היי חברים שלי

היי חברים שלי

מה שלומכם? איך עברה השבת? אצלי עברה השבת בכייף..... חחחח טלויזייה, משפ', אינטרנט..... מוזיקה, והמון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...........!!!!!!!!!!! אז בהצלחה למי שיהייה השבוע מבחן..... ואני אומר לכם שלי השבוע יהייה 2 מבחנים-מתמטיקה+גיאומטריה ומבחן בערבית... אז שבוע טוב... חיה.
נ.ב.....לא שאני באה לחדש משהו... אבל מחר יום השואה.. תראו אולי אתם יודעים, אבל כשאמרתי את זה לאחי, הוא לא ידע בכלל שזה מחר.. אז רק לידיעתכם... חחחחחחחחח

sapir aloud555

New member
מחר יום השואה אבל

גם מחר יוצא הסינגל ה5 של אלאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אאאאאאאאא........................!!!!! *נחנקתי*...

sapir aloud555

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

כל הפורום מדליק כרגע נרות לזכר 6 המילון שנספו.. ו
ליום שאלוד מוציאות סינגל 5.. אני מעדיפה את החייכנים

H E L L O111

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

גם אני מעדיף תחייכנים. אבל גם נרות.
נ-ז-כ-ו-ר

EdenLovesMartin

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif|נר

לזכר כל מיליוני היהודים שנרצחו יהי זכרם ברוך!

למעלה