היי חברים

fireman

New member
היי חברים ../images/Emo13.gif

אז ככה, במהלך השבוע כמו שבטח שמתם לב לא ממש הייתי כאן, לא בגלל מבחנים או חוסר זמן כי אם בגלל הצורך שלי לחשוב על המשך פעילותי בפורום הזה. רוב מי שעוקב אחרי ההודעות שלי יודע שאני מכור ל8 כללים פשוטים (בודדים יודעים עד כמה אני מכור), סדרה שלצערי לא אהודה על הרוב כאן כי אם על קומץ של חברים בלבד ואני מרגיש שההשקעה שלי יורדת לטמיון. בשלב זה החלטתי שלא להפסיק את פעילותי בפורום אך אני מתכוון להפסיק עם הסיכומים השבועיים והחידות שכן הרושם שקיבלתי שהעניין בהם הוא של חברים בודדים בהחלט, כנ"ל גם לגבי פינת "הידעת". שבוע טוב לכולם.

Angelus

New member
../images/Emo10.gif

למרות שאני לא צופה בסדרה הזאת בקביעות, אני כן קורא את הסיכומים השבועים שלך. מן הרגל מגונה.
פלוס, אני פשוט מכבד את ההשקעה שלך. אני בטוח שהמון קוראים פה ולא מגיבים, ועל כן אתה מקבל תחושה שכזאת - וזה לא בסדר מצידנו.

קובי221

New member
אני גם קורא את הכל-

פשוט לא יוצא לי להגיב על הסיכומים, כי אני שומר שבת ורואה את הפרקים רק באמצע שבוע. ואני לא מגיב להודעה שלך כיוון שהיא לא קופצת... אבל על הידעת אני כן קורא ומגיב. לא להישבר, אני בטוח שיהיו עוד סדרות שתאהב אחרי ש- 8 כללים פשוטים תלך לעולמה
.

fireman

New member
חס וחלילה, יש עוד 5 פרקים

למרות שאת חלקם כבר ראיתי
את הפרק של שבת ראיתי כבר לפני חודשיים
אבל באופן כללי, הסדרה הלכה לעולמה.... זאת תהיה השבת השחורה בעוד כמה שבועות
(למה אין אייקון בוכה בהיסטריה?)

Aviad1987

New member
העיקר ששומרים על פרופורציות

למרות שאני מבין אותך. כשהודיעו כמעט-רשמית ש"משפחה בהפרעה" יורדת רציתי לרצוח את FOX אבל ההבדל בין "משפחה" ל"8 כללים פשוטים" הוא כמו ההבדל בין אלמדובר למנחם גולן.

fireman

New member
ואני חייב לכם פתרון לחידה

למרות שאכזבתם אותי ואפילו לא ניסיתם! יא לא משתפי פעולה שכמותכם. 1. השם של קייט מלפני הנישואין זה בעצם השם משפחה של הסבא - פשוט וקל קייט איגן 2. השם האמצעי של רורי - אחרי שכל כך הרבה פעמים קייט צועקת עליו תופסת אותו מהמעיל או מהאוזן וגוררת אותו הייתם צריכים לדעת שזה רורי ג'וזף הנסי 3. לא ציפיתי שתדעו, זאת באמת הייתה שאלה למאסטרים בסדרה, השם האמצעי של בריג'יט הוזכר רק פעם אחת בכל 76 הפרקים של הסדרה, הפעם היחידה בה השם הוזכר היה בפרק 5 של עונה 1 בתוך קלטת וידאו מתקופת הגן של בריג'יט שפול צפה בה, התשובה היא בריג'יט ארין הנסי תהנו.

dirty fairy

New member
וואי זה ממש לא נכוןן

אני נשבעת לכם שכשראיתי את החידות נכנסתי לגוגל וכתבתי 8 כללים פשוטים(באנגלית כמובן) נכנסתי לאתר שלהם ושעה ישבתי וחיפשתי את השם האמצעי ואני עם הבבילון כדי לתרגם לי חלק דברים וזה סיפוררר בסוף התייאשתי..חחח

fireman

New member
האא קובי היום יש לך ש"ח של 8SR

הפרק הראשון מתוך שניים ששודרו בשבת 3X18 שלא תגיד שלא ידעת

dirty fairy

New member
שטויות!

הסתכלתי על הסדרה עוד לפני.. פשוט לא התמקדתי לפרטים..

למעלה