היי חברים...

aשרון

New member
היי חברים...

אני שמח שאתם נכנסים לפורום וקוראים את ההודעות, יש כניסות יפות וצפייה גבוהה בהודעות.
אני אשמח עוד יותר אם תגיבו להודעות ולנושאים שהן מציגות ולומר בהם את דעתכם.

אני אהיה כנה ואומר שהמצב הנוכחי מייאש אותי, ובתקופה האחרונה אני מתחיל להרגיש שהמוטיבציה שהיתה לי בתחילת הדרך לנהל את הפורום מתחילה להישחק, והיא כבר לא מספיקה לי כדי להמשיך להחזיק את עצמי כאן בניהול הפורום. אני מתוסכל ממה שקורה כאן, וכבר כמה זמן שאני שוקל לצאת מניהול הפורום. אני כבר מותש מהניסיונות להחיות כאן את הקהילה.

אבל בוא נשים את ההרגשה שלי לרגע בצד ונתמקד בעיקר.
רק שיתוף פעולה מצידכם יגרום לפורום להיות פעיל. אני צריך אתכם שתשתפו פעולה ולא רק תקראו את ההודעות. אם אתם נכנסים לראות מה חדש כאן זה אומר שיש לכם עניין כלשהוא בפורום, רק צריך את האקסטרה מייל הזה ממכם כדי שהפורום יתפקד ולא יישאר דומם לזמנים ממושכים.

כן, כולם עברו לפייסבוק, זאת אימרה שחוזרת על עצמה תדיר בנושא הזה. אבל שוב, יש כניסות יפות לפורום וזה מראה שהמקום הזה עדיין רלוונטי לאנשים שבאים לפה.

ובחזרה להרגשה שלי.
כמובן שאני לא היחיד שיכול לנהל את הפורום, ואני לא מבקש שתגרמו לי להישאר, אני רק אומר שזה יתן לי סיבה להמשיך פה.

שרון.

Acoustic 3

New member
זה לא שלאף אחד לא אכפת ממך שרון.

פשוט לאף אחד לא אכפת מהפורום.
&nbsp
לכולם יש עיסוקים בחיים ואנשים לא מעוניינים להשקיע זמן בפורום באינטרנט שכבר לא באמת מעניין אותם כמו פעם.
גם אם אנשים עוברים פה לקרוא, זה לא בהכרח אומר שיש להם סבלנות לכתוב פה תגובות ונושאי שיחה רק כדי לקדם מטרה נעלה שנקראת "הפורום".
הפורום על ערש דווי. היחיד שמונע את ניתוקו מהמכשירים זה אתה.
רובנו הצטערנו בהתחלה, אבל אח"כ קבלנו זאת בהבנה.
זה סופו של כל בלון.
&nbsp
&nbsp
שלום שלום,
בלון אדום.

aשרון

New member
כן, זו הכוונה שלי...

בהחלט התכוונתי שלאף אחד לא אכפת מהפורום.
וזה חבל לי שהגולשים לא מנצלים את האופציה של הפורום כדי ליצור קהילה וירטואלית גאה. אפילו אם היא אנונימית.

האנונימיות הזו גם יכולה לעזור לאנשים בארון הרבה יותר מפייסבוק, ולסייע להם לעבור את תהליך הקבלה העצמית. אבל הקהילה תלויה באנשים ולא להיפך.

כמו שציינת בצורה שגרמה לי לחייך, סופו של כל בלון להתפוצץ או לדעוך כשיוצא ממנו האוויר לאט לאט, וכנראה שזהו גורלו של הפורום הזה. אולי אני זה שבאמת מחזיק אותו חי ללא הצדקה ואולי לא.

את ההחלטה אם להמשיך כאן או לא (אני נוטה בינתיים ל - לא) אני אעשה בתקופה הקרובה.

ItsikH

Member
אנשים נדדו לפלטפורמות אחרות
זה תהליך מתמשך ומאוד דינמי, בצעד הראשון זה היה פייסבוק, אחר כך באו האפליקציות למיניהן שגם על פייסבוק מאיימות כבר.
הנה החזון לפני 40 שנה, חוזר על עצמו שוב ושוב כמו תקליט שבור

[URL]https://www.youtube.com/watch?v=Iwuy4hHO3YQ[/URL]

למעלה