היי חברים

mbarsh

New member
היי חברים

חזרתי.... איזה כיף היה, חוץ מזה שניתקעתי בהפסקת החשמל הגדולה של ניו יורק וזה היה רחוק מלהיות כיף ואפילו גובל בסיוט. לפי החישוב שלי הפרקים מאז שהלכתי אמורים היו להתחיל מהיום ואני מקווה שאתם נהנים. אני יודעת שיובל עשה עבודה נהדרת. סיפרו לי שגם דנה רישפי פה וזה שימח אותי מאד. (הי דנהההההה) (דנה, אורי, אני מקווה שהתגעגעתם אלי.....קצת... נו קצת בכייאת... מה אכפת לכםםםםםםם) זהו אז הקלטות דיג'ימון הסתיימו וגבומון ואני מתחילים סידרה חדשה (משהו מלחמתי, אין לי מושג מה זה, מחרתיים אני אדע) ראיתי שאתם מתלבטים על לוסמון בן או בת, בכל אופן באנגלית הוא מתורגם בתור בן (מתייחסים אליו כאל זכר) אז ההנחיות שניתנו לאורלי הן לעשות משהו די מעוות שיהיה קצת בת וקצת בן. לא הצלחתי להבין עם קלטתם שהעיוות בקול הוא בכוונה. זהו, אני הולכת להירגע מהג'ט לג ומוסרת לכולכם נישוקיםםםםםםם מאיה

Digi Lista

New member
ה../images/Emo47.gif חזרה../images/Emo140.gif../images/Emo98.gif../images/Emo24.gif

בזמן שלא היית כאן קפץ לבקר חצי מהצוות(לפחות הדמויות הראשיות)-איל כהן,יובל סגל(היה איזה סיפור שחשדו בו שהוא לא יובל ובמישהי שהיא יובל במסווה
),גבי וכמובן דנה(אורי היה כאן כבר קודם אז זה לא נחשב,אבל הוא גרם לאחרים להיכנס...)שגם נשארה כאן,חשבנו לפתוח פורום מיוחד לצוות כי נראה שהצוות נהנה לדון עם עצמו בעיקר...סססתתתאאאאאםםםםםםםםםםםםםםםםםם
כולם נהיו אדומים אבל את היית חסרה(לי לפחות) והתגעגענו לאללה(זה נחשב כשאנחנו מתגעגעים או שרק דנה ואורי?...)
זה באמת לא נשמע נעים להיות בזמן הפסקת החשמל הגדולה,העיקר שעברת את זה ואת שוב בארץ(ולא שכחת להיכנס לכאן)
(עכשיו אני אחזור לשרגא...)

blitzmon

New member
ברוכה השבה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

איזה מעצבן להיתקע שם ככה, הא?

Light woman

New member
הי^^ שמחים שחזרת^^ לילה טוב^^

סתכלי כמה חברים שלך הצטרפו לפורום... 0.0; יי פור יו..

מאיה DDDD:

אני שמחה שחזרת!!^_^ אני שמחה שנהנית שם ^-^ ובאמת,להיתקע בהפסקת חשמל זה מעצבן,*נזכרת בבית של סבא וסבתא* אוו..מפחיד ;_; ומנוחה נעימה ^_^

DanaDuck

New member
מאאאיייייהההה....

אני שמחה שחזרת! לצערי, אני בדיוק טסה (לא עכשיו, בעוד שבועיים) היה כייף עם יובל וגבומון. הם רקדו לי ריקודים ושרו לי שירים וסיפרו לי בדיחות וכל זה באמצע ההקלטות והם עוד העבירו אותי חצי צוחקת! [אני מדמיינת אותך שמה עכשיו את הפנים בין הידיים ונשבעת להרוג את שניהם:))] אבל היה כייף,באמת שהיה כייף. אני מחכה כבר לפעם הבאה...[(למרות שזה ייאלץ ליהיות באוקטובר, כשאני אחזור ארצה) אם בכלל תרצי לקחת אותי שוב אחרי כל הליפסוסים והחוסר אנרגיה והפרידות מחברים.....] ;) קחי הכל בקלות. ואגב,צרת רבים חצי נחמה-גם לי הייתה עכשיו הפסקת חשמל. כל המקרר שלי אצל השכנים...

CoolBoy14

New member
היייייייייייייייייייי מאיה!!!!!!!!!

איזה קטע בדיוק אתמול חשבתי לעצמי מתי תחזרי כבר!! אז טוב שחזרת התגעגעתי אליך! ובהצלחה עם התוכנית החדשה!

lgmtk

New member
את המאיה המדוברת......./images/Emo26.gif

את לא מכירה אותי אבל ברוכה השווה בכל מקרה

mbarsh

New member
יואו איזה כיף

נורא כיף לראות את התגובות... ודנה.... מה????????????????????????????????? מה אמרת שהם עשו???????? סתאםםםםםםםםם. לא סתם לקחתי את יובל, הוא מוכשר שד ואני סומכת עליו שהוא עשה אחלה עבודה. ברור שאני אקח אותך לסידרה הבאה, אבל זו תהיה אחרי זו שעכשיו אני עושה כי את טסה. כמובן שתהיה לך טיסה נעימה ועשית אחלה עבודה. את עוד עושה את התרגילים שנתתי לך?
טוב, המחשב שלי נפגע מכל מ יני וירוסים אני עפה לנקות אותו. נישוקים לכולם בייייייייייייייייי

CoolBoy14

New member
ומה איתי?....../images/Emo4.gif

גם אותי תיקחי לסדרה הבאה?
או שאני פשוט מדובב גרוע....

DanaDuck

New member
אל תדאג

לך יש יתרונות שלי אין: אתה צעיר בן 14 והקול שלך הוא של ילד-נער שזה מאד מבוקש. בניגוד אלי אתה מדבר ברור ויש לך דיקציה ואנרגיה. וכמו שגבומון אמר, כשאתה בא לעשות את העבודה אתה בא לעשות את העבודה. (לי ולבנים לקח 20 דקות של שיחה כל פעם עד שהתחלנו)

CoolBoy14

New member
טוב אם את אומרת...../images/Emo8.gif

ומזתומרת?! את מדברת מאוד ברור ועם אנרגיה (ומה זה דיקציה תזכירי לי?... טוב לא משנה בטח את זה יש לך גם!)

DanaDuck

New member
דיקציה זה לדבר בבירור

אתה רואה? אתה אפילו לא יודע מה זה כי לא מעירים לך על זה בכלל...

CoolBoy14

New member
מתישהו העירו לי כי המילה הייתה לי

מוכרת פשוט יש כל כך הרבה מילים (שקשורות לדיבוב) שאני שוכח חלק מהפירושים....

Digi Lista

New member
אבל דנה את חדשה בתחום...

ואורי כבר ותיק,בטוח שעם הזמן תשתפרי

למעלה