היי, חברים שלי!

רונני2001

New member
היי, חברים שלי!

אני יושב פה וקורא כל מה שכולכם כותבים ואני מצטער שאני לא נמצא קרוב אליכם... אני מרגיש שכולכם חושבים ומרגישים אותו דבר כלפי מייקל: שהוא בן אדם אדיר, ממש מלאך, למעשה קצת יוצא מההגדרה של רק "בן אדם"... מייקל שינה את חיי בצורה שאף אחד לא מבין ואף אחד לא יודע... אני בן אדם אחר לחלוטין בגללו... הייתי יוצא ממש אחרת בלעדיו... הייתי מאבד את השפיות ברגעים מסוימים. ועל זה אני רוצה לומר לו: Thank you!!! (ועכשיו באנגלית אם הוא קורא את זה: I´m sitting here, reading everything you write, regreting we´re not near eachother, face to face... I feel like all of you think and feel the same about Michael: that he´s a grrreat man, an angel, actually, it´s an understatement - calling him "a man". Michael´s changed my life comletely, like noone undertands, noone fathoms... I´m a totally different human being because of him I would have turned out a different man without him, I would have long lost my sanity in some cases and I want to tell him: THANK YOU!!! Ronen http://www.MJ.up.co.il

eranmc

New member
שלחתי לו הוא אמר תודה...

סתם, אבל כל הכבוד!!!
תשמעו אולי נעשה ספר למייקל, "ספר המעריצים הישראלים" ומי שיסע לאיזה אירוע נגד סוני הבא יתן לו את זה. אנחנו עושים מלא מלא למראיה והיא חולה על זה ואפילו ב MTV CRIB היא הראתה את זה. זאת לא בעיה להעביר למייקל פשוט צריך לאסוף ולסדר יפה ואז לתת לו והלראות לו שיש לו עדיין מעריצים בארץ שחולים עליו.

למעלה