היי חברים

shuki mazuz

New member
היי חברים

מה שלומכם? הכל טוב אני מקווה. חברה אני רוצה לבנות אתר לילדי סי אף ששמה אני יעשה פורום רק בשביל ילדי סי אף, מה אתם אומרים זה רעיון טוב-2 מצויין-1 בסדר-3 ביי שוקי

ציפלה

New member
לשוקי מדליה אור

שוקי שלום, מה לא מספיק טוב באתר שלנו?? מה היית משנה? חוץ מזה אתה עוד ילד???? לדעתי אתה בדיוק בגיל של בני והוא בן 15 וחצי. אשמח לשמוע את דעתך. דליה

היי שוקי

היה כיף לראות אותך במפגש המשפחות בסורוקה. אני בטוחה שאתה, כמוני, מאוד נהנית במפגש ושההרצאות היו לך מענינות. נכון?! לגבי הרעיון שלך , לדעתי הוא ממש נפלא. אני מדמינת לעצמי אתר ידידותי, שאולי מאפשר לילדים להתבטא גם באמצעות ציורים (כמו בקו אור), ושאולי נותן לילדים מידע על כל מיני נושאים הקשורים לסי אף, בעזרת איורים וכד´. זה נכון שאתה כבר נער, אבל אתה קרוב יותר לילדים מאשר אנחנו ויכול מאוד להיות שתוכל לבנות אתר יגרה יותר את דימיונם של ילדים, וימשוך אותם להשתתף בו. השאלה היא אם אתה רוצה לעשות משהו לגמרי לבד ולהסתכן, למשל, במידע לא מדויק (כמו המידע שנתת בפורום לגבי השתלות- דברנו על כך כאשר נפגשנו...). או שאתה מציע לנו לעשות משהו הרבה יותר רציני- כלומר אתר מקצועי, שמותאם במיוחד לילדים. ובינתיים לילה טוב ריקי

היי שוקי

שלום שוקי מה נשמע? תוכל לכתוב לי? אני מאוד מעוניין ממי שאתה רוצה לעשות. אבל ריקי צודק. יש את האתר רוצה אני ישלח לך את הכתובת לא מזמן עשיתי כתבה על זה בעיתון סי אף. יום טוב לך יש לך אי סי קיו נתאם מראש ונדבר מאחל לאנדרו http://www.walla.co.il/

דוכיפתי

New member
לשוקי- אחלה

הכתה שלי יצאה היום לטיול ואני לא יכולתי לצאת אז אני פה. אחלה של רעיון- אולי אם יהיה לנו אתר שלנו ישתתפו יותר ילדים. ולפי דעתי ילדים זה כל מי שעדיין תלמיד. אח שלי חייל והא אומר על החברים שלו ילדים. עובדה שבפורום לא מתכתבים ילדים. מה שיהיה חשוב זה לבקש מהאיגוד שיודיעו לכל הילדים שיש פורום כזה.

למעלה