היי חברים יקרים...

היי חברים יקרים...

אני יודעת שנעלמתי, זה החיים, זה לא אני...
אני זקוקה לעצות שלכם.. כזכור לכם, אני מנותחת טבעת מה26.11 סגירה ראשונה ב5.1 מאז במשך ארבעה וחצי חודשים בערך ירדתי 25 קילו. לפני פסח לא רציתי לסגור שוב וחודש אחרי פסח סגרתי חצי.. למה חצי? כי אני סגורה על 6.5 וכל סגירה היתה די משמעותית ולכן החלטתי שאני לא הולכת על הקצה וכל פעם סגרתי רק חצי.(כשסגרתי פעם אחת קצת יותר, במשך 4 ימים לא יכולתי אפילו לשתות..) בקיצור, מאז הסגירה האחרונה אני כמעט לא מרגישה הגבלה, אמנם החלטתי שאני לא נוגעת בלחם, או בצקים, אבל כל השאר עובר די חלק... הייתי ממש לחוצה מזה והחלטתי לסגור שוב, היום סגרתי בעוד 1 (בידיעה שאני שותה בחוץ ורצה לפתוח) אבל כלום..הצלחתי מאז הסגירה לשתות שוקו עם כף גדושת גלידה ועכשו צלחת ענקית של מרק עם טיפה קרוטונים.. יש מצב שקרה משהו לטבעת שלי?? עוד משהו קטן, בזמן הזה לא עליתי במשקל אבל גם לא ירדתי..(יש מצב שזה בגלל המתוקים שהתחלתי לאכול..

ליבי3617

New member
טוב לראות אותך כאן

וואו!! 25 ק"ג. למה שלא יעברו דברים חלק? תברכי על המזל שלך. את שותה שוקו ומרק ואוכלת גלידה.. למה שלא יעבור? (טיפ: חבל על הקלוריות של הדברים האלה..) מה הכמות שעוברת לך? את המתוקים תגבילי. לצערנו הם אלה שנכנסים הכי בקלות. דברים עוברים לך חלק? יופי.. תאכלי סלט גדול, תאכלי קציצות, תאכלי אוכל נורמלי. דיאטנית יש? (ווקשה אל תגידי לי שד"ר אבינוח לא מאמין בדיאטניות).

תודה על התשובה המהירה, ליבי../images/Emo13.gif

אין לי דיאטנית עדיין...כנראה טראומות קודמות שעוד לא עברו..
אני מרשה לעצמי פעם ביום משהו מתוק שזה בדרכ שוקו עם גלידה.. אני באמת צריכה לשנות כיוון לאוכל נורמלי אבל מעט ממנו.. מקוה שיצליח לי.. אגב, ראיתי אותך יום אחד בקניון הגדול..(מרחוק..) והיית נראית מדהים

אופירA

New member
מנהל
אל תילחצי מהטבעת

זה נורמלי שסגרת 1/2 ופתאום נהייתה הקלה בסגירה. פשוט ממשיכים לסגור. יש מצב לשינויים כאלה במעבר או במנח הטבעת. לגבי השאלה אחרי הסגירה הנוספת - אין שאלה. שוקו וגלידה יעברו בכל סגירה. מרק עם קרוטונים - כנ"ל. תתחילי מחרתיים לאכול מוצק כמו שצריך (עם הרבה שתיה לפני כן, והקשבה לביסים). תראי מה מצב ההגבלה, ותמשיכי לסגור בהתאם. מתוקים יתקעו את הירידה במשקל. אני לא אומרת שאפשר ללחוץ על כפתור ולהפסיק את אכילתם, אבל אפשר לעבור תהליך של מודעות ולהפחית את אכילתם. כל אחד עובר את התהליך הזה בקצב שלו, וזה בסדר אם עד אז יש הפסקה בירידה במשקל, כל עוד המטרה מול העיניים ויש צעידה למטרה.

תודה אופירה../images/Emo13.gif

כיף לקרוא את התשובות שלך..בנתיים, כן הרגשתי איזו שהיא הגבלה גם במרק.. כנראה שאני באמת צריכה לשנות את הכיוון באוכל.. הפעם ביום של המתוק הזה היה די חשוב ומפצה אבל לא עוזר בירידה...

אופירA

New member
מנהל
רעיונות בנוגע למתוק

פעם ביום מתוק קטן (חטיף מיני) לא יעוללו כל רע להרזיה. אם את נהנית רק ממתוק בכמות גדולה, הקציבי לך פעם בשבוע. בכל דיאטה כוללים מנה כזו. מעדן דיאט או גלידה/ארטיק דיאט יכולים להיות תחליף מצוין למתוק נוסף ביום. מתוק דל קלוריות תמיד עדיף. שתייה ממותקת דיאט (עד 8 קלוריות לכוס, לא דיאט של 20 קלוריות לכוס) יכולה לספק את הצורך במתוק.

שרה16

New member
התעמלות יומית עושה פלאים למטבוליזם

ולמתוק-אני אוכלת כל יום עוגית בריאות שהכינותי במו ידי(טחינה גולמית,חלב,סילאן,אגוזים ושקדים,קצת קמח וביצה.אני זורקת לפי הרגש,שמה במקפיא ולשה נקניק אותו אני פורסת ולתנור)

למעלה