היי חברים שלי,

היי חברים שלי,

ביום שבת הזה (ה - 3.9) אני מתכננת פיקניק רונים, בפארק הלאומי ברמת גן. אני חושבת שיהיו שם די הרבה אנשים, אבל לא יכולה להיות בטוחה, קיבלתי הרבה אישורי הגעה בינתיים. בכל אופן, הפיקניק יהיה בין השעות 10:00 עד 15:00, ונעשה בו מדיטציות רונים, יהיו חיזויים אישיים ברונים, ויהיו קצת הסברים פה ושם. בקר-צהריים קליל של חבר'ה שמגיעים לרוחניות, ומעבירים אחה"צ ביחד... קליל, ונעים, בלי הרצאות מייגעות ורק כיף... אז, אתם מוזמנים כולכם. שלא תגידו אחר כך שלא אמרתי לכם...
עוד פרטים: זה יהיה בפארק הלאומי, לא יודעת עדיין איפה, איפה שיהיה צל. השתתפות עולה 20 שקלים. תביאו איתכם שמיכה לשבת עליה (אם אפשר לבנה), מים קרים הרבה, ואם בא לכם משהו לנשנש... איזה פרי או משהו, גם זה. ומצב רוח טוב. אז נתראה...

בטח שנתראה ../images/Emo140.gif

קחי מעכשיו 20 ש" ח ממה שקיים אצלך לגבי :) אני עדין חוקרת את הרונים :) הכנתי 4 עד עכשיו .

mbar30

New member
חחחחח איך ידעתי שאת כאן?../images/Emo152.gif

גמאני גרה רחוק אבל מצטרפת לאיחולי ההנאה ..... תעשו חיים

למה אין?

אני מאזור חדרה, ככה שמבחינתי ר"ג וחיפה זה אותו מאמץ.. אפשר לארגן משהו... על מה חשבת?

hagakora

New member
כל מיני...

אפשר חוף הים, אפשר קסטרא, אפשר איפהשהו בטכניון, יש שם המון מקומות, בעיקרון אם היה לי בית גדול אז הייתי גם מציע אותו, כמובן יש את המנהג המגונה של להיפגש באיזה פארק ציבורי ולעשות שם מעין פיקניק, אפשר בחורשה שקרובה לבית שלי או לאוניברסיטה. יש מקומות בשפע צריך לחפש

קבענו!

פיקניק רונים הבא - באיזור חיפה. אתה רוצה להשאיר לי את המייל שלך (עדיף במסרים), שאוכל להודיע לך עליו?

למעלה