היי חברים D:

מדהימההההההההההההההההההההההה

הייתה הופעה מעולה! מלאת עוצמה היה אפשר להרגיש את הקול שלה ממש היא הופיעה רק עם פסנתר ו-וואו! [היה כל כך צפוף אז ויתרתי על המצלמה]

ועכשיו שאני קצת פחות מתרגש../images/Emo3.gif

ההופעה הייתה מצויינת.. לא הייתי בכל-כך הרבה הופעות שלה אבל ממה שהייתי היה הרבה יותר טוב. בגלל שהיה כל כך כל כך צפוף והיא שרה רק בליווי פסנתר אז הייתה אווירה ממש אינטימית.. היו פםעמים שהיא בכלל ויתרה על המיקרופון.. בניגוד לשאר ההופעות שהייתי בהן היא שרה הפעם את "אם תלך מכאן" ואת "פעם בחיים".. הקהל שיתף פעולה, בלראות את האור.. (שהיה בהדרן חח) היא ביקשה מהקהל להצטרף אליה היה ממש מרגש. כמובן שבמועדון ריקודים כולם קמו ו היה שמח
והיא רקדה עם הקהל.. והיא עברה ממש ליידי
אבל לא ויתרתי הפעם אזרתי אומץ והלכתי אליה אחרי ההופעה!
היא כל כך מקסימה! פשוט בנאדם מקסים. והיה עיבוד חדש לקרב איגרוף- יש לציין שהוא היה מצוין!! ממש ממש ממש. היה גם איזה קטה שהיא טיפסה על הפסנתר.. Oם אם אני זוכר נכון.. אהה וכמובן חחח היא התחילה לחקות המון זמרים!
היה ממש קורע הרגשתי כמו במופע סטנדאפ לא היה מישהו שלא צחק ממנה.. ואז היא ביקשה מהקהל שיתנו שמות של זמרים והיא תחקה אותם.. אז שמישהו זרק שירי מיימון מהקהל היא ענתה בתגובה.. "אההה... תן לי שם של שיר שלה.."
והיא חיקתה את ריטה ג'ניס גופלין שושנה דמארי ועוד ועוד חח היה פשוט כיףף

Shir FGS

New member
וואווו!

היא עשתה את אם תלך מכאן?! אף פעם לא שמעתי אותו -באמת- בלייב. כלומר, שאני שם. אני רוצה הופעה שלההה :(

אני ההיתי שבוע שעבר בהופעה שלה בקמלוט

ולצערי התאכזבתי מאוד הלכתי לראות אותה אחרי הרבה שנים שלא ההיתי בהופעה שלה היתה התרגשות עצומה וציפיות גבוהות(יכול להיות שבגלל זה התאכזבתי) ההופעה היתה לדעתי כמובן,משעממת מאוד הבחירה של השירים איכזבה אותי המון שירים שקטים חסרי אנרגיה הלחנים בעיניי פשוט גרועים -רק יוני השפיע עליה טוב לדעתי והכי הכי מאכזב היה ,מסיבת ריקודים, שלו חיכיתי כל הערב היא נתנה אותו בהדרן הלחן היה גרוע ורדוד האנרגיות היו חלשות אני ממש התאכזבתי !!! מה שכן היא משתוללת הרבה,רוקדת בחופשיות רבה לבשה שלמת פייטים ירוקה ונעלי בלט הדבר הטוב היחיד שהיה בהופעה הזו זה ארז פרנק אבל כמובן זוהי רק דעתי האישית! בכל מקרה אני מאחלת לה הצלחה

היא ביצעה אותו גם בקמלוט

הבעיה היא לא רק בבחירת השירים בעיקר בעיבודים והלחנים שהיו עייפים מאוד עד כדי דכדוך

למעלה