היי חברים...

i love gina

New member
היי חברים...

אני שמח לבשר כי יש סקר חדש והוא על פי הרעיון של עבדכם הנאמן... מי לדעתכם תהיה ה'מדונה', מלכת הפופ, מחדשת המוזיקה, מושא האהבה של כ-ו-ל-ם, הבאה? בריטני? קיילי? ג'ני? או שמא, פינק?

yanivtr

New member
ה"מדונה" של הפופ תשאר מדונה!...

מה קרה היא עדיין חיה, למה לקחת לה כבר את התואר?

i love gina

New member
ברור שמדונה תשאר מדונה...

על זה אין ויכוח בכלל... אבל הזמן יעשה את שלו, וגם היא בשלב מסויים 'תפרוש', ותהיה מחליפה... בכל זאת, שתפו פעולה, בלעו גאווה ולחצו על אופציה בסקר... (באמת נו, תהיו נחמדים, הסקר הראשון שהעליתי אי פעם!
)

sugababe1

New member
מי זאת מדונה?!

מדונה זאת אחת הנשים המצליחות ביותר בעולם המוזיקה בכל הזמנים והאדם הכי עשיר באנגליה. למרות שאני ממש לא מעריצה שלה, אני מודעת לפחות לעובדה הזאת...

sugababe1

New member
קובי- אני איתך../images/Emo127.gif

ברור שבריטני, כאילו?! איך אפשר להשוות בין ג'ניפר לופז ופינק לבריטני? זה סגנון אחר ורמה אחרת אם לא שמתם לב.....

i love gina

New member
אני מקווה ש...

את כל הדיעות ולהבטים אתה מיישמים בסקר עצמו!!!

K © B I

New member
גם JLO היא משהו! אבל לא מגיעה

לרבע של בריטני....ושלא תחשוב אני מת על ג'ני!!

i love gina

New member
תראו, תשמעו...

זה נכון- כל אחת והסגנון השונה שלה, אבל בדומה למדונה הם כולן מאד מצליחות ומשנות את הסגנון מוזיקה שלהן בתדירות.. למשל בריטני- מזוך וטוהר לב, לנוטי גירל. ג'לו- מלאטין להיפ הופ פינק- ארנבי לרוק צ'יק קיילי- טוב, היא נראה לי עשתה את כל הסגנונות האפשריים!!! אז זה בתחלס באמת שאלה של טעם, ולמרות שאני אוהב את כל הרביעייה , אני חייב לתת דעה אובייקטיבית ולהגיד שבריטני לדעתי תהיה המלכה הבאה... המעמד שלה בעולם מוזיקה כבר מעל לגבוה מאד, היא משנה את התדמית שלה הרבה, ואת הסגנון, היא עוברת תבניות מאד דומות לאלו שמדונה עברה, וזהו בתחלס, נראה לי שהיא תוריש את הכתר... אבל נחיה ונראה, רק הזמן יגיד...

Mandyִ

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo141.gifמשהו בקשר לג'יי לו

היא לא עברה מלאטין להיפ הופ, היא משלבת את כל הסגנונות האלה ביחד בדיסקים שלה אל תסתמך רק על מה שאתה שומע בקליפים..

i love gina

New member
תאמיני לי, אני לא...

יש לי את כל הדיסקים שלה, ונכון, בכל אלבום יש כמה אלמנטים, אבל בכל אלבום יש אלמנט דומיננטי. בראשון קצת קשה לומר, כי היא ניסתה קצת מהכל. בשני, כבר היה יותר נטייה לפופ r'n'b בשלישי (הרימיקסים) היא בכלל הלכה על מוזיקה שחורה, היפ הופ , ראפ (בכל שיר שני התארח ראפר אחר...) ובדיסק הרביעי, היא נוטה יותר למוזיקה יותר רגועה כזאת, עם אלמנטים של ג'ז פה ושם, קצת r'n'b קצת hip hop וזהו בתחלס...

למעלה