היי חברים

היי חברים

קצת נעלמתי ביומיים האחרונים... קבלו עידכונים... אתמול הילדודס נסעו לטבריה עם האקס ומשפחתו ואני ניצלתי את ההזדמנות ל'פרק' את הבית. נהיה לי צורה של מגב... בערב, פעם ראשונה צילמתי חתונה לא קל בכלל... קמתי עם כל צד ימין תפוס... המצלמה עם כל הציוד עליה שוקלת משהו כמו קילו וחצי
אני צריכה להתחיל לעשות כושר
היום אחרי העבודה הלכתי לצלם לקבל פידבקים, ישבנו לראות את התמונות ו... הוא אמר שבשביל פעם ראשונה הוא מרוצה- הוקל לי
עוד אתמול... הודעתי רשמית בעבודה שאני עוזבת <ז"א הגשתי מכתב התפטרות>. קצת עצוב לי כי מאוד נקשרתי לאנשים ולמקום אבל... צריך להמשיך הלאה הגעתי עכשיו הביתה.... למרות שהרבה פעמים אני כ"כ זקוקה ומייחלת לשקט, מוזר לי לחזור לבית ריק ודומם
אני קופצת
לאמא שלי לשתות

גלמור32

New member
וזה כל מה שעבר עליך מאתמול נשמע

ממש עמוס אולי באמת כדאי ליזום מודעות לכושר בפורום אני מציעה שכל אחד ירשום מה הכושר השבועי שלו וכיצד הוא/היא הולכים לשפר זאת כמובן שיהיה מעכב

היי שבלולה

באמת הרבה מאתמול, אבל אני מאחלת לך שרק יהיו לך בשורות טובות וחדשות טובות ומשמחות תמיד. נכון לא קל כשהילדים לא צמודים כרגיל אבל תנצלי את השקט הזה ותהני ממנו (ממש צבירת כוחות לפני החופש הגדול) המון הצלחה בעבודה החדשה וגם בג'וב החדש (הצילום).

כל הכבוד לשבלולית שיצאת מהקונכיה!

פשוט כל הכבוד על האומץ לעזוב עבודה ולהתחיל חדשה

כל סיום... הוא התחלה חדשה!!!

קצת חוששים.... קצת לא בטוחים שנצליח... אבל אם תאמיני בעצמך... אם תסתכלי לעצמך עמוק בעיניים במראה... ותגידי לעצמך את המילים האוהבות והמחזקות שתמיד חלמת לשמוע ממישהו... תרגישי פרץ של אהבה ושל חוזק! כן, חוזק! אם אין אני לי מי לי.... תהיי שם בשבילך! אם תחייכי אל עצמך - אני מבטיחה לך שהעולם יחייך אליך! העולם הוא כמו מראה למה שאנחנו מרגישים כלפי עצמנו - אם טוב לנו בלב ושמחה אדירה עוטפת אותנו, אם אנחנו מחייכים מכל הנשמה לסובבים אותנו ואפילו לזרים - העולם יחזיר לנו באותה מטבע! כמים הפנים לפנים - כן לב האדם ללב האדם! תזכרי את זה. זה כל כך חשוב! אם מישהו היה לא מרוצה ממך, אם מישהו הכאיב לך - זה אומר לך רק דבר אחד - את לא מרוצה מעצמך, ואת כואבת מבפנים! כי כשטוב לך בפנים, כשהלב מלא שמחה, אף אחד לא יכול להכנס לשם ולהכאיב לך, אף אחד לא יוכל לנצל אותך. והשינוי החיצוני של העולם - זה ממש בידיים שלנו. אם לא הייתי מתרגלת את זה כל יום, לא הייתי אומרת לך את זה. על בשרי אני חווה את זה. זה עובד נשמה! זה פשוט עובד! יש לי במשרד עורכת דין מאוד בכירה, אמריקאית סנובית וקשוחה. לא מחייכת לאף אחד... על היום הראשון שהגעתי, הייתה כזאת סנובית אלי, ואמרה איזו הערה מאוד לא נחמדה. מאז התחלתי לחייך אליה כל יום, אבל לא חיוך מאולץ של התחנפות. כי אני מבינה שאדם שנוהג כך בסביבתו, רע לו בלב... כי אנשים שטוב להם, הטוב שופע מהם, לא? אז הראתי לה אהבה, אבל מהלב, מתוך חמלה והבנה, לא מתוך רצון להתחנף אליה ולהתקדם על גבה - כי את זה אנשים מרגישים. את לא תאמיני מה קרה... תוך שבועיים, האישה הזאת פשוט התאהבה בי... היא עוברת ליד המשרד שלי כל בוקר ומחייכת אלי ומפטפטת איתי... אני היחידה שהיא נחמדה אליה... אתמול לא הסתדרתי, לא הצלחתי למצוא איזה חוקים אמריקאיים בשום מקום, היא ישבה איתי יותר משעה וניסתה לעזור לי במקום ללכת הביתה בלילה.... היא היתה פשוט צמאה לאהבה. וכשנתתי לה אהבה, אבל אמיתית, מהלב, אי אפשר היה שלא להרגיש את זה. כשרוצים אהבה, פשוט צריך לתת אותה. לא רק למי שמעוניינים בו, אלא לעולם כולו, לכל בריה שה' ברא על גבי האדמה, לחיות, לצמחים, אפילו לחפצים. זה דבר שחוזר אלינו כבומרנג ובגדול. וזה הסוד להצליח בחיים, לא רק בזוגיות...

למעלה