היי חברים!

היי חברים!

שלום! אני אריאל, וחברה שלי דתלש"ית מחפשת בחור דתל"ש לקשר רציני... הבחורה בת 21 עוד מעט, בחורה מדהימה עם רצון להעניק ולהשקיע! מאיזור ירושלים, זורמת וכיפיית קשר רציני זה אומר לחתונה, חשוב מאוד שהוא יהיה בראש שלה :) מי שחושב שזה מתאים לו- שישלח לי מסר באישי! תודה יקרים

sceptic1

New member
למה לא?

1. לא נראה לי שאף אחד שאף אחד יתן את הפרטים שלו למישהו לא מוכר. 2. מה בוער לבחורה חילוניה להכריז עוד לפני שהיא מכירה את החבר שלה שהיא רוצה להתחתן איתו? 3. היו פה כמה שירשורים בנושא, ונראה לי שהרוב פה לא מחפשים דווקא יוצאת בשאלה.

פנייה לא שגרתית, האמת

למה שהיא לא פשוט תכתוב כאן, ועל הדרך כבר תכיר את מי שהיא תרצה להכיר? זו לפחות הדרך בה בחרו שאר האנשים.

רות014

New member
אני דווקא ממש מבינה

אני יודעת שאצלי עדיין יש את החשש של לזרוק את עצמי על בנים ואחרי שעשיתי את זה וגיליתי שדי נדפקתי מהעניין החלטתי שאני רוצה קשר רציני שיכלול בו קשר של אהבה ושאני ידע שיש לנו דברים משותפים שאנחנו מחזיקים בהם. ולא קשר של סטוצ. למרות שכן, לפעמים קורה שאני נופלת גם בזה. אבל אני יודעת שבתוך תוכי זה לא מה שאני באמת רוצה עכשיו.

האפשרויות היחידות שאת מכירה הן

להתחתן או "לזרוק את עצמך על בנים"? זה יותר עצוב מההיא שחושבת שיש כללים למי מותר ולמי אסור להתקשר ראשון אחרי הדייט. יש סקאלה עצומה בין סטוץ לחתונה, וחבל מאד אם את מפספסת את כולה.

רות014

New member
אני מסכימה איתך.

אבל אני לא מצליחה לצאת מזה כרגע. מסיבות לא ברורות.. קשה לי כנראה לראות דברים אפורים.. בעניין הזה.. אחרי שכל מה שלמדתי היה שחור לבן מובהק

יש עולם שלם

ביחסים. יש סקאלה מאוד גבוהה של סוגי קשר שהם לא חתונה או סטוץ.. אם את מתקשרת לגבר או מתחילה איתו בכל דרך אחרת זה לא נחשב "לזרוק את עצמך עליו"

0Neo0

New member
דה ז'ה וו....

אינני יודע אם אני היחידי שחש בכך, אך זה נראה ומרגיש כמו תיבה קולית של "לאב מי" ודומיו...

מסרישי

אני מתה להתחתן. גם אני בת עשרים ואחת, הגוף שלי מתתתתת לקבל צורה של גלגל מישלן ולהקפיץ ילדים נבטוטיים כאילו אין מחר, ולהתבגר יחדיו כי זו חוויה הרבה יותר עמוקה. אני גם ממש חייבת לסגור עכשיו-עכשיו את עסקת הנישואים, אני לא רוצה לבדוק עוד אופציות, ברור לי שלא אתחרט אחר כך. אני יודעת בדיוק איך תראה שמלת החתונה שלי, כבר שלחתי סקיצה לסוכנות המעצבים עמנואל, ובנדוד שלי בעלים של אולם אירועים. שכחתי לציין: אני זורמת וכייפית, ואני בטח בראש שלה אם היא בקטע של בנות. תני לחברה שלך כאפה.

למעלה