היי חברים

• פותח הנושא niwo
  • פורסם בתאריך

niwo

New member
היי חברים

אני בחור בן 23.
התחלתי לכתוב הסבר מסורבל על הסיבה שאני כותב כאן, אך החלטתי לגנוז את ההסבר לעת עתה.

בהודעה זו מצורפים שני קבצים מסריקת מחברות שלי כשהייתי בכיתה ד' (כשהייתי עוד בן 9) ובכיתה ה' (כשהייתי כבר בן 11).
הייתי מעוניין לשאול האם מורגשת נטייה לדחיינות מהכתב שלי? (אני מודע לכך שהוא לא נכתב בתנאים סטנדרטים להם אתם מצפים בבחינת כתבים).
סליחה שאני גוזל מזמנכם,
כשאני לחוץ אני נוטה להתעסק בדברים שאני בכלל לא אמור להתעסק בהם. ><.
הו כן, ושכחתי-
אני כותב ביד שמאל, וכמו כן, אני ביולוגית בת.
וסליחה אם הכתב שלי חלש וקטן. הכתב שלי תמיד חלש וקטן.

http://tinypic.com/r/dm7bwy/6 הכתב שלי מכיתה ד'.

היות ובפסח שואלים קושיות .

הנה קושיותי .
מה כוונתך בנטייה לדחיינות ?
צרפת כתבי יד מכיתה ד ,איזה נטיה לדחינות אתה מחפש בגיל שכזה ?
כשאנשים לחוצים הם בד"כ מתעסקים בדברים שהם לא אמורים להתעסק בהם (חוץ מחשמל זה מסוכן ) .
סליחה שהכתב שלי חלש וקטן הוא תמיד חלש וקטן . אנחנו נחשפנו לכתב שלך מכיתה ד לא לכתב ידך מעכשיו, על מה ההתנצלות ?

הקיצר .
לא הצלחתי להבין מהי שאלתך .
חג שמח.

niwo

New member
תשובה

אני דווקא אמור להתעסק עכשיו בחשמל OTL.
הנטייה לדחיינות שאני מחפש היא נטייה לדחיינות של עשיית שיעורי בית.
צירפתי קצת הסברים עם הכתב שלי כיום (סליחה שהוא יצא קצת עקום ><).
אני מקווה שתצליחו לקרוא.
אני לא באמת מחפש משהו בכתב שלי, ולא באמת אכפת לי אם אני דחיין (כי את זאת אני יודע גם בלי פענוח ><).

חג שמח,
סתם באתי להגיד 'היי!' לפורום.

ועוד תמונה של הכתב שלי משיעור שסרקתי פעם לחבר שלי שהחסיר- http://tinypic.com/r/30aywwk/6

היי בשנית .

כתב ידך מלמד על בחור נבון ,רגיש ,בעל אינטילגנציה ריגשית גבוהה ,יש בכתב המון סקרנות ,מאידך הכתב גם רפה ועייף .
אני מדמה אותך לספינה חסרת מנוע שבמקום לשוט פשוט נסחפת על גבי הגלים ,היא כמובן גם מגיעה למקומות אבל הדרך שונה .
הדחיינות כהגדרתך היא עיפות הנפש כהגדרתי , לא אכנס כאן להסברים מדוע היות וזה לא ניתן מעל הפורום.
התנהלותך פשוט מרפרפת מעל השטח ,ספק נוגעת לא נוגעת ,והמחשבות נודדות ליהיה מה שיהיה .
התנהגותך והתנהלותך יותר נסחפת בזרם לעבר החוף ,מאשר מנווטת בביטחה ,הפעולה הזו היא הגורם להרגשת הדחיינות כהגדרתך .

חג שמח .

niwo

New member
תודה רבה

אני מאושר מזה שמישהו ניתח את כתב ידי.
אני יודע למה הכוונה כשציינת שההתנהלות שלי מרפרפת מעל השטח ושאני עייף נפשית.
בגיל 16 היו לי הפרעות אכילה. התקופה ההיא שינתה די הרבה בחיים שלי.
תמיד הייתי חייב להצטיין, ולהצליח בהכול, אבל מאז, פשוט ויתרתי.
כיום אני לומד באוניברסיטה פיזיקה ומדעי המחשב, אבל אני לא באמת לומד. אני יותר משתעשע עם חברים שלי וחולם על סיפורים, קומיקסים וסדרות אנימה במקום ללמוד.
יש לי פחד עצום שיבחנו אותי, וזו אחת הסיבות למה קשה לי כ"כ באוניברסיטה.

חג שמח. מקווה שקריאת ההגדה תסתיים מהר.

למעלה