היי חברים יקרים

jul6865

New member
היי חברים יקרים

המון המון זמן לא הייתי פה אבל תמיד חוזרים למקום הבטוח והמוגן כשצריכים עזרה ותמיכה,לא?? אני נמצאת אחרי הכל: אחרי כל החרא שהיה לי בעבודה בתור מורה בבית שמש,אחרי חופש,אחרי כל הבעיות.... טוב לי היום אחרי כמעט שנה בעבודה בחנות של מוזאון ישראל,טוב לי בבית עם המשפחה שלי,טוב לי הכל. הדבר היחידי שלא טוב לי בכלל זה שאני שוקלת 93 קילו וזה המון !!!! אני רוצה להיות במקום שהייתי לפני שנתיים כמעט,בזמן בר המצווה של בני הגדול,כששקלתי 80 קילו וקיבלתי את כל המחמאות שבעולם (כמובן שהיעד הסופי הוא הרבה פחות אבל בינתיים זו המטרה הקרובה..)במאי 2012 יש לבני הצעיר בר מצווה ואני ח י י ב ת אבל חייבת להיות שם חטובה ורזה יותר מאשר היום. אז אתם שואלים את עצמכם: "מה את רוצה מאיתנו?" אני לא יודעת איך להתחיל,מה? אני????? אני לא יודעת??? אחרי טבעת ומעקף אני לא יודעת איך להתחיל??? אחרי כל הדיאטות שבעולם???? אני?? כן,אני!!! זה לא שאני לא יודעת,פשוט אני מרגישה שאין לי כוח... כן,זה הרבה יותר קל לאכול שטויות ודברים אסורים,אני צריכה לצאת מהCOMFORT ZONE שלי..... יש לי את כל התנאים שבעולם לעשות הליכות כל יום:אני גרה במושב ויש לי כלבה רועה גרמנית שמתה לצאת להליכות ואנ י בן אדם של השכם בבוקר ועדיין אני לא יוצאת.... מה לא בסדר איתי כבר??? למה אני צריכה שיגידו לי את מה שאני כבר יודעת ואני יכולה לכתוב דוקטורט,לא אחד-עשרה !!!! מה שבעצם אני זועקת זו עזרה,תמיכה,נו-נו-נו,מכות,חיבוקים,הנחיות משהו שיוצאי אותי מהתרדמת לפני שיהיה מאוחר מידי...... הדבר הכייייי חשוב לי בחיים כרגע זה להיות דוגמה אישית לבת שלי בת ה13 וחצי שגילינו בבדיקות דם שלה השבוע שיש לה כולסטרול גבוה וטריגליצרידים(לי ברוך השם אין כלום....) חברים וחברות בבקשה במטוטא מכם,PLEASE אני מתחננת איך אני עושה את זה????? אשמח לתגובות ולטיפים במיוחד מאמהות של מתבגרות וסרבניות של ירקות,פרות ודגים.......זה לא קל..... בתודה רבה רבה מראש על קריאת ההודעה שלי בכלל. אוהבת אתכם,ג'וליאנה

puchula

New member
בקטן

להתחיל בקטן, רק עכשיו, רק לארוחה הבאה ורק להיום תעשי יום אחד בלבד כמו שאת יודעת ותחליטי שלמחרת את "רק עושה הליכה" וזהו. לא להתחייב לאינסוף. נראה לי שברגע שתתחילי, במיוחד שאת יודעת בדיוק מה את צריכה, הכל כבר יתגלגל משם וזה שהצהרת שאת צריכה עזרה זה כבר סימן שאת מוכנה בהצלחה!

puchula

New member
ולגבי הילדים

במקרה שלי הם קטנים ואוהבים ירקות אבל אני חושבת שהדרך מתבססת על דוגמא אישית. פשוט שיהיה בבית, שיראו שאת אוכלת ולא להציק להם. פשוט שיהיה זמין ושטוף ולא להתיאש, אם הזמן הם יראו שזה גם טוב להם אבל אולי אני נאיבית ואין לי מושג מה זה להתמודד עם גיל ההתבגרות...

להתחיל מההתחלה

זה טוב שיש לך יעד של משקל ותאריך. איך להתחיל? אם את יכולה להוציא אוייבים מהבית, אצלי למשל זה שוקולד. ברגע שיש אני אוכלת המון. ואם יש ילדים בבית לעשות להם מגירה או ארון ממתקים ולשים עליו פתק "מיועד לילדים". זה יפריע לך שאת פותחת את הארון. תמצאי לעצמך חברה ללכת איתה, רצוי בן אדם שידרבן אותך וכשאת קובעת עם מישהי לא נעים לבטל :) אם לא מצאת אז תסתפקי בכלבה שלך. אל תנסי לעשות הכל בבת אחת, ושהמשקל יפול מעליך. ותנסי לתת לעצמך כל מיני חיזוקים בדרך כדי שלא תתעייפי בדרך. בהצלחה.

לילית462

New member
הי ג'וליאנה

אני זוכרת אותך, את הניתוח שעברת... אני זוכרת שאת אדם מאוד נחוש ומלא מוטיבציה, אני בטוחה שתמצאי את הדרך לחזור למסלול. האם הוצאת את הטבעת? זה לא עוזר יותר? לגבי הילדים - דוגמה אישית....

למעלה