היי חברים

אהובה.א

New member
היי חברים

מאוד התגעגעתי אליכם. כמעט ארבעה ימים לא כתבתי כאן , כי הרגשתי צורך להגן על חבר יקר בפורום 40+. לפי מה שעברתי שם , לא נראה לי שהייתי היחידה שהגנה עליו. לכן סילחו לי , חברים יקרים. כעת אני כאן. ולא אעזוב אתכם. ולענייננו.... הבוקר קמתי ליום נעים...אבל , מהשעה 10 החלה עננות להשתלט עלינו. הקור החל בהדרגה. הערב הגיע , והחל קור עזזזזזז. מקפיא את העצמות. נראה לי שמתחיל חורף שוב. מכיוון שכל עוד גשם לא יירד , הקור יימשך. אבל לא נורא. זה כייף ונעים , הקור הזה. אבל עצוב לי שלא ראיתי את החרמון טוב הבוקר. אולי מחר נראה אותו יותר טוב. בכל מקרה - זה מזג האוויר שאותו אני אוהבת. לפני מספר ימים שאלה אותי יונית 36 אם אני אופטימית בגלל הגיל. אולי , יונית. הגיל משפיע הרבה על מצב רוחו של אדם. כל אדם מקבל את מצבו בצורה אחרת. למה לחפש צרות? למה לחפש את הרוע? תמיד קיבלתי את הרע עם הטוב. ולמדתי להסתדר עימו. זרקתי את הרע לקיביני , פינקתי את הטוב ופרגנתי לו. למה לא , בעצם? לא רע לי בחיי. יש לי בעל מקסים. שני בנים נהדרים. בית חדש ויפה שרק נבנה. הורים וחמים מקסימים. משפחה למופת. עבודה שאני אוהבת למרות שהיא קשה ודורשת ממני לעיתים מעל 12 שעות ביום. ואני מרגישה מועילה בכל מה שאני מבצעת. אז אני צריכה להיות פסימית? שלא תחשבי , יונית. גם לי יש ימים אפורים. כמו לכל אדם. גם אליי מגיע הרוע לעיתים. אבל מה לעשות? צריכים להתגבר על כל הרוע שבעולם. לחייך ולעשות פרצוץ חמוץ , לאהוב ולא לשנוא , לפרגן ולא לקנא אחד בשני , לשמוח ולא להיעצב , להינות מחייך ולא לחפש להרגיש רע. כי אדם בוחר לעצמו את חייו. אדם בונה לעצמו את סבלו או הנאותיו. אדם מחליט אם יהיה לו רע או טוב. מקווה שכולם יקבלו זאת בכייף ולא יגידו ``מאיפה זאת צצה פתאום? מאיפה יש לה מרץ וטוב?`` אבל יש לי.....ומקווה שיהיה לכולנו כל חיינו. אוהבת אתכם אהובה א שתהיה לכולנו שבת מקסימה ואוהבת עם המון כייף ושמחת חיים.

tairon

New member
אהובההההה.......

גישה אחלה לחיים יש לך משפחה לתפארת יש ונוף משכר יש לך אז מה צריך יותר ? שבת קסומה לכם שם

אהובהל`ה מי שלא מכיר

מלאה במרץ תמיד מחויכת ואוהבתת`חיים לי היה העונג להכיר מואהההההה לאהובהל`ה

הילי

New member
יופי שצצת אהובתי

את צצה ואני נהנת רק בבקשה שילחי לי מעט מהמרצ שלכ אני כל ככ איטית לפעמימ גמ אני רוצה לספר לכ על הנופ שלי נו....טוב בפעמ אחרת שבת לכ למשפחתכ ולכולמ באהבה רבה הילי

למעלה