היי חברים+ עציון

mariana

New member
היי חברים+ עציון

לפני יומיים עברתי יום מאוד קשה. לא הייתי כאן לספר לכם כי לא עבדתי תיכננו לפני כחודש אירוסין בביתי, (אגב זה היה אתמול) ואימי ביקשה מהורי החתן להביא בערך 10 איש, בגלל שהבית ממש פיצי היא לא הסכימה אחרי ויכוחים רבים הם החליטו שהיא תביא 15 איש וכל זה בלחץ. אנחנו אני ואריאל קבענו שלא מתערבים בין ההורים, והם יסגרו הכל ביניהם. ביום ראשון חמותי לעתיד מתקשרת אליי, ומעדכנת אותי שבסווף יבואו 20 איש. אני בעצבים עליה
ניסתי להסביר לה שאין מקום ושהמשפחה שלנו לא ישבו, וחלקם אפילו ישבו בשולחן של המטבח. אותה זה לא מעניין וגם ביקשה שאני לא אספר לבנה כי הוא יכעס עליה, וביקשה שלא אספר לאימי כי זה לא בטוח. מה אני אמורה לעשות? שהאנשים הנוספים יפתיעו את אימי? אז סיפרתי לה. היא מאוד כעסה שהיא לא עומדת שהבטחות שלה, וכעסה על זה שהיא העבירה זאת דרכי ולא היתקשרה אליה. התקשרתי לאריאל וסיפרתי לו את כל מה שאמא שלו עשתה. הוא לא יכל לעשות כלום, קיצר רבתי איתו ועם כל העולם, לא אכפת לי שבאו יותר אנשים, הכוונה כאן שהיא מאוד חוצפנית ובגללה רציתי לבטל הכל. אבל הייתי מאוד מאופקת ואתמול חגגנו את האירוסין כאילו כלום לא היה. אנשים היצטופפו אבל היה נחמד. באמת הייתם חסרים לי אתמול ושלשום. תודה על ההקשבה

מנופ

New member
מזל טוב

ואם זה כבר מאחוריך אז דלגי על זה. העיקר שאת שמחה ומאושרת עם בן זוגך.

mariana

New member
כן אהה...

אבל עד עכשיו כשאני ניזכרת בזה העצבים עולים לי שוב. כי אני לא צריכה לבכות בגללה ולא צריכה לריב עם אמא שלי. אבל זה באמת מאחוריי ותודה

מרין, מרין , מרין ../images/Emo24.gif

זה שחמותך העתידית מפתחת כבר סימפטומים של קלפטא לא צריכים להוציא אותך משלוותך. תחרקי שיניים וגלי אורך רוח. אוטוטו כל זה מאחרייך ואז תשמי עליה ז_ ן!!!!!!!!!!!! העצבים הקטנים הללו עושים לנו את קיצור החיים והמלאי של השערות הלבנות. תנשמי עמוק וחייכי לה בפרצוף כאילו כלום לא קורה- שהיא תתפוצף ולא את!!!

mariana

New member
בגלל זה יצא לי

שערה אחת לבנה בראש באמצע החיים, אני קוראת לשערה חמותי חחחחחחחחחחחח
את מצחיקה אותי סיגל

daniela30

New member
מרין ../images/Emo13.gif

גם אצלנו חמותי לעתיד מחליטה על דעת עצמה ומעדיפהלספר לי ולא לבן שלה . מפני שהיא מפחדת מתגובתו ... היא מעמידה אותי בכל מיני סיטואציות בלתי אפשריות ... כל כך מבינה אותך ולדעתי עשית את הדבר הנכון שסיפרת לבן זוגך ולאמא שלך . חבל על העצבים ועוגמת הנפש למרות שאני הייתי חולה במשך יומיים בגלל שהיא פשוט הטריפה אותי (היה לי התקף קשה מאוד של מיגרנה ) אפשר לפתוח מועדון חברות שהנושא בו חמות מעצבנת והדרכים להתמודדות איתה . שיהיה לך יום קסום ורגוע דניאלה

mariana

New member
כן אההה

חבל באמת שישנם עוד כמה כמוני שסובלים מהחמות. אני מתה על חמי לעתיד בן אדם כזה שטק ואחר וכל כך שונה מאשתו, אשתו היא הקובעת בביתומזלי שהמיועד בכלל לא קשור לאמו למרות שהוא בן יחיד +3 בנות. אני לא יכולה לשמור דברים מעליבים בבטן אני חייבת להוציא החוצה, ובאותו יום אריאל צעק על אמו וביקש ממנה שתפתור את הבעיות שלה עם אימי ולא איתי. אני מקווה שהיא הבינה עד לפעם הבא

גם אימך אינה הכתובת

והנה עוד נקודה. החתן המיועד גם בן יחיד (חבל שלא יתום
)

שש שבע

New member
לפי הסיפורים שלכן

אני מה זה חמות טובה. שימו פס, אם תתנו לאחרים לנהל לכן את החיים הם יעשו את זה בשמחה. אז אל תתנו.

למעלה