היי חברים

• פותח הנושא jako5
  • פורסם בתאריך

jako5

New member
היי חברים

אני לא מאמין שממש נשארתם ערים וצפיתם בשידור.... חחח... אתם גדולים... היה לי ממש כיף שם גם היום וגם אז עם סקאזי ... האולפן השקוף הזה זה דבר מגניב ביותר ורק תורם למוזיקה . אני שמח שנהנתם מהשירים ורק לעדכן אתכם שלנו אין מושג איך זה נשמע בטלויזיה .. ומה שהיה באולפן לא היה סאונד מגניב בכלל ... בכל אופן ניסינו להוציא את המקסימום מהתנאים הקיימים. מבטיח שהמופע האלקטורני לא יאכזב ומבטיח שיום השידור של ירמי ושלי יהיה פגזי ... אם תגיעו לשם במשך היום זה יהיה מגניב ואוליי אפילו נוכל לארח את חלקכם באולפן ואז בכלל זה יהיה סבבה... מה שלא יהיה .. עד אז כבר יהיה יותר חם אז..... לא לשכוח בגד ים חחחחחח........ ליילה טוב חברים. ביי. ג'קו.

הי ג'קו יקר

התחלתי לראות את השידור מאתמול, בינתיים מקסים. עוד לא הגעתי לשירים.. תדע לך ש"המופע האלקטרוני" נשמע מסקרן ומעניין בטירוף! שיהיה לך יום נעים

שונית 7

New member
אחח..אושר כאן הוא האושר../images/Emo13.gif../images/Emo168.gif

ואוו..איזה הפתעות אתה עושה לנו בזמן האחרון..ברור שנשארנו ערים...גם עם סקאזי וגם אתמול..היה פשוט תענוג אמיתי.. אתמול במיוחד קיבלת פירגון בענק וגם היית חופשי ומשוחרר..אהבתי גם כמו עדי את הכנות שלך וגם את ההסבר על ההבדלים בין הדיסק הנוכחי לדיסק הבא.... כמו ששמים אומרת קיבלת זמן מסך יקר בערוץ 24 המחודש שזוכה להרבה מאוד תשומת לב (ולא לשכוח שהוא בעצם שייך גם לקשת!!!!!) מחכה בקןצר רוח ליום השידור עם ירמי...בטוח יהיה פיצוץ
ואני ממש שמחה שהקשר והשיתוף פעולה עם ירמי נמשך.. אני כנראה אגיע...שיהיה לך בצלחה ושבת שלום

היי ג'קו היה אירוח מעולה!

אני מאוד שמחתי לראות אותך נהנה שם וכן אתה צודק מההבנה שלי במוזיקה ראיתי שהתתנאים שם היו לא משהו ושהוצאת את המירב אבל זה יצא מעולה ושמע מעלים קטעים של כל הביצועים לאתר של 24 אז תוכל לראות שם במשך היום איך יצאו הביצועים שלך... שמע אני ממש מאכזב בנוכחות בזמן האחרון אבל גם ב-26 אני יהיה בסמינר של המשלחת שלי למחנה הקיץ בטקסס. אבל אני יפרסם את האירוע בגדול ברגע שהתמונה לגבי היום הזה תתבהר יותר ויהיה פרסום והמון דברים שהפורום יכין. הנה כמה הצעות שכבר אני חושב עליהם. -26 לחודש ג'קו אמר שהוא וירמי קפלן ישדרו 16 שעות רצוף באולפן השקוף של ערוץ 24! אנו כפורום העומד מאחורי ג'קו לדעתי צריכים לבוא לשם למין יום פורום נחמד ולעודד את ג'קו מבחוץ שיראו שיש לג'קו תמיכה חזקה. אפשר להתכונן לאירוע בהמון דרכים. טרם האירוע אפשר שנכין איבנט בפייסבוק שקורא למעריצים של ג'קו לבוא וכמו כן להכין מודעה יפה וקליפ המפרסמים את היום הזה. ביום עצמו אפשר לארגן מעין מפגש פורום ושכל אחד יביא משהו ותעשו פיקניק על הים אל מול האולפן השקוף. אפשר גם להכין שלט גדול לג'קו שיעמוד מחוץ לאולפן והמצלמה תיקלט עליו וזה יכול להיות נחמד. אני לצערי יהיה בסמינר של המשלחת שלי לחו"ל אז לא אהיה אבל אשמח מאוד אם יהיה משהו ואני מבטיח לעשות כל דבר אם תרצו להגיע לשם. בכל מקרה את האירוע אני יפרסם איפה שאוכל

נהי'ה לנו הרגל..להזכיר אחת את השניה../images/Emo8.gif

אז תודה חח.. וכן, נראה לי שהאולפן ב24 זה עכשיו המקום הנכון לאדם הנכון בזמן הנכון או משהו בסגנון.. יום נעים לך ולכולם!

ג'קו המלך! קבלת פרגון מכולם, עטפו אותך

בהערכה ואהבה מבפנים ומבחוץ!!! הקליפ של "גרמת לי ללכת" מיליון דולר, "האושר" נשמע פי מאה יותר יפה באלקטרוני לטעמי כמובן, עם כל הקשיים אני אוהבת ששומעים אותך ואת הקול המיוחד שלך... ואתה צודק, הכל חרטה, ממש חרטה, כל אחד מעמיד פנים ש"הכל טוב" וממש "לא"... אבל צריך ג'קו כזה שמדבר "דוגרי" ולא מכסה על הקשיים... עידו היה קצת בהלם ממך, חחחה. יפה שאמרו לך אל תשתנה, תהיה אתה ואפילו הסמקת... היה טוב ! מה השעות האלה אבל!!!!!!! הבטיחו ב - 00.00 התחלת רק ב- 1 עד 2 ו משהו...

yila

New member
לג'קו היקר היה מקסים, כה לחיי!!!

היה שווה לחכות עד מאוחר, איכותי, מורכב וייחודי, לא טריויאלי וסטנדרטי... ויופי של שם נתת לשיר החדש... בהצלחה ב- 26/4 יהיה מגניב, אגב, ידוע לך שעות ? כלומר לא משך ההנחיה אלא מאיזו שעה עד איזו שעה?

Nova5

New member
היי ג'קו היה מצוין באולפן השקוף

הפעם היה יותר ממוקד ומרוכז - בין 2 עד 3 בלילה גם אני חושבת שאולפן השקוף עושה שרות נהדר למוזיקה שלנו. נחשפים הרכבים ואומנים שלא מקבלים במה בדרך כלל - מגניב ומעניין. "אושר" נשמע טוב , מעניין ביותר. כל כך יפה שהתעקשת לבצע דווקא אותו. "לא מובן מאליו שאת כאן" - שיר פנטסטי ביופיו. אוהבת אותו מפעם לפעם יותר ויותר. בקוצר רוח מחכה ליום השידור פגזי עם ירמי. לרגע חשבתי שטעית בתאריך כי 24 ימים של שידור היו צריכים להסתיים ב17.4 . אך התברר שהאולפן השקוף מוצא חן לא רק לנו אלא להרבה אנשים וכנראה מקבל רייטינג לא רע ומכניס כסף. אז בקשת החליטו להמשיך שידורים לפחות עד יום העצמאות. (29.4) ללא קשר תכננתי לשמוע את "טוסקה" באותו יום. אז יש מצב שאגיע לבית אופרה דרך נמל - חחח והרבה הצלחה למופע אלקטרוני הולך ו"מתבשל" - אין מצב שתאכזב - שדודה של בדש תהיה מאוכזבת
ימים טובים ולילות טובים לא פחות

שונית 7

New member
|נצלש תגידי הושמע ב-106FM ב-4.4

סתם חשבתי שזה משמח..וכמה סמלי שהוא הושמע מיד אחרי שיר של שלום חנוך ה-
ואין יותר מתאים מבחינתי..ןהקישור: :

Nova5

New member
יפה.. יפה...

אגב - זה מזכיר לי שהיום נדב משדר - ב20:00 ותוכנית מסטיחה להיות מעולה

למעלה