היי חבר'יה!

VAMPhantom

New member
היי חבר'יה!../images/Emo6.gif

חייב לציין זאת. כידוע או לא(מעכשיו כן
) אני משתתף קבוע בפורום הDVD
מה כל זה קשור לפורום זה? אז כך, היה העונג להשתתף באחד המפגשים הכי מרגשים שהיו בפורום הDVD וכי למה? כל מס' חודשים מאגנים מפגשים על-פי נושאים, והפעם, לכבוד השנה החדשה, יצא למנהל הפורום לארגן לנו ערב מחזמרים בDVD
היה לי הכבוד לכבד את עמדתינו בענין המחזמרים
בין היתר, לצפות בתענוג רב שוב ב"מולאן רוג'" ואח"כ לחזור ולשאול אלף-פעם: סאות'פארק זה מחזמר?!
הם לא ישכחו את השאלה הזו זמן רב
ולאחר מכן התענגנו, אני ועוד חובבי מחזמרים שהיו, בקטעים נבחרים מסרטי מחזמרים רבים אחרים, כגון: אוליבר, חנות קטנה מטריפה, רוקי(כמובן
), שיקגו, שיער, סיפור הפרברים ועוד... וכמובן גם קטע מ"הפנטום" הפחות מוכר לרבים עם הקטע המקביל לקטע המפורסם של "פנטום האופרה" שהקטע שם נקרא: Spirit of the Night
בקיצר, היה תענוג רב לראות, בניגוד לאחרים שם
שוב לקט מהנה של מחזמרים.

גבי39

New member
בעניין מחזות זמר בדי וי די

משום מה תמיד שוכחים את הסרטים הנפלאים של רוג'רס והמרסטיין (ובכלל לא מדברים עליהם כמעט בפורום הזה ). יש לי את הסט הנפלא שמכיל למעשה את כולם: אוקלהומה דרום הפסיפיק קרוסל סטייט פייר צלילי המוסיקה והמלך ואני גבי

VAMPhantom

New member
צודק בענין הזה...

אגב, לפחות היה ייצוג כלשהוא מתוך "צלילי המוסיקה" המופלא ב"מולאן רוג'"
כמובן

גבי39

New member
בעניין הפאנטום השני

פאנטום , בהתחלה חשבתי שאתה מתכוון לקטע מתוך פאנטום של מורי יסטון , מחזמר נפלא שלדעתי לא נופל מפאנטום של ללויד וובר ואולי אם לא היה יוצא באותה תקופה היה מצליח יותר. אז קודם כל אם לא לזה התכוונת אז במידה ואתה לא מכיר כדאי לך , דיסק נפלא על אותו סיפור ( למרות שאני מניח שיש לך אותו
) אבל כיון שדיברת על די וי די , אז אולי אתה יכול לפרט יותר על השיר שכתבת עליו , מאיפה הוא לקוח ? תודה גבי

תגלית

New member
רגע רגע גבי... מי מופיע שם בתפקיד

הראשי?.... יכול להיות שקיימית גירסא שלא שמעתי עליה?

גבי39

New member
יש לי שתי גרסאות של פאנטום של וובר

אחד הידוע והמוכר עם מייקל קרופורד ושרה ברייטמן. והשני , הקאסט הקנדי , שבו בתפקיד הראשי קולם ווילקינסון ( ההוא שהיה הולזאן הקלאסי בעלובי החיים) ורבקה קיין. הדבר השני שדיברתי עליו הוא מחזמר אחר שנקרא גם פאנטום , של מורי יסטון ( שכתב גם את גויה , טיטאניק ועוד) ,שבו מככבים ריצ'רד וויט כפנטום , וגלורי קרמפטון כקריסטין. מקווה שעניתי על מה ששאלת. גבי

VAMPhantom

New member
המחזמר המדובר...

הוא מחזמר הרבה יותר אופראי, בתחילת שנות ה-80, שאגב, בכדי לא לחטוף תביעה משפתית
המסכה של הפנטום שהיא ממש קופי של המוכר, צבועה בצבע מוכסף... כעיקרון, לאחר צפיה שניה במחזמר הנ"ל, הוא מאוד קרוב לסיפור העלילה, רק בסוף יש שינוי דרסטי
שהפנטום אינו מת, אלא מתחיל עם אחת הבלרינות... כידוע
החיים ממשיכים, אז נחוץ לאתר כשרון חדש המחזמר הנ"ל חביב וצנוע ,לא יותר מדי תפאורה מסובכת, אגב, גם כאן כמובן יש את הקטע המפורסם של הנשף, עם מסכת המוות-האדום. נ"ב: החסרון הכי רציני? זה נראה כאילו צולם בתוך אמפי-תאטרון צנוע והוא אינו ממשיך ללא הפסקה, מדי פעם, בין קטע לקטע ישנה תמונה המסכמת את הקטע שזה עתה נראה.

גבי39

New member
רק עכשיו שמתי לב שצרפת תמונה

מצטער על השאלות המיותרות..... גבי

VAMPhantom

New member
אל תצטער../images/Emo6.gif...

אגב, לחובבי מחזמרים בכלל ולחובבי הפנטום בפרט: כדאי שיהיה באוסף הפרטי גם גרסה זו!
אגב, עלי לציין, שאצלי שגעון הפנטום, לא מתחיל רק במחזמרים, לכן יש לי כמעט כל גרסה שיצאה לסיפור המופלא והאפל הנ"ל

VAMPhantom

New member
בנוגע למחזמר הנ"ל..

הוא לא גרנדיוזי כמו של וובר, הוא יחסית נראה צנוע ונראה בתוך אולם מתנ"סים
אך בהחלט חביב ביותר ומקסים בייחודו שלו

VAMPhantom

New member
בנוגע למחזמר שציינת...

איך זה הולך בדיוק באנגלית? הכוונה לשם מורי יסטון? אך כפי שגם גליתי ציינה, היתכן שקיימת גרסה נוספת שאיננו מכירים עוד?

גבי39

New member
תשובה לשאלתך

MAURY YESTON שכתב את ניין שמוצג כרגע בברודווי טיטאניק גויה ( מחזמר ענק שלא הוצג מעולם על במה אבל דיסק מהמם עם פלאסידו דומינגו) וגרנד הוטל גבי

גבי39

New member
תמצא בקלות בדרס סיקרל

חיפשתי גם בפוטלייט אבל לא מצאתי שם גבי

תגלית

New member
אוי... אני מכירה ומחפשת את הדיסק!

אני זוכרת...לפני כ-8 שנים, כשטיילתי בגרמניה, ראיתי מודעות פרסומת לאותה גירסת פנטום... (שיגעון הפנטום שלי החל עוד לפני כן...) לפנטום הזה הייתה מסיכה מלאה לבנה עם דמעות של דם. אח"כ ראיתי שמציעים את הדיסק (רק עם שירים, לא DVD
) למכירה באתרים בחו"ל (כמו אמזון). שמעתי קטעי קטעים של שירים מאותו "פנטום"... ממה שמרשים לשמוע באתרי המכירה. ב"קאזה" לא מצאתי את אותו פנטום.... האם יש לך את הדיסק!?

תגלית

New member
יש לי את שיר 7 The music lessons

בקובץ wave, איכות די מעצבנת... אבל זה השיר היחיד השלם מהדיסק הזה שיש לי.

גבי39

New member
כן יש לי את הדיסק

התמונה שהצגת כאן היא העטיפה האחורית של הדיסק אני מניח שיהיה קשה למצא בקאזה כי תוצאות למילה פאנטום יתנו את השירים של וובר. תני לי איי סי קיו שלך אם את רוצה....... גבי

למעלה