היי חברייה

היי חברייה

היי אני מריה מורלי.... ודבר ראשון יש לי איסיקיו אז בבקשה מי שרוצה אני יכולה לדבר...163428866. ועכשיו לנושא...ח´ברה אני מצטערת לחלוק עליכם בנושא מרי לו... אבל מרי לו טוב רק בגלל הרקדן יגאל אלקיים................. אז ח´ברה הוא מדהים יפה כוסון אני מתה עליו והוא שלי....

YARONֹR

New member
בוודאי, אנחנו יכולים לנסות.....

אני רואה שאת נלהבת עד מאוד. קחי נשימה, תרגעי וספרי לנו קצת יותר על עצמך ועל תחומי ההתעניינות שלך. מאוד יועיל אם גם תשימי איזה תמונה של יגאל שלך כדי שנבין במי מדובר. welcome!!!!!!!!1

../images/Emo140.gifלירון

אני בת 14.5 מאשקלון ... כיתה ט´ ואוהבת לרקוד סלסה... עוד משהו? למישהו מפה יש אייסיקיו?

היי../images/Emo99.gif

אני מריה מורלי בת 14.5 מאשקלון אוהבת סלסה ושופיניג וכמובן את "בעלי" (הלוואי) יגאל אלקיים הבעיה שהתמונה לא מצליחה להכנס למערכת........ בכל מקרה נעים מאוד להכיר את כולכם

אריאלי18

New member
אוף נמאס כבר לקרוא את השאלה הזו...

:} כן כן כן אכן כן הוא הבן שלה...נכון כיף לו הכי בעולם.

actress

New member
מה ההתלהבות הגדולה? היא בנאדם!

ותום גם בנאדם רק בגלל שהיא שחקנית מוכרת אני לא מבינה מה יש להתלהב כל בנאדם שני יבוא וישאל את תומשי הממי אם היא אמא שלו דחילאק אנשים אם הוא כן אז סבבה וגם אם הוא לא אז עדיין הוא בן אדם מקסים והוא כן. אני לא מדברת איתו בגלל שהוא הבן של.. כי זה לא החלק החשוב אני מדברת איתו כי הוא בעל אישיות מדהימה ושנינו אוהבים כמעט את אותם דברים. ואולי בהתחלה התלהבתי הבן של.. אבל למדתי להכיר בנאדם מופלא בזכות עצמו ואני רוצה לשבח אותו ולומר שתכירו אותו תדעו על מה אני מדברת וזה רק ממבט חטוף 1 הוא לא שוויצר ולא כלום הוא תום והוא נורמלי כמו כולנו והוא ילד פלא בפני עצמו

actress

New member
תפסיקו אני אסמיקו ../images/Emo9.gif אתם יכולים

להמשיך...
גם אני אוהבת אתכם

אריאלי18

New member
נכון...

מהיכרות שטחית בקטנטנות ובפורום אני מסכים עם כל מילה שנאמרה עליו! מוכשר בטירוף, כותב סוף הדרך ולא מתנשא בגלל אמא שלו שהיא מקסימה בפני עצמה ומקור להתגאות ולהתנשאות!

actress

New member
אני יכולה להגיד שכל 1 ו1 כאן מיוחד

ולכל 1 יש את הקסם האישי של עצמו
וזה מהיכרות אישית דרך הנט לומדים להכיר אנשים באמת מופלאים.

actress

New member
יהה ../images/Emo12.gif עכשיו ראיתי את התגובה תומש

גם אני מתה עלייך זה הדדי
שתדע שאתה מקסים וניפגש בנובמבר בתמונע

אני יודעת

אני רק שאלתי אם הוא הבן שלה בגלל שאני מעריצה אותה מאז שהייתי קטנה בבלי סודות ובסוד העניינים... הכי אהבתי אותה משם.......ותום אם אתה קורא את זה תמסור לאמא שלך את זה

Hippie Jeannie

New member
כן באמת להבא

בבקשה תלמדי לשרשר. זה מאוד קל - במקום ללחוץ כל פעם על "הוספת הודעה חדשה", פשוט תלחצי על "תגובה" בהודעה שאת רוצה להגיב עליה. קפיש?

למעלה