היי חברים - בשם אמא ;-)

mazala59

New member
היי חברים - בשם אמא ;-)

שלום רב, היום אני מדברת בשם אמא שלי, שחולמת את אותו החלום מספר רב של פעמים ולפעמים באוריציות שונות. אמא - הולכת בדרך מוכרת לה מאוד, לפתע היא מגיעה לצומת דרכים שאין לה מושג כיצד ממשיכים מכאן. היא מרגישה פחד אימים, היא מרגישה חסרת אונים,יודעת שמכאן אין לה דרך להגיע לשום מקום, לא תחבורה ולא כסף בידה. ואז היא מחליטה לחזור חזרה באותה דרך שהגיעה. ומתעוררת. בפעם השניה לחלום - היא מגיעה לשוק יש המון אנשים מסביב, היא יודעת שהיא צריכה לפנות באיזו שהיא פניה שהיא מכירה, אך כשהיא מגיעה לשם, היא לא רואה בכלל פניה ואין דרך. ואז מתעוררת מבהלה. בפעם שלישית - היא מגיעה לאותה צומת כמו הראשונה ומייד כשהיא מזהה שאת הצומת הזאת היא לא תכיר, היא נבהלת ואומרת - ``לא, לא`` וחוזרת חזרה כפי שבאה. ומתעוררת. בהזדמנות אחרת - היא מנסה להגיע לכביש ראשי היא מחפשת ושואלת אנשים כיצד להגיע לכביש הראשי, כאשר מגיעה היא לא מזהה את הכביש ואז היא פונה לאיש ברחוב שהוא נראה כאיש זקן ועייף ועני יושב בספסל - שואלת אותו ``באיזה עיר אנחנו`` והוא עונה לה ``זה הצד של פרדס-כץ, מה את שואלת, למה את נמצאת בלונדון``. (במקור אמא גרה ברמת גן ופרדס כץ מאוד קרובה ומוכרת לה, חוץ מזה אמא מעולם לא היתה בלונדון)ואז היא נרגעת כיוון שהיא מכירה את הדרך מפרדס כץ הבייתה. ומתעוררת. אמא - היא אשה בריאה בנפשה וחזקה פיזית, היא פעילה בהתייחס לגילה המתקרב ל- 75. דאגתה היחידה בחיים היא, שאני טרם נישאתי ופוחדת שאני אשאר לבד. בבקשה אשמח לשמוע מכם תגובה. תודה מזל

רק כך

New member
נראה שבכל זאת

אימך מתלבטת בנושא מסויים, שמפחיד ומתסכל אותה מאוד. הצומת היא סמל מובהק להתלבטות, והעובדה שהיא מרגישה כה חסרת אונים ומבוהלת מדגישה את העניין. בחלומותיה ישנו מוטיב איבוד הדרך והבהלה, חוסר האונים והבלבול שאיבוד הדרך גורם לה. הקונפליקט, ההתלבטות הם כנראה בנושא חשוב מאוד ומבהיל. מוטיב נוסף הוא ההסבה לאחור, אימך מרימה ידיים בחלום ובמקום לבחור את אחת הדרכים חוזרת בחזרה לאותו מקום. היא כנראה חוששת להתמודד עם הבחירה, עם הקונפליקט המאיים. אולי, למרות שטפו טפו טפו היא מתפקדת מצויין, היא חוששת מהזקנה ומההשפעות שחלילה עלולות לבוא עליה בשל גילה התקדם? (עד 120!) אולי גם העובדה שאת עדיין לא ``נשואה ומסודרת בחיים`` גורם לה לחוש אחריות לגבייך, היא עדיין לא השלימה את תפקידה בגידולך שכן אינה רואה אותך מיושבת עם משפחה.

לעזאזל, נחשף הכיסוי ! :)

כן, נכון... אני הצד שמנגד... ידועה גם בשם רק כך .... אופס גדול! :)

JFK1

New member
פתרון החלום

שלו לך החלום הנ"ל בוודאי בה לרמז עניני ישועה עבורך ושמחה לאימך.לרוב זקנים הדורי פנים המראים דרך מרמזים על צדיקים שמכוונים את האדם לישועות. אניממליץ להפנות את החלום לרב דניאל זר בפרדס כץ. יש לו שם ישיבה גדולה ואולי שם תמצא האם תשובה לענין החלום ואולי הרב יוכל לסייע שתמצאי את בן זיווגך. בברכה J.F.K

למעלה