היי חברים! מה נשמע? יש חדש עם לירז?
ל ליאורוש46 New member 25/4/09 #2 היי הרבה זמן עבר חחח.. חוץ מזה שלרז משחקת בסידרה חדשה לחיות מחדש בערוץ 11 ושהיא משתתפת בהצגה בראבו כרגע אין שום דבר חדש
היי הרבה זמן עבר חחח.. חוץ מזה שלרז משחקת בסידרה חדשה לחיות מחדש בערוץ 11 ושהיא משתתפת בהצגה בראבו כרגע אין שום דבר חדש
ח חולה על לירז בדם New member 27/4/09 #9 איזהה מאמיי ../images/Emo13.gif זאת גם תמונה אם יושי אח שלה . שהיו ממש קטנים ~
ל ליאורוש46 New member 27/4/09 #11 חחח רותם? חחח קרובה של לירזז הביאה לנו את התמונות האלהה לי ולעדן האמת שהיא אמרה לנו לא לשים אותם אבל לא נורא עדן שכחה חחח עדניק אני מתה עליך
חחח רותם? חחח קרובה של לירזז הביאה לנו את התמונות האלהה לי ולעדן האמת שהיא אמרה לנו לא לשים אותם אבל לא נורא עדן שכחה חחח עדניק אני מתה עליך
G GALGALGAL5 New member 6/5/09 #15 חברים יש פה טעות בתמונה הזאת אין את לירז וגם לא את אח שלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מדובר בצחר כהן מנהל הפורום של ריטה בתפוז ובקרובת משפחה שלו!! לא מבינה מי העלה את התמונה לכאן עם מסר מוטעה! חוצפה!!
חברים יש פה טעות בתמונה הזאת אין את לירז וגם לא את אח שלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מדובר בצחר כהן מנהל הפורום של ריטה בתפוז ובקרובת משפחה שלו!! לא מבינה מי העלה את התמונה לכאן עם מסר מוטעה! חוצפה!!