היי חברים

היי חברים

כפי שהבנתם אני עומר ובאתי לכאן כדי להוסיף לכם קצת פילפל לחיים בבית ספרי אני ידוע בכל הצניעות כפרחח לא קטן כבחור בעל חוש הומור מפותח ומספר מורים טעם מנה אחת אפיים ממשנתי. אך כפי שהבנתי איני יכול להציג את עצמי בהודעות טפלות אלו ולכן כתבתי שיר קצר שעוקף את האיסור, אתם חייבים להודות, אכן אני שובב.. אימרו לי מה אתם חושבים על השיר. שלום שמי יותם נולדתי בקצרין לפני מספר רב של שנים אני אוהב לשחק כדורסל ולצפות בכוכבים ויש לי חברה ואנחנו חברים טובים אני לומד בבית ספר תיכון אני אוהב ספרות אנגלית ובעיקר חשבון אבל אם תרגיזוני מספר פעמים אני אתרגז ואביא לכם את אגרופי בפנים... הועילו נא בטובכם והגיבו. אין לי הרבה ניסיון בפורמים כגון אלו, אז רחמו נא עליי...

שני16

New member
אתה מוזר....

הצלחת לשעשע אותי בשעה הזאת...השיר בהחלט היה משעשע.... אז קודם כל ברוך הבא. דבר שני,אל תדאג,אף אחד פה לא ינשך אותך(חזק מדי...)כולנו מאד נחמדים רוב הזמן,ואם לא תכתוב הודעות אישיות ו\או חסרות תוכן,אני חושבת שתסתדר כאן יופי... אז ברוך הבא.... שני

V. Ghost

New member
יהיה בסדר

אני מקווה שיצא לך ככה בגלל השעה בכל אופן מה פשר השיר כבר עדיף אם היית מציג את עצמך ככה רואים שאין לך ניסיון בפורומים אבל יהיה בסדר ואוהב ספרות ? איפה החרוז המבריח בשיר שלך ובקשר למה שאתה עושה -זה אמורה להיות האנשה ? טוב לא נציק לך יותר מדי אני מחכה לאגרוף ו......בכל אופן Nice to meet u אביעד

e-shfiyut

New member
זבל!!!!

סתם בצחוק.... לא הבנתי איך קוראים לך עומר או יותר... גם נראה שאתה לא החלטת... השיר מאוד מאוד מאוד ציני או שאתה לא יודע לכתוב שירים ואז השאלה היא בן כמה אתה??? ברוך הבא (אני לפחות מקווה שתשתפר....הרבה) לירן

Funeral Drum

New member
אין פה הרבה אפשרויות....

או שזה עוד ניסוי של חייו אומנותו או שזה עוד ניסוי של חתיכת חרא מהונדס גנטית או זה באמת אתה.... בכל מקרה לא הייתי רחוק מלדחוף את המקלדת לתוך המסך כשקראתי את זה... shine

רותם ג

New member
WOW אחי מה המצב איתך???

אני לא יודעת מה עובר לך בראש אתה נשמע לי מוזר אבל לא נורא...באמת אחלה וגם אחלה שיר;-)

למעלה