היי חברים....

שמש27

New member
היי חברים.... ../images/Emo13.gif

רציתי רק להגיד שאני כאן, ואוהב, וצוחק, ומתפעל - כמו תמיד. טוריקן - אם את ההודעות של אלפא (הפרוייקטים שלו) אני קורא במשך שבוע שלם, לאט לאט, עד שאני מעכל הכל (תרתי משמע - ה TTF רץ עשר עם חביתה...), אז את הפרויקט שלך אני אצטרך חודש !
כל הכבוד, באמת... ככה, אם אפשר ממכם שתי שאלות קצרות: 1. יש את השיר when the rain begin to fall של פיא זאדורה וג'רמייה ג'קסון. ובכן פיא זאדורה שרה כמו שחקנית... אבל מי זה ג'רמייה ג'קסון ? הוא שר ממש ענק. מאיפה הוא בא ולאן הוא הלך ? ובאותו עניין (שאלת משנה): גם בשיר המדהים cry boy cry יש דואט בין גבר לאשה (שנשמעים אותו דבר, האמת). מי הזמרים ? למה ? איך ? ולמה לא לקחו אותי לשיר שם קולות רקע, למה ? אני מגיע עד לתו האחרון
יכלו לפחות לעשות אודישנים, החראות. אז מה אם הייתי בן 8 ? 2. נתקע לי שוב פעם שיר אייטיז דביק (היי ! זה בעצם שיחזור של הפינה האלמותית "הראש החלוד של שמש"...חחח): זה קצבי, זמרת, סגנון של בוני טיילר, ונראה לי שהיא אומרת בפזמון Thief of heart-ahh-ahh-ahh משפט Thief of heart-ahh-ahh-ahh משפט קצר A Thief of heart ואז יש מנגינת אייטיז טיפוסית כזאת. האמת - אני בכלל לא יודע למה אני מחפש את זה - הרי אני לא אשמע את זה - אבל האובססיה, אתם יודעים... 18 ג'גיה של אייטיז לא מספיק - צריך עוד... ניסיתי שיר בשם "גנב הלבבות" של אחת סינטיה - וזה לא זה. אז יש סיכוי שזה בכלל לא "גנב הלבבות"... טוב, עד כאן להפעם חברים - ביי, נשיקות

pimpf

New member
בקשר לשיר ../images/Emo13.gif

הנה לינק למילים. אי אפשר להעתיק אותם אז אני סומכת עליך שתסתדר כבר...
נראה לי שאתה מתכוון לשיר הזה, ששרה אותו Melissa Manchester. חפי.

טל-יה

New member
אויי שמשון שמשון

מתי תסתרק כבר מתי תסתפר.... איזה קטעים איתך... ג'רמייה ג'קסון הוא ההוא מהמשפוח'ה של אלה הלבנים האלה.. אלה שיש להם אח בשם מייקי וג'נט ועוד כמה עבמים... הוא הלך כי לא הלך לו כמו למייקי רק שהוא היה בחמישיית הג'קסונים הלך לו להפגין נענוע בריקודים ובזמרה... אח"כ נדלק על הכסף של ריקליס משולם בעלה של פיה זדורא ואמר לעצמו למה לא? בעלה עשיר וכאלה אולי ישקיע בנו קצת אני צעיר יותר ההוא חתייאר אולי יצא משהו מהשיר בדואט תרתי משמע.. ואולי ירד גשם מעליי ועל פייה זדורא אז כולם ישירו איתנו... זהו הסיפור בעצם פחות או יותר סתתתתתתתתם שיר יפה נכון??? מה צ'לומך שמשון?? געגעתי

dj80s

New member
קצת פרטים על ג'רמייה +טריוויה קלה

שבכלל קוראים לו ג'רמיין (שם עם הרבה יותר שארם צרפתי, תודו): בערך באותה תקופה הוא ניסה לרכב על גל ההצלחה של השם "ג'קסון", והביא אותה באיזה דיסק שמתוכו להט במצעדים (ככה אמרו אז, זה לא אני) הפזמון "דינמיט" (נדמה לי שגם לדיסק קראו ככה) עם המילים הבלתי נשכחות: "כל לילה/את נותנת לי/מה שאני אוהב/אינצ'ים של חומר נפץ/דינמיט, את דינמיט". משו אש, לא? ולשאלת הטריוויה היומית (עלק): בקליפ של השיר המשעגשע הזה, משחק מר ג'רמיין אסיר שנמלט מהכלא (מה הקשר למילים של השיר? ככה זה היה באייטיז, לא היה קשר). בתפקיד מפקדת הכלא משחקת מי שהיום מופיעה באחד התפקידים הבולטים בסיט-קום אמריקאי מצליח. מי זו?

tofit

New member
לדעתי זאת

לא אחרת מאשר הבלונדינית הבלתי נלאית פמלה אנדרסון
(לזה התכוונת כשאמרת תפקיד בולט??) אבל זה לחלוטין ניחוש פרוע.

dj80s

New member
ממש לא

אנחנו מדברים על 84, היא היתה אז בטח פעוטה שעשתה את צעדיה הראשונים בתחרות "נערת ה-היי סקול סוויט הארט" או משהו.רמז: תורידי ממנה הרבה סנטימטרים בגובה, תכפילי אותם ב-800 ותוסיפי אותם למשקל שלה.

dj80s

New member
תשובה יפה, אבל לא

ותגידי, איפה כל החבר'ה שלך מהפורום נעלמו?

tofit

New member
החבר'ה שלי?

יקירי, כל אחד כאן הוא עולם ומלואו. וחברים יש רק באגד. יש לי עוד ניחוש אחרון, אולי זו מימי מהסדרה של דרו קארי? וזהו, נגמר לי הכח לניחושים. מרימה ידיים בהכנעה

dj80s

New member
את יכולה להוריד את הידיים

מעריץ אותך עד סוף ימי, תשובה נכונה. (ולי דווקא יש חברים שלא שייכים לאגד. אבל זה כבר לפורום אחר)

tofit

New member
וואלה?

עשית לי את הבוקר. בעצם את כל היום, שהתחיל כל כך רע. לפחות נשארתי בבית ואני לא צריכה להתמודד עם העבודה המעצבנת שלי. אבל רק שתדע לך שדווקא זה שיר חמוד לאללה הדינמיט הזה, עוד אחד מאינסוף השירים ששמעתי פעם אחרונה שהייתי בת 12. יש לך אותו?

dj80s

New member
יש לך זיכרון מה זה קצר

נדמה לי ששמעת אותו לפני שבוע-שבועיים בערך...

tofit

New member
לא נכון

אני לא זוכרת ששמעתי אותו. אני זוכרת שירים אחרים, אבל לא את זה. אתה בטוח? אולי הייתי עסוקה בדיוק עם משהו אחר

למעלה