היי חברים,

DoronPr

New member
היי חברים,

מעוניין לשאול בעקבות חוויה שהייתה לפני מספר דקות: יכול להיות שלמחשב מסויים ניתן ליצור''שולחן עבודה מורחב'' ולמחשב אחר לא? במה זה תלוי? ניסתי לחבר למחשב HPG7020 מסך- ובחרתי באופציית שולחן עבודה מורחב כדי לקבל שתי תצוגות נפרדות- וזה הצליח. במחשב של טושיבה זה לא הלך, קיבלתי במסך שחיברתי את המחשב עצמו(שולחן העבודה) אך במחשב הנייד מסך שחור- כל ניסיונתי לשנות זאת עלו בתוהו. לסיכום, האם יש איזשהו הבדל בין המחשבים שמשפיע על יכולתם ליצור שולחן עבודה מורחב? תודה, דורון.

bar666xp

New member
יש שילוב מקשים ו/או בהגדרות הכ.מסך...

לא כל הדרייברים של {ולא} כל הכרטיסים אותו הדבר... עד כמה שידוע לי בכולם אפשר לעשות שולחן מורחב {ממשיך למסך נוסף} וגם כפול {תצוגה זהה בשני הצגים}. הכל הגדרות. נ.ב. יש לתת תשומת לב בניידים בדר"כ יש שילוב מקשים להעברה בין מצבים של רק מסך הנייד, רק מסך חיצוני, שני המסכים... בדר"כ FN + מקש שמצויר בו מסך/מחשב-נייד... זה משתנה מנייד לנייד כדאי לעיין במדריך למשתמש... למרות שבדר"כ הסימון על המקלדת די ברור.

DoronPr

New member
אני מבין, תודה!

אנסה זאת בדקות הקרובות- אני מודה לך על התגובה המהירה, ישר כוח!

bar666xp

New member
בהצלחה...

ודווח אם משהו לא היסתדר לך... וגם אם כן

DoronPr

New member
סחטיין עלייך יא בר!

הצליח כמו גדול:) כל הכבוד! גם אני שמח לעזור מתי שאני יכול- אני בטוח שזאת הרגשה טובה ללכת לישון בלילה אחרי שעזרת ביום לאיש אחד- ולפעמים ליותר! כל הכבוד, באמת באמת באמת(-: למען האמת, זה לא בדיוק לי- אבל העזרה מאוד עזרה לי! דורון.

למעלה