היי חברים.... ../images/Emo13.gif
רציתי רק להגיד שאני כאן, ואוהב, וצוחק, ומתפעל - כמו תמיד. טוריקן - אם את ההודעות של אלפא (הפרוייקטים שלו) אני קורא במשך שבוע שלם, לאט לאט, עד שאני מעכל הכל (תרתי משמע - ה TTF רץ עשר עם חביתה...), אז את הפרויקט שלך אני אצטרך חודש !
כל הכבוד, באמת... ככה, אם אפשר ממכם שתי שאלות קצרות: 1. יש את השיר when the rain begin to fall של פיא זאדורה וג'רמייה ג'קסון. ובכן פיא זאדורה שרה כמו שחקנית... אבל מי זה ג'רמייה ג'קסון ? הוא שר ממש ענק. מאיפה הוא בא ולאן הוא הלך ? ובאותו עניין (שאלת משנה): גם בשיר המדהים cry boy cry יש דואט בין גבר לאשה (שנשמעים אותו דבר, האמת). מי הזמרים ? למה ? איך ? ולמה לא לקחו אותי לשיר שם קולות רקע, למה ? אני מגיע עד לתו האחרון
יכלו לפחות לעשות אודישנים, החראות. אז מה אם הייתי בן 8 ? 2. נתקע לי שוב פעם שיר אייטיז דביק (היי ! זה בעצם שיחזור של הפינה האלמותית "הראש החלוד של שמש"...חחח): זה קצבי, זמרת, סגנון של בוני טיילר, ונראה לי שהיא אומרת בפזמון Thief of heart-ahh-ahh-ahh משפט Thief of heart-ahh-ahh-ahh משפט קצר A Thief of heart ואז יש מנגינת אייטיז טיפוסית כזאת. האמת - אני בכלל לא יודע למה אני מחפש את זה - הרי אני לא אשמע את זה - אבל האובססיה, אתם יודעים... 18 ג'גיה של אייטיז לא מספיק - צריך עוד... ניסיתי שיר בשם "גנב הלבבות" של אחת סינטיה - וזה לא זה. אז יש סיכוי שזה בכלל לא "גנב הלבבות"... טוב, עד כאן להפעם חברים - ביי, נשיקות
רציתי רק להגיד שאני כאן, ואוהב, וצוחק, ומתפעל - כמו תמיד. טוריקן - אם את ההודעות של אלפא (הפרוייקטים שלו) אני קורא במשך שבוע שלם, לאט לאט, עד שאני מעכל הכל (תרתי משמע - ה TTF רץ עשר עם חביתה...), אז את הפרויקט שלך אני אצטרך חודש !