היי חברים+ עציון
לפני יומיים עברתי יום מאוד קשה. לא הייתי כאן לספר לכם כי לא עבדתי תיכננו לפני כחודש אירוסין בביתי, (אגב זה היה אתמול) ואימי ביקשה מהורי החתן להביא בערך 10 איש, בגלל שהבית ממש פיצי היא לא הסכימה אחרי ויכוחים רבים הם החליטו שהיא תביא 15 איש וכל זה בלחץ. אנחנו אני ואריאל קבענו שלא מתערבים בין ההורים, והם יסגרו הכל ביניהם. ביום ראשון חמותי לעתיד מתקשרת אליי, ומעדכנת אותי שבסווף יבואו 20 איש. אני בעצבים עליה
ניסתי להסביר לה שאין מקום ושהמשפחה שלנו לא ישבו, וחלקם אפילו ישבו בשולחן של המטבח. אותה זה לא מעניין וגם ביקשה שאני לא אספר לבנה כי הוא יכעס עליה, וביקשה שלא אספר לאימי כי זה לא בטוח. מה אני אמורה לעשות? שהאנשים הנוספים יפתיעו את אימי? אז סיפרתי לה. היא מאוד כעסה שהיא לא עומדת שהבטחות שלה, וכעסה על זה שהיא העבירה זאת דרכי ולא היתקשרה אליה. התקשרתי לאריאל וסיפרתי לו את כל מה שאמא שלו עשתה. הוא לא יכל לעשות כלום, קיצר רבתי איתו ועם כל העולם, לא אכפת לי שבאו יותר אנשים, הכוונה כאן שהיא מאוד חוצפנית ובגללה רציתי לבטל הכל. אבל הייתי מאוד מאופקת ואתמול חגגנו את האירוסין כאילו כלום לא היה. אנשים היצטופפו אבל היה נחמד. באמת הייתם חסרים לי אתמול ושלשום. תודה על ההקשבה
לפני יומיים עברתי יום מאוד קשה. לא הייתי כאן לספר לכם כי לא עבדתי תיכננו לפני כחודש אירוסין בביתי, (אגב זה היה אתמול) ואימי ביקשה מהורי החתן להביא בערך 10 איש, בגלל שהבית ממש פיצי היא לא הסכימה אחרי ויכוחים רבים הם החליטו שהיא תביא 15 איש וכל זה בלחץ. אנחנו אני ואריאל קבענו שלא מתערבים בין ההורים, והם יסגרו הכל ביניהם. ביום ראשון חמותי לעתיד מתקשרת אליי, ומעדכנת אותי שבסווף יבואו 20 איש. אני בעצבים עליה