היי חברים וחברות

גלבועא

New member
היי חברים וחברות

מה דעתכם שנעשה "בדיקת נוכחות קטנה"? למשל: אני גלבוע איש לא צעיר כבר יותר מחמישים יש לי אבא לא צעיר אך גם לא רגיש אותו אני פוגש אחת לשתי שנים.

היי,

אני אור בת ששים אבל צעירה, אם לארבעה סבתא לשלוש. שלוש הבנות הכי הכי! הורי כבר ז"ל והם חסרים לי למרות שלא ליקקתי דבש איתם בחייהם. אבל יש לי חמות בת 92. אני אוהבת אותה ומסורה לה - היא מחזירה אהבה והבנה. ונפגשים כמעט כל שבת לצהריים אצלינו. אני בת מזל.

verika

New member
שלום, אני חדשה כאן

בת 29, אמא לילד בן שנה וחודשיים. אנחנו גרים 2 קומות מעל ההורים שלי, באותו בניין וכמובן מאוד נעזרים בהם. מטריד אותי שמאז הלידה יחסים שלי עם אמי נהיו פחות טובים, התחלנו אפילו לריב, דבר שלא קרה מאז גיל ההתבגרות שלי. מישהו מכיר את התופעה?

גלבועא

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo141.gif

האם יכוןל להיות שהמריבות הן תוצאה של "תחרות סמויה" בין שתי אימהות? מה דעתך שעכשיו את עוברת את תהליך ההתבגרות האמיתי?

pf26

New member
בהחלט מוכר

גיסתי מספרת שמאז שנולדה ביתה הבכורה, יש יותר חיכוחים עם אמא שלה. הסיבה העיקרית היא תחושה של גיסתי שהבת שלה מקבלת פחות תשומת לב מהנכדים האחרים. יש לא מעט ויכוחים והתחשבנויות "היית אצל X אתמול ואצלנו לא היית כבר שבוע" וכו'.

ש ל ו ם !

שמי מירי בת 46 אמא ל חמישה, סבתא לשבעה מרגישה צעירה עובדת בתחום אהוב עלי ומצליחה להקדיש למשפחה בקשרים טובים עם ההורים

גלבועא

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo141.gif

וואווו, את כל כך צעירה. מהו התחום שאת עובדת בו?

pf26

New member
מצאתי מחשב וקפצתי לביקור

המחשב שלי מושבת ולכן אני לא ממש כאן. מעל 40, 4 ילדים, אחד אבא שגר בליבי, אחת אמא שגרה רחוק פיזית ונפשית וחמות נפלאה!!! רק שתיהיה בריאה.

maybesure

New member
נעים מאוד

maybe, בת 46, נשואה 22 שנה, 2 ילדים: בת 19, בן 13. בת להורים בשנות ה 60+ לחייהם, גרה באזור כפרי - דקה הליכה מהבית של הורי. עוזרת להם המון ונעזרת כשצריך. וגם מבלים הרבה בכייף יחד! מתראים כמעט כל יום. נהנית מכל רגע של קרבה אליהם, מה שלא היה בשנים קודמות (מרחק גאוגרפי), וקיים ב 10 שנים האחרונות. אין תחליף למשפחה. יום נפלא לכולם

m i t a l y

New member
ברוכים הבאים לכל החדשים ו...

ברוכות החוזרות... לי יש שני הורים צעירים בגילם וברוחם. שניהם עובדים (עדיין לא בגיל הפנסיה) וחייהם מלאים. עם אבי אני לא בקשר בכלל כמעט חודשיים (מאז הפשלה האחרונה שלו קשה לי לסלוח
). עם אמי אני בקשר הדוק, היא עוזרת לי מאוד (בעיקר מבחינה כלכלית כרגע). מי עוד רוצה לשתף?

אמאעדי33

New member
אני קרין בת כמעט 35

כבר הרבה זמן לא הייתי כאן...אבל קראתי כל הזמן...אין זמן מאז שבעלי עובד באילת ונורא קשה לי לבד... אני אמא ל-3 ילדים, בת 12 ו 2 בנים, האמצעי בן 5 והקטן בן שנתיים. הם ילדים מדהימים והם מרכז חיי... יש לי הורים בני 60 + שחיים בצרפת (אני עליתי לארץ לבד לפני 14 שנים). עם אמי המערכת יחסים די גרועה מאז ומתמיד ועם אבא שלי היחסים די הדוקים...אני רואה אותם פעמיים בשנה וקשה לי עם העובדה שהם מחמיצים את כל מה שקשור לנכדים שלהם. שיהיה לכולם ערב טוב וסוף שבוע נעים !

pf26

New member
הי, נעלמת קצת

אני מעריצה את כל מי שמצליח לבנות לעצמו חיים חדשים בארץ אחרת עם שפה זרה ותרבות שונה. כל הכבוד לך. אני שמחה לקרא שבעלך מצא עבודה, גם אם רחוק מהבית. חשבתם על האפשרות להתקרב אליו? לא פשוט לנתק נערה בת 12 מהחברים, אבל מנסיון (כילדה שעברה וכאמא שהעבירה) די מהר רוכשים חברים חדשים, ואם להורים טוב גם הילדים מרוצים.

NewH

New member
היי../images/Emo45.gif

אמנם השרשור כבר לא קופץ- אבל אני מוסיפה יד. יותר קוראת מאשר כותבת, אבל כאן מדי פעם.

למעלה