היי חברים וחברות

היי חברים וחברות

אני נושם מריח שותה זולל מתדלק חמסה. אתמול הייתי בקניון ראיתי את פזית הקטנטנה שלנו וכמעט התעלפתי, כאילו זאת פזית אתם קולטים, זה כמו לפגוש תמשיח רק ביותר גדול, נכון אחרי ההופעות אתם לא יכולים לישון שבוע, פעם הזיעה של כרמי טפטפה עליי, אז לא התרחצתי, עד שסבתא של לקחה דלי מים ושפחה לי על הראש, אגב גם היא שומעת חמסה, בחתונה של דודה שלי הם התחתנו לצלילי השיר "אתה חייב למות עליי". היה לחי חלום שאני פוגש את חמסה בנשף מסכות, פזית התחפשה למלפפון חמוץ, למרות שהיא נורא מתוקה במציאות. אז ביי לכם אנשים ואל תשכחו את שלושת המצוות. 1] לקרוא פרקי תורה. 2] להאזין חמסה. 3] לרקוד את המקרנה

ברוך הבא!!../images/Emo60.gif../images/Emo57.gif

נ"ש-לקטו מה למדתי: {} אם זה היה מחובר, זה היה חמסה!!!

Love benja

New member
כן .. ../images/Emo13.gif

מקווה שתהנה כאן תגיד אתה דוסי? או שזה היה בצחוק? חחחח

אני חרדי...

אבל אני חייב לשמוע חמסה זה חזק ממני, אם ההורים שלי ידעו מה אני עושה הם יחרימו אותי, פעם אחותי הקטנה מירב גילתה שהייתי בהופעה מזל שלי שדאגתי לסתום לה את הפה אחרת הייתי נדפק. בכלל ההורים שלי חושבים שכל מה שאני עושה על המחשב זה להיכנס לאתרי תורה וצדיקים [למרות שחמסה זו סוג של דת מפני עצמה], את מי אתם הכי אוהבים בלהקה? אני הכי אוהב את פזית, אגב השירים של חמסה עזרו לי להגיע להחלטה שהעולם החרדי אינו מתאים לי, כאילו השירים שלהן וכל זה, זה ממש עמוק איך אין אומרות את דעתן ללא מורא, אני למדתי מהשירים שלהן המון, וזה ממש לא נכון כל מה שאומרים שהשירים שלהן שטוחים, השירים שלהן עמוקים כמו הירקון רק צריך לפתוח את העיניים ואת הלב.

ריגשת אותי בסוף!../images/Emo7.gif../images/Emo60.gif

אבל אתה צריך יותר להאמין בדת שלך ולא לשקר בהוריך!!!

למעלה