראה לי שהוא יכנס הוא נכנס עד עכשיו רק פעם אחת וזה היה די מזמן...

DanaDuck

New member
לצערי לא...

הוא רק נהיה עוד יותר גרוע. המקרר שלי התקלקל ועכשיו,כשחזרתי מתל-אביב לחיפה, מצאתי קולוניה שלמה של נבגים. יצורים מדהימים בשלל צבעים אבל למה במקרר שלי פור גוד סייק! אגב, חופית, המשפט שבחתימה שלך מתאים פה:)

Goggle Girl

New member
יש כזה שיר... living in the fridge

מקווה שהמצב ישתפר! ובינתיים... ריגעווווווווווווווווון

\=

אני מקווה שהמצב רוח שלך ישתפר,ושהשבוע הבא שלך יהיה טוב ^.^ נבגים?..אף-פעם לא שמעתי על זה.. משום מה בא לי לראות אותם ^-^

לפחד?!

אני חייב לראות אותם! אבל נבגים זה לא צמחים כאלה? בכל אופן, אני צריך לערוך בדיקה במקרר שלך דנה! את יכולה לפרט עליהם עוד, גוגל? אה, כן, וברוכה השבה, דנה. אני מקווה שהשבוע שלך ישתפר, למרות שאני לא יכול להבין מה יכול להיות רע בהמון חרקים צבעוניים^_^

DanaDuck

New member
אלה נבגים, לא חרקים

הם כמו פיטריות. פיטריות הן בעלי חיים? תאמין לי, רייסטלין, שהמקרר הוא לא הגורם היחיד לכך שהשבוע של היה ממש נוראי. היו עוד 100 דברים שב-99 מהם השתבשו לי התכניות.

DanaDuck

New member
תשמע...

גם צמחים הם דברים חיים. גם מלפפוני ים הם דברים חיים! עובש ונבגים זה משהו באמצע.

DanaDuck

New member
עובש בקיצור

אני אוהבת לחשוב עליהם בתור נבגים, יצורים חיים המקימים קולוניות במקרר שלי. בשבילם זה כמו ציון ממטריקס:)

DanaDuck

New member
מה זאת אומרת?

עובש. הוא נמצא בכל מקום שיש בו לחות, אלה תנאי המחייה שלו. כאשר פרי נרקב, נוצרת עליו שכבת עובש. הוא נמצא במקלטים, במערות, במקררים של אנשים מסויימים... עובש, נו:)

DanaDuck

New member
לצערי לא...

הוא רק נהיה עוד יותר גרוע. המקרר שלי התקלקל ועכשיו,כשחזרתי מתל-אביב לחיפה, מצאתי קולוניה שלמה של נבגים. יצורים מדהימים בשלל צבעים אבל למה במקרר שלי פור גוד סייק! אגב, חופית, המשפט שבחתימה שלך מתאים פה:)

למעלה