היי חברים!

shirakl

New member
היי חברים!

טוב, אז בטח שמתם לב שלא הייתי כאן כבר משהו כמו חודש (טוב, נו, או שלא ממש הרגשתם בחסרוני...)! אז ככה: המחשב היה בתיקון שבוע, ואז כשהוא חזר היו לי מבחנים, בעיקר מבחן אחד מעצבן במתימטיקה... ואז יצאתי לטיול שנתי, ונסעתי לצפון, וכשחזרתי שוב הייתי עמוסה במבחנים... בקיצור: האינטרנט לא בדיוק מצא לעצמו מקום בתוך חייה העמוסים של תלמידת כיתה י"ב... (וואו, אני נשמעת ממש דכאונית עכשיו...) והבאסה היא שגם לא הייתי פה כשסיכמתם את העונה! ובהזדמנות זו: לא יהיה הפעם איזשהו פרק של חזרה מהמרקיזה? (כמו חזרה מאפריקה...) אה, ומתי מתחילה העונה הבאה? לא משנה - עכשיו אני פה, וגם התקינו לי השבוע אינטרנט מהיר! אני מקווה שיהיה לי יותר זמן, ואני אוכל לחזור ולהיות חברת פורום פעילה, או לפחות לחזור להתחבר לכאן כמה פעמים בשבוע, ולא פעם בכמה חודשים... אוהבת את כולכם,

Gal6

New member
שלווום!

אני גל.. היה לך חודש עמוס, מה? בקיצר, את מוזמנת להשתתף במשחק של הפורום ותצביעי בסקר....

Outlast

New member
ברוכה השווה! ../images/Emo142.gif

כמו שגל אמר- תקראי, תתעדכני, תשתתפי... בקשר לפרק של חזרה מהמרקיזה- אין לי מושג, היה את פרק האיחוד, אמור להיות עוד אחד? מזל"ט על האינטרנט המהיר, אני מקווה שהוא באמת יעזור לך להשתתף פה קצת יותר..
בוקר טוב!

Boran

New member
"בחזרה מהמרקיזה" שודר

ביום שבו שודר פרק האיחוד באחת בלילה. סתאאאאאאאם
אין כזה פרק, לא שודר גם בארה"ב. יכול להיות שישודר, בערך חצי שנה מהאיחוד, שזה עוד כמה חודשים, אבל אני בספק אם הוא ישודר בכלל אם הוא לא שודר עד עכשיו.

aya27

New member
ירון!!!!!!!!../images/Emo88.gif אתה רוצה להרוג

אותי???????? ה -
שלי לא עומד בדברים כאלה. עד שקראתי את הסתאאאאם שלך כמעט ולקחתי
כדי להרגע!

Outlast

New member
פחח... אני גם קפצתי לשנייה..

(Shame on you, Yaron) אניווי, המצב הזה באמת מעצבן, לחכות לעונה הבאה, להיאחז בכל תקווה על פרק איחוד מסכן ובינתיים להשתגע מהספוילרים שמפזרים פה, אבל ככה זה, וככה זה היה בין העונה ה-3 ל-4, ואין מה לעשות... אז אני ברשותכם אלך לתת לכמה אחיות לדקור לי את היד (גב כף היד) ולהוציא את רוב הדם הכחול שזורם בעורקיי, ואח"כ לעבוד קצת, ייאיי לי. בוקר טוב!

aya27

New member
דם כחול??? ../images/Emo2.gif

אוסי תעדכני אותי אם יש לי קשרים עם משפחת וִוינְדְזוֹר..... ולמה להוציא לך מגב כף היד???? זה ממש נשמע לי התעללות

Outlast

New member
לא, זה ממש לא נורא...

הורידים שלי מאוד לא בולטים, ולא מצליחים להוציא לי מהמקום הרגיל. אגב, יש כאלה שמוציאים להם מתחת לשורש כף היד (איפה שחותכים ורידים..), וזה באמת נראה לי לא כיף... ווינדזור? למה השם הזה מוכר לי?

Gal6

New member
האשה הווירדואית

באיי אקס אן אמרה משהו על זה שזה כבר הוקלט או משהו כזה אבל לא כל כך הקשבתי כי היא הייתה נורא מפחידה והייתי עסוק באיך לסיים מהר את השיחה (היא דיברה די הרבה)

aya27

New member
גל

מה החכמה לנג´ס ולנג´ס ואז כשמחזירים לך טלפון להשתפן...?

aya27

New member
אומרים שדם כחול

יש למשפחות מלוכה. משפחת ווינדזור זה משפחת המלוכה הבריטית. יעני אליזבת´ וכל החבר´ה. אז שאלתי אם יש לי קשרים שם דרכך, כי אמרת שדם כחול זורם בעורקייך.... או שמא את שייכת למשפחת המלוכה הירדנית?

Outlast

New member
את הקטע של הכחול והמלוכה אני יודעת,

רק לא זכרתי מאיפה השם ווינדזור מוכר לי.. ומשפחות מלוכה? ההולנדית כמובן, ביאטריס ואני ככה~ |מקרבת אצבעות| (DOH) ובנימה מלכותית זו- בוקר טוב!

למעלה