היי חבריה

ramoni

New member
היי חבריה

מצטער שאני לא מבקר פה בזמן האחרון, אני רואה שהפורום עבר שינוי צורה דראסי, והוא פעיל אף יותר מהפורום של מיוז... אז ספיר חיה סליחה על ההזנחה אני פשוט בתקופת לחץ כרגע מצד הלימודים והחברים(פתאום רוצים לסוע לקפריסין...), מה גם שהכלב שלי מת אתמול בגיל 14 וחמישה חודשים, הוא יהיה חסר לי, בקשר לאלודס, אני בקושי שומע, בכלל חוץ מיוני בלוך ומיוז לא יצא לי לשמוע אף אמן לאחרונה

sapir aloud555

New member
שמחים שחזרת.

אבל למה לעזעזאל אתה כותב לי שאתה לא שומע אלאוד למה@?<!?!! #%$$#%#$%#$^$57$^&%^&%^&%^! תקשיב, אני מעדיפה שלא תרחיב מילים, כי זה כבר גרם להרבה דברים ואתה יודע! אז דיייייייי! תגיד שחזרת, תגיד מה שבא לך, אבל למהההההה לכתוב שאתה לא שומע מה אתה מנסה לרמוז בזה? מה?!! תקשיב. אני עצבנית מהטיול, ואין לי כוח להתעצבן עוד אבל תקצר במילים! ואה... שמחים שחזרת רםםםםםםם!

H E L L O111

New member
היי רם

שמחים שחזרת, אבל שתחזור ולא תמשיך להזניח ככה כמו שעשית. אני יודע, זה לא יפה לומר, אתה עמוס וזה, אבל ביקרתי כרגע בפורום מיוז שכתבת עליו, ואתה כותב שם כמעט על כל הודעה, אז למה לומר שאין לך זמן מספיק? סליחה. אני מצטער, אבל זה באמת לא יפה. ומה שספיר כתבה נכון, לא צריך להרחיב יותר מידי, זה באמת יכול לעצבן. אבל תיקח את זה באיזי, זה בסדר, שמחים שחזרת רם. הכלב שלך מת? איך? <למרות שזה OFF אבל דיי מוזר לשמוע את זה פה..>

ramoni

New member
תשובות

בקשר לפורום מיוז, תכנסי אליו שנית ותבתקי את הפערים העצומים בתאריכים שבין כל הודעה שלי בקשר לכלב שלי הוא מת מזקנה.. בכל זאת אנו עולם נורמאלי, ולמות זה נורמלי, כמו שלחיות זה לא נורמלי...במיוחד בזמננו ובקשר לספיר אני כמובן מבין אותה, לא היה לי זמן לשמוע אותן ואם כן, כבר הסברתי לה יותר ממליון ואחד פעם שתיקח באיזי את מה שאומרים לה, אבל מצידה אלודס זה קודש, וחבל זה כבר משהו אובססבי מהמובן הרע. אם נגיד חברה תגיד לך שהיא(אני אפסיק לדבר בגוף שלישי, כי אני פונה אליך ספירוש) לא אוהבת את אלודס אז עשית עליה חרם לא, כמו שאמרתי לוקחים דברים בפרופורציה.. ואם אפילו היא עושה לך דוקא אז תנסי לא לדבר איתה יותר על מוזיקה, איש באמונתו יחיה. מה שבטוח כולנו נגד מה שהיא אמרה..

H E L L O111

New member
אני בן

רם אני שגיא אם טרחת בכלל להסתכל באיזה 2 הודעות שכתבתי לך שנעים להכיר ולא ענית.. או שגם לא טרחת להסתכל בכרטיס. ד"א נכנסתי למיוז -צודק. מת מזקנה, ס22ה ככה העולם בנוי [בצורה מוזרה זו.] אני לא אגיב על העניין עם ספיר כי הריי זה מכוון אלייה... כדאי שהיא תענה על השאר.

sapir aloud555

New member
שמעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בסדר לא שמעת אותן? ס22ה! לא מחריכה אותך! לא אומר לך כלום אבל התוספת הזו עיצבנה אותי! שמת לב לא? מעכשיו אנסה לקחת הכל באיזי טוב? אתן לך הכלללללל בציניות טוב?! אלאוד זה קודש ברור! שולטותתתתתתת! בשבילי זה קודש חיחיח......
משו אובסבי מהמובן הרע? תסביר!!! ולא עשיתי חרם על מישהי ששנאה את אלאוד! עשיתי על מישהי שאוהבת את קיצעססססס וזה לא היה סתם ככה גם רבנו! אם מישהו היה אומר משו רע על אלאוד ברור שהייתי מתעצבנת וישר מתקיפה אותו אבל אח"כ הייתי נרגעת ומשנה תמצב! לא הייתי עושה חרם על חברה אם היא שונאת את אלאוד [אם היא חברה כזו שלא נקראת חברה אז כן......ואם היא הייתה עושה לי דווקא אז גם הייתי מתעצבנת יותר.....] לא הבנת אותי נכון אם כן, מקווה שתבין עכשיו. [ואה כן, כל אלו שכתבו ביקורות על אלאוד העפתי אותם לכל הרוחות.. חחחחחחחח..
] <אבל הם לא נקראים חברים לא?> מקווה שהבנת...

ramoni

New member
טרולים זה לא דוגמא

אבל אנשים כמוני ואחרים שאת בטוחה שהם אוהבים את המוסיקה של אלודס זכאים ליחס ספירי ממוצא

sapir aloud555

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נקרעתייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן! חחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מתההההההההההההההההה

למעלה