D dilan angel New member 8/8/04 #24 ../images/Emo26.gif../images/Emo110.gif אני מנסה לצייר את זה היום.
D dilan angel New member 8/8/04 #20 לא בובע../images/Emo110.gif ציירתי את הציור הזה(ליתר דיוק את התמונה) שאני אסרוק אני אעלה לפורום
D dilan angel New member 8/8/04 #22 בציור היא בפוזה לא מחמיאה../images/Emo110.gif במיוחד אבל בשבילי היא האישה הכי יפה בעולם תהרגו אותי אבל אחרי אנג'לינה לאדעת היא פשוט מושלמת דרך היד-מישהו רואה מלאך שחור?
בציור היא בפוזה לא מחמיאה../images/Emo110.gif במיוחד אבל בשבילי היא האישה הכי יפה בעולם תהרגו אותי אבל אחרי אנג'לינה לאדעת היא פשוט מושלמת דרך היד-מישהו רואה מלאך שחור?
T That 70s girl New member 8/8/04 #25 תודה רבה רבה../images/Emo70.gif תמונות מדהימות!! ממש!! תודה רבה רבה חבר'ה.. ואני גם מתה על ג'סיקה- היא יפייפיה!! ממש גמאני רואה מלאך שחור הנה ציור בפחם שציירתי של ג'סיקה והרעיון מהאתר של Zindy כאן אני מודה שוב תודה רבה רבה
תודה רבה רבה../images/Emo70.gif תמונות מדהימות!! ממש!! תודה רבה רבה חבר'ה.. ואני גם מתה על ג'סיקה- היא יפייפיה!! ממש גמאני רואה מלאך שחור הנה ציור בפחם שציירתי של ג'סיקה והרעיון מהאתר של Zindy כאן אני מודה שוב תודה רבה רבה