היי חברים!

mikebrant78

New member
היי חברים!../images/Emo168.gif

מה שלומכם? האם שמעתם מה הלהיט החם של השבועיים האחרונים? שיר שנכתב בשנת 1967, שיר צרפתי בשם ALINE , אותו שר אז ALAIN BARRIERE. מדובר בשיר מדהים, אחד היפים שאני מכיר, אני כמובן מתכוון לשיר המקורי, שכן אני פחות אוהב את החדש, אם כי גם הוא יפה, וזאת משום שלקחו שיר אהבה טהור, מיוחד ומקסים והפכוהו למעין רמיקס, גירסת דאנס. זו הסיבה שבעבר ועודני מתנגד לחידוש שיריו של מייק ברנט, בשירים אלה, כל המוסיף גורע, אין לנו אלא לשמעם בלבד. שנה טובה! אלעד:)

qui saura

New member
מייקברנט 78

המבצע המקורי הוא כריסטוף ולא אליין בארייר אם אתה מתכוון לשיר:אג'ה קרייה קרייה אלין טוסורבייאן אג'ה פלורה פלורה.....

qui saura

New member
אלעד

אולי אליין בארייר עשה גרסת כיסוי יכול להיות?כי אדאמו עשה גרסת כיסוי זאת אני יודע לשיר הזה.

shunit4

New member
למיטב ידיעתי

השיר הזה הוא אכן של כריסטוף (שווה לראות את הקליפ - הוא נראה כמו גולש סקי שעשה הסבה מקצועית!). בכל אופן, אני מאוד אוהבת את השיר הזה, גם בביצוע של כריסטוף וגם בגרסת הרמיקס, שלדעתי היא הדרך העיקרית היום להביא שירים חדשים לידיעת הדור הצעיר שלא מכיר את המקור. יש רק דבר אחד קצת צורם, כשקוראים את המילים, זה שיר אהבה/פרידה, ואני לא בטוחה אם אני מבינה נכון, אבל יש לי הרגשה שהוא מדבר שם על אהובתו שמתה והוא רואה את פניה בחול... עדיף לא להבין ופשוט להנות מהמוסיקה...

qui saura

New member
שונית

את צודקת הכי טוב ליהנות פשוט מהמוזיקה ומקולו החם של כריסטוף:)

למעלה